سلام دوستان یه مدار می خوام که با ماژول gps کار کنه و سرعت رو محاسبه و روی سون سگمنت نشون بده
داریم همچین چیزی؟
از کجا باید شروع کنم؟
تازه کارم راهنمایی کنید لطفا
شما یه ماژول ساده مثل GT720 یا TTL_LEA5S بخر. خروجی سریال اونو بخون . تو پکت RMC یا GGA مقدار سرعت قرار داره. این داده رو روی هر چی که خواستی نمایش بده
شما یه ماژول ساده مثل GT720 یا TTL_LEA5S بخر. خروجی سریال اونو بخون . تو پکت RMC یا GGA مقدار سرعت قرار داره. این داده رو روی هر چی که خواستی نمایش بده
ممنون که جواب دادین
راستش من خیلی تازه کارم!!!
فکر کنم برای این مدار به میکروکنترلر نیاز باشه
برای کار با میکروکنترلر باید از کجا شروع کنم؟؟!
دانشجوی ترم اول برقم تعجب نکنید.
اگه میشه مراحل رو بگید برای ساخت این مدار.خیلی واجبه
ممنون
ممنون که جواب دادین
راستش من خیلی تازه کارم!!!
فکر کنم برای این مدار به میکروکنترلر نیاز باشه
برای کار با میکروکنترلر باید از کجا شروع کنم؟؟!
دانشجوی ترم اول برقم تعجب نکنید.
اگه میشه مراحل رو بگید برای ساخت این مدار.خیلی واجبه
ممنون
به مبکرو که حتما نیاز هست
اول باید یکی از زبان های برنامه نویسی(C با بیسیک) و یک کامپایلر رو انتخاب کنید و بعدش سورس(کتاب) مربوطه رو تهیه کنید و بعدش هم به امید خدا استارت و پشت کار و در انتها موفقیت
مراحل کار هم همونطور که دوست عزیزم گفتن:
بعد از این که برنامه نویسی میکروکنترلر رو یاد گرفتید و یک اشراف نسبی به ارتباط سریال و همچنین نمایش عدد چند رقمی روی 3-4 تا سون سگمنت پیدا کردید، یک ماژول GPS تهیه می کنید و به سادگی اطلاعاتتون رو کنار همدیگه میذارید و از اولین تجربه خودتون کمال لذت رو میبرین
اونچیزی که در دانشگاه یاد میگیرید، "الفبایی" هست برای نوشتن یک "رمان" !!
به مبکرو که حتما نیاز هست
اول باید یکی از زبان های برنامه نویسی(C با بیسیک) و یک کامپایلر رو انتخاب کنید و بعدش سورس(کتاب) مربوطه رو تهیه کنید و بعدش هم به امید خدا استارت و پشت کار و در انتها موفقیت
مراحل کار هم همونطور که دوست عزیزم گفتن:
بعد از این که برنامه نویسی میکروکنترلر رو یاد گرفتید و یک اشراف نسبی به ارتباط سریال و همچنین نمایش عدد چند رقمی روی 3-4 تا سون سگمنت پیدا کردید، یک ماژول GPS تهیه می کنید و به سادگی اطلاعاتتون رو کنار همدیگه میذارید و از اولین تجربه خودتون کمال لذت رو میبرین
ممنون از بابا برقی
مرسی که جواب دادی
با برنامه نویسی آشنایی دارم و ++c هم کار کردم نه خیلی حرفه ای باید به ارتباط بین میکروکنترلر و برنامه نویسی پی ببرم
خدا کنه همینجا اعلام موفقیت کنم
ممنون از بابا برقی
مرسی که جواب دادی
با برنامه نویسی آشنایی دارم و ++c هم کار کردم نه خیلی حرفه ای باید به ارتباط بین میکروکنترلر و برنامه نویسی پی ببرم
خدا کنه همینجا اعلام موفقیت کنم
خب خیلی عالیه که C++ بلدید
کافیه یک کتاب آموزش AVR بگیرید و استارتش رو بزنید، در این مورد بچه ها تو سایت بحث کردن (من از کتاب استفاده نکردم و متاسفانه در این زمینه نمی تونم راهنماییتون کنم)
ایشالا همین جا اعلام موفقیت کنید و روح ما رو هم شاد کنید :biggrin:
آرزوی موفقیت
اونچیزی که در دانشگاه یاد میگیرید، "الفبایی" هست برای نوشتن یک "رمان" !!
آقای سپاسیار یه آمووزش میکرو AVR دارند که توش یه مقدمه ای از C هم گفته شده. عالیه و البته مجانی.
در ضمن با کتاب خوندن خیلی چیز یاد نمیگیری. تو پروتئوس اولین مدار چشمک زدن LED رو ببند و سعی کن برنامشو بنویسی و شبیه سازی کنی. تموم
با توجه به توصیه دوستان دارم رو برنامه نویسی و میکروکنترل های avr کار می کنم
یه کتاب هم خریدم آموزش کاربردی میکروکنترل های avr تالیف مهندس سجاد ایراهیمی
یه سوال داشتم برای این کار به چه میکروکنترلی نیاز است.
از چند نفر پرسیدم ATMEGA16 و ATMEGA32 رو پیشنهاد کردن نظر شما چیست؟
:rolleyes:
منم در خدمتم داداش
البته لازم به زکر هست که حد اقل برای جواب گرفتن از این طرح شما به 3 ماه وقت نیاز دارین !!
من بعد از 3 سال کار 24 ساعته روی میکرو سری avr تازگی ها تونستم خبره بشم البته شما فقط قصد راه اندازی پروگرم کردن درایو سون سگمنت یا lcd و مهم تر از همه کار با سریال و وقفه سریال هست
یک سوال! اصلا سنجش سرعت به این روش اصلا برای خودروهای HV,HEV و یا موتور سیکلتهای برقی می صرفه؟آقای MOJALAN اینکار چقدر هزینه داره این روزها؟و چقدر مهارت و شناخت میخواد؟
جانم به فدای ائمه اطهار
می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.
:rolleyes:
منم در خدمتم داداش
البته لازم به زکر هست که حد اقل برای جواب گرفتن از این طرح شما به 3 ماه وقت نیاز دارین !!
من بعد از 3 سال کار 24 ساعته روی میکرو سری avr تازگی ها تونستم خبره بشم البته شما فقط قصد راه اندازی پروگرم کردن درایو سون سگمنت یا lcd و مهم تر از همه کار با سریال و وقفه سریال هست
خدمت از ماست
وقتش زیاد مهم نیست فقط می خوام به نتیجه برسم چون خیلی ها گفتن نمی تونی!!
من فقط می خواستم همین سرعت سنج رو بسازم ولی وارد دنیای میکروکنترل که شدم خیلی جذاب و دوست داشتنی بود و علاقه خاصی پیدا کردم
الان برای شروع از atmega16 یا armega32 استفاده کنم؟
و برای این پروژه کدوم جواب میده
دیدگاه