اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک برای ولت امپرمتر دقیق

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک برای ولت امپرمتر دقیق

نوشته اصلی توسط روزبه صابری (iranprotel.com)
    این یه ولت متر آمپر متر همراه دماسنج هستش که برای منبع تغذیه خودم درست کردم.
    فقط باید مقدار پتانسیومتر رو طوری کالیبره کنید که مقدار دقیق بهتون بده.

http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?key=36ec0957bc5919357e6c6501545b29ee
    سلام
    پسش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
    راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

تو قسمت کامنت هستش
      حرف زدن کافی نیست باید عمل کرد.دانستن کافی نیست باید به کار گرفت

دیدگاه

ممنون اقای صابری . لطف کردین
        یه سوال برام پیش امد در مورد مدارتون اون جا که شما ولتاژ را با مقاومت 47. سری کردین و مستقیما دادین به پایه ADC میکرو ایا برای میکرو مشکلی ایجاد نمیکنه . منظورم اینه که اگه ولتاژ ما 25 ولت شد میکرو نمی سوزه . :read:

دیدگاه

تو برنامه مقدار عدد 5 که با مقدار دریافتی از adc ضرب کردین را از کجا اوردین . منظورم همون مقدار5 هست .
          و این که اگه مقدار ولتاژی که با مقاