اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تبدیل 12 ولت به 9 ولت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تبدیل 12 ولت به 9 ولت

سلام من یه باتری 12 ولت 800 میلی آمپر دارم چه طور می تونم اون رو به 9 ولت با آمپر بیشتر از 800 برسنوم
    فقط برام یه نکته مهم هست تا چند آمپر می تونم تبدیل کنم و چه طور از باتری بیشتر 800میلی آمپر کشیده نشه

پاسخ : تبدیل 12 ولت به 9 ولت

اگه روی باتری زده باشه 800 میلی آمپر ساعت یعتی اگه شما یک مصرف کننده ی 800 میلی آمپر ساعتی رو به باتری بزنی تا یک ساعت کار میکنه
    اگه مصرف کننده جریانش دو برابر بشه یعنی 1600 میلی امپر باتری به مدت نیم ساعت مصرف کننده رو تغذیه میکنه
    در کل باتری یه توانی داره و نمیشه از اون بیشتر گرفت. خودت نسبت هارو در نظر بگیر
    ساده ترین راه استفاده از رگولاتور ها و DC 2 DC هستش

دودمانم بر باد رفت

دیدگاه

سلام کلا می خواهم ولتاژ رو برسونم به 9 البته دوستان می گمن بهترین راه استفاده از ic هست
      درکل می خواستم بدونم میشه آمپر بیشتری گرفت

دیدگاه

رگلاتور بهترین راهه!
        78xx 500ma
        lm317 1500ma
        lm2576 3000ma
        موفق باشی
        [glow=red,2,300]برنامه های آموزشی تست شده برای NXP LPC1768 با توابع CMSIS[/glow]
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76623.0

دیدگاه

امپر بیشتر میشه گرفت و مشکلی هم به وجود نمیاد
          برای تبدیل هم میتونی از ای سی 7809 استفاده کنی
          دودمانم بر باد رفت

دیدگاه

با سلام

با ولتاژ 9 ولت بیشترین جریانی که میتونین بکشین 1066mA هستش البته به شرطی که باتری بیش تر از 800mA نتونه بده.اگه رو باتری نوشته 800mAH نشونه این نیست که 800m\a میتونه بده.به نظرم 7809 خیلی نتونه جریان بالایی بده و داغ میشه.آیسی هایی مثل lm2575 که یک آمپر عبور میده و lm2576 که 3 آمپر عبور میده مناسبند.به علاوه اینکه میتونی جریان خروجی رو هم کنترل کنی

دیدگاه

سلام از پاسخ های همگی شما دوستان تشکر می کنم فکر می کنم بهترین مورد lm2576 هست
              درمورد آمپر بیشتر هم دوستانم می گفتن اگر بیشتر آمپر بکشی باتری خراب میشه
              من فقط برای استارت کارم نیاز به آمپر زیاد دارم حدود2آمپر بعد از اون به 1می رسه.
              یک موضوع رو کامل متوجه نشدم اگر نیاز به این 2 آمپر باشه با اینکه تبدیل شده از 12 به 9 بازهم همون 2 آمپر از باتری گرفته میشه

دیدگاه

حدودا همین رو میکشه ولی باتری خراب نمیشه
                دودمانم بر باد رفت

دیدگاه

منابع تغذیه خطی تلفات زیادی دارند اگر عمر باطری خیلی برات مهمه و حوصله دردسر داری یه مبدل سوئیچینگ میتونی بسازی که بازدهیش بیش از 90 درصده
                  باتری شما اگر روی 12 ولت 800 میلی آمپر میده با حساب اینکه بازده همون 90 در صد باشه روی 9 ولت بیش از 950 میلی آمپر میده و جریان لحظه ای شروع رو هم میتونی با خازن جبران کنی البته اگر خازن با ظرفیت زیاد را بصورت مستقیم به باتری وصل کنید خود خازن از باتری جریان زیادی میکشه و باعث خرابی باتری میشه پس بهتره ابتدا خازن با یک مقاومت سری (جریان محدود شده) شارژ بشه بعد به صورت مستقیم به باتری متصل بشه و بعد از اون بار زیاد به مدار اعمال بشه اگر ظرفیت خازن زیاد باشه تا چندین برابر جریان باطری میتونی جریان از مدار بکشی (البته به صوت لحظه ای)
                  *** این کار در سیستم های صوتی خفن ماشین انجام میشه تا در بیس های کوبنده جریان کم نیاد بعضی اوقات خازنهایی با ظرفیت بیش از 5 فاراد با باطری ماشین سری میکنند :eek: ****

