سلام
اگه منظورت با التراسونیک 40 کیلو هرتزه ، که نه !
خودت حساب کن پوش یه پالس با این فرکانس فک کنم حدود 8 میلیمتر میشد تازه موجش پسفاز داره ! تازه سرعت صوت به دما وابستس ...
ولی خوب اولتراهایی با فرکانس در محدوده ی مگا هرتز هس تا میکرون رو هم سنس میکنن!
نمیدونم چی کار میخوای بکنی که بیشتر کمک کنم ولی التراسونیک اصا به درد کار شما نمیخوره !
چیزی که به ذهنم میرسه متر دیجیتال هستش که تو cnc ها به کار میره البته نمدونم با همچین سایزی باشه!
آقا حالا که بحث التراسونیک شد میشه یکمی راجع به سیستم عملکردیشون و نحوه کارشون توضیح بدین. با تشکر.
در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.
1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.
3-آدم ها مثل عکس ها هستند: زیاد بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین!
سلام. من قیمت یا دقت نمی خوام. لطفا کسی اگه اطلاعات داره راجع به عملکردشون توضیح بده
در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.
1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.
3-آدم ها مثل عکس ها هستند: زیاد بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین!
سلام. من قیمت یا دقت نمی خوام. لطفا کسی اگه اطلاعات داره راجع به عملکردشون توضیح بده
توضیح سادش اینه که یه تدادی پالس با فرکانس تشدید فرستنده تولید و ارسال میشه. با توجه به سرعت صوت(که در ساده ترین حالت تابعی از دمای محیط هس) و زمان بین ارسال و دریافت دوباره ی پالس ، فاصله محاسبه میشه
دیدگاه