اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مدار نمایش میزان بار خازن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مدار نمایش میزان بار خازن

سلام دوستان من تازه عضو شدم و رشته ی من الکترونیک نیست ولی نیاز به مداری دارم تا بتونم میزان بار یه خازن 3ولتی رو برام نشون بده حال اگه کیت آماده ی این موضوع هست چه بهتر اگر هم نیست راهنمایی کنید تا درست کنم درضمن خازن 40 فاراد ظرفیت دارد.(تعجب نکنید ایران نبود جای دیگه خریدم)

پاسخ : مدار نمایش میزان بار خازن

ولتاژ دو سر خازن ضرب در ضرفیتش میشه مقدار بارش
    اگه با میکروکنترلر کار کردید میتونید به راحتی ولتاژ دو سرش رو با adc بخونید و مقدار بار رو نشون بدید
    یا با یه تقویت کننده با گین 40(یا ...) ولتاژ دو سر خازن رو در 40 (یا ...) ضرب کنید و بدید به پنل های ولت متر اماده موجود در بازار
    با سپاس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط e-jafar
      سلام دوستان من تازه عضو شدم و رشته ی من الکترونیک نیست ولی نیاز به مداری دارم تا بتونم میزان بار یه خازن 3ولتی رو برام نشون بده حال اگه کیت آماده ی این موضوع هست چه بهتر اگر هم نیست راهنمایی کنید تا درست کنم درضمن خازن 40 فاراد ظرفیت دارد.(تعجب نکنید ایران نبود جای دیگه خریدم)
      چند خزیدی ؟ از کجا خریدی؟ چطور خریدی؟ یذره آمار بده لطفا
      زندگی پر ز وجود است ولی ..
      ما چه را می خواهیم چه را می جوییم که لب چشمه ی امید اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ مینگریم...

دیدگاه

آره منم این ولت متر آمپر متر های عقربه ای رو لازم دارم. دیجیتالم بود ایرادی نداره... چنده؟

دیدگاه

سلام
          حقیقتش خودم از یکی از دوستان گرفتم این هم لینک این خازن اگه کسی رو دارید اون ور آب میره بگین براتون بیاره (چون من همین کار رو کردم)
          http://www.newark.com/taiyo-yuden/lic1235r3r8406/lithium-ion-cap-40f-3-8v-20-150mohm/dp/92R5744
          البته این خازن مدل 100 فاراد و 200 هم داره
          حالا دوستان جواب بنده رو ندادید چطور بار خازن رو به صورت لحظه ای بگیرم آیا میشه به صورت لحظه ای بار خازن رو دید مثلا روی یک نمایشگر
          و من تا به حال با avr کار نکردم

دیدگاه

گفتم دیگه
            نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکنده
            ولتاژ دو سر خازن ضرب در ضرفیتش میشه مقدار بارش
            اگه با میکروکنترلر کار کردید میتونید به راحتی ولتاژ دو سرش رو با adc بخونید و مقدار بار رو نشون بدید
            یا با یه تقویت کننده با گین 40(یا ...) ولتاژ دو سر خازن رو در 40 (یا ...) ضرب کنید و بدید به پنل های ولت متر اماده موجود در بازار

با سپاس
            --------------------------------------------------------------------
            سلام
            ببین دوست خوب من گفتم یه خازن با ظرفیت 40 فاراد هست حالا می خواهم درهر ثانیه بدونم خازن چند فاراد داره
            بهتر بخواهم بگم می خواهم یه کیتی بخرم یا راهنمایی ام کنی درست کنم که مقدار بار خازن رو روی یه شمارنده نشون بده
            اگه دقت کرده باشی خازن های ماشین که برای سیستم صوتی می خرند همچین شمارنده ای داره و کیت سختی نداره در ضمن از پاسخی که دادید چیزی دستگیرم نشد
            ضرفیت خازن که ثابته
            اگه منظورت همون بار هست از مدار زیر استفاده کن
            مقدار نشون داده شده روی پنل ولتمتر ضرب در 10 کنی میشه بار خازن به کولن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X