دیدگاه

اونا سوپر خازن هستن و بسیار گران قیمت.البته این عیب رو هم دارن که در ولتاژهای خیلی پایین وجود دارن هنوز مثلا 6.3ولت! به این نکته هم توجه کنید :agree:
                    جانم به فدای ائمه اطهار
                    می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط e-jafar
                      سلام کلا می خواهم ولتاژ رو برسونم به 9 البته دوستان می گمن بهترین راه استفاده از ic هست
                      درکل می خواستم بدونم میشه آمپر بیشتری گرفت
                      فقط زمانی می تونی جریان بیشتری بگیری که از منبع سوئیچینگ استفاده کنی.
                      اگر از منبع خطی مثل 7809 یا LM317 و... استفاده کنی نمیشه.

دیدگاه

سلام بانظر خازن موافق هستم ولی از کجا خازن ظرقیت بالا حدود 1 یا 2 فاراد اون هم 10 ولت پیدا کنم :angry:
                        درباره ی جریان هم ایا می تونم از دیود یکسو کننده استفاده کنم چون میگن حداکثر 1آمپر خروجی میده وگرنه هم از مقاومت چند اهم استفاده کنم
                        و اگر ممکن هست یه مدار سوئیچینگ معرفی کنید یا نقشه بزارید تا درستش کنم

دیدگاه

اونا سوپر خازن هستن و بسیار گران قیمت.البته این عیب رو هم دارن که در ولتاژهای خیلی پایین وجود دارن هنوز مثلا 6.3ولت! به این نکته هم توجه کنید
                          در مورد سوپر خازن چیزی نمیدونم ولی خازن معمولی جواب میده (تست شده) تو فلاش دوربین هم از این روش استفاده میشه فقط باید جریان شارژ خازن را کنترول کنید واگر نه باتری خراب میشه.
                          سلام بانظر خازن موافق هستم ولی از کجا خازن ظرقیت بالا حدود 1 یا 2 فاراد اون هم 10 ولت پیدا کنم
                          چه خبره oo: خازن 1 فارادی فکر کنم کلاً شارژ باتریت رو خالی کنه برای کار شما فکر کنم 4700 میکرو فاراد کافی باشه قیمتش هم ارزونه 16 ولتش حدود 300 تومان هست
                          البته باز هم تاکید میکنم نیاز به یک مدار کنترول شارژ خازن دارید که زیاد هم پیچیده نیست در ساده ترین حالت با یک مقاومت و یک دیود میشه ساخت

دیدگاه

سلام تقریبا برای شروع کار 3 تا 4 ثانیه نیاز به 2 آمپر دارم و ممکن هست نقشه ی اون کنترل خازن رو بزارید در ضمن ایا اون ظرفیت کافی هست و حتما کنترل کننده لازم هست
                            دوستان اگر خازن رو با باتری موازی کنم بعد اون رو تبدیل کنم به 9 ولت چه طور هست بین خازن و باتزی هم یک دیود یکسو کننده بزارم چون می گن حداکثر 1 آمپر ازش رد میشه نطرتون چیه در ضمن یک کلید هم بین خازن و ic تبدیل کننده بزارم

دیدگاه

بهتر خازن با ظرفیت زیاد رو روی 9 ولت بزاری تا جریاد مازاد روی مبدل فشار نیاره و مستقیم از خازن تغذیه بشه البته 3 تا 4 ثانیه هم زمان کمی نیست. با باطری 800 میل مطمئن باشید روی 800 میل هم افت ولتاژ دارید چه برسه به دو آمپر .
                              مداری که در بالا گذاشتم چون خازن به وسیله مقاومت شارژ میشه جریان زیادی از منبع نمیکشه فقط از لحظه روشن شدن مدار باید یه چند ثانیه ای (بستگی به ظرفیت خازن و اندازه مقاومت) صبر کنی و بعد بار به مدار اعمال بشه دیود هم ازنوع جریان بالا انتخاب کن.
                              البته مدار های خیلی بهتر با اندازه گیری سطح ولتاژ و زمانسنجی خودکار هم قابل طراحی است.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X