اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک یادگیییرییی حل مسائل مدار منطقی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک یادگیییرییی حل مسائل مدار منطقی

سلام ..

از مدار زیر هم میتونید استفاده کنید .. به ریست به موقع شمارنده هم میتونید فکر کنید و برای اون یک حالت خاص در نظر بگیرید (هر چند که در صورت مساله قید نشده مطلبی در این باره .. ) .. بهترین روش حل این مسائل رو من اینطور متوجه شدم، که چنین مسائلی دقیقا شبیه مسائل برنامه نویسی میمونند، منتهی به جای خطوط کد و سینتکس های استاندارد که پیاده کننده ی مفاهیم ذهن ما هستند، در اینجا گیت ها، تنها مهره ها و گزینه های ما برای حل مسائل و پیاده سازی منطق الگوریتم هستند .. در تمام طول مسیر حل مساله، باید به این نکته فکر کنیم که چطور این مهره ها رو کنار هم بچینیم که پاسخ نهایی، الگوریتم مورد انتظار ما باشه، هرچه ساده تر و پایه ای تر، ارزشمند تر و قابل لمس تر .. امیدوارم منظورم رو به خوبی رسونده باشم .. موفق و سلامت و شاد باشید ..

نوشته اصلی توسط arvinfx
    دوستان من فکر کنم یه بار دیگم پرسیده بودم ولی الان میخام یاد بگیرم. چطوری میشه باگیت های منطقی مدار درست کرد؟ الگوریتم چیه؟

مثال:
    [glow=red,2,300]میخایم یه دکمه رو بزنیم چراغ 1 روشن بشه و روشن باقی بمونه دوباره همون دکمه رو بزنیم چراق 2 همم روشن بشه یعنی 1 و 2 . دوباره همون دکمه رو بزنیم چراق 3 هم بیاد توی مدار. [/glow]

این مسایل یه روش داره برای حل که من هنوز یاد نگرفتم . دوستان من راه حل این مسئله رو نمیخام روش حل رو میخام بیاموزم :nerd:
    دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
    X