اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی ترایاک

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راه اندازی ترایاک

با سلام خدمت اساتید عزیز.
    دوستان راستش سوال من راجب زاویه آتش و فرمان آتش به گیت هستش.اگر فرکانس ما 50Hz باشه بعد از 10ms .نیم سیکل مثبت به صفر میرسه.اگر ما به فرض در t=0 فرمان به گیت میدهیم تا t=10ms ترایاک روشن میماند .یک سوالم اینه که سیگنال گیت فقط برای روشن کردن ترایاک در نیم سیک مثبته.به عبارت دیگه اگر در t=0 فرمان گیت بدیم دیگه نیازی نیست در t=10ms که دوباره سطح ولتاژ به صفر میرسه.مجددا فرمان بدیم ؟ و سوال بعدیم اینه که آیا باید به صورت پی در پی برای هر بار روشن کردن ترایاک در همان t=0 فرمان گیت بفرستیم؟ اگر فرمان گیت ما به صورت ثابت برقرار باشد چه رفتاری خواهد داشت؟ آیا در این صورت نیازی به فرمان گیت به صورت سوییچینگ در زمان(منظور همان زاویه دلخواه) مورد نظر نیست؟

پاسخ : راه اندازی ترایاک

جواب سوال شما دقیقا با بررسی ساختار دیمر حل میشه. دنبال عملکرد دیمر بگردین و توضیحاتش رو بخونین.

دیدگاه

اگر به صورت پالس تحریک کردی در پریود بعدی باید دوباره تحریک کنی تا روشن بشه - واگه میخوای دائم روشن بمونه باید همیشه اپتو کوپلر رو روشن نگه داری
      هر وقت هم که اپتو رو خاموش کردی تا پیان پریود تریاک روشن میمونه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amir6682
        با سلام خدمت اساتید عزیز.
        دوستان راستش سوال من راجب زاویه آتش و فرمان آتش به گیت هستش.اگر فرکانس ما 50Hz باشه بعد از 10ms .نیم سیکل مثبت به صفر میرسه.اگر ما به فرض در t=0 فرمان به گیت میدهیم تا t=10ms ترایاک روشن میماند .یک سوالم اینه که سیگنال گیت فقط برای روشن کردن ترایاک در نیم سیک مثبته.به عبارت دیگه اگر در t=0 فرمان گیت بدیم دیگه نیازی نیست در t=10ms که دوباره سطح ولتاژ به صفر میرسه.مجددا فرمان بدیم ؟ و سوال بعدیم اینه که آیا باید به صورت پی در پی برای هر بار روشن کردن ترایاک در همان t=0 فرمان گیت بفرستیم؟ اگر فرمان گیت ما به صورت ثابت برقرار باشد چه رفتاری خواهد داشت؟ آیا در این صورت نیازی به فرمان گیت به صورت سوییچینگ در زمان(منظور همان زاویه دلخواه) مورد نظر نیست؟
        اگر در t0 فرمان بدی تریاک روشن نمیشه چون ولتاژ دو سر A1-A2 صفره و جریانی برقرار نمیشه. باید زمانی تریگر کنی
        که حداقل جریان برای روشن ماندن ترایاک بر قرار بشه.
        برای نیم پریود منفی هم باید دو باره تریگر کنی.
        برای روشن ماندن میتونی جریان ثابت به گیت بدی یا اینکه در فواصل کوتاه تریگر کنی.

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

با سپاس از کمک شما.

دیدگاه

سلام به همه دوستان

اینم یه عکس آموزشی... (راه اندازی ترایاک در قله موج)

دیدگاه

چند سوال؟؟؟
              ۱- اگر از MOC3063 استفاده کنم خودش non-zero crossing داره و اجازه تحریک گیت تریاک رو در زمان هایی که V=0 است رو نمیده.درسته؟؟؟؟
              ۲-دوستان در واقع من نیاز دارم که یک ولتاژ AC رو برای 100us فعال و بعد قطع کنم.با توجه به اینکه تریاک پس از قطع سیگنال آتش تا پایان دوره روشن میمونه و اینکه در فرکانس 50Hz مدت این دوره 10ms هست و تقریبا 100 برابر مدت زمان لازمه پس نمی تونم از تریاک استفاده کنم؟؟؟؟؟؟
              ۳-اگر فرمان آتش رو در θ >175 Deg روشن کنم تقریبا برای 100us روشن میمونه اما اونوقت ولتاژ خیلی خیلی پایینه.من چه جوری میتونم اینکار رو انجام بدم؟

دیدگاه

به نظرم اون موقع بهتره از تریستور استفاده کنی و برای خاموش کردن هم از کموتاسیون اجباری استفاده کنی.اساتید بزرگوار نظری دارن؟

دیدگاه

یا شایدم بهتره از ماسفت استفاده کنید اگر هم نا محرمی نمبینید در مورد کاربردش کمی توضیح بدین بد نیست.

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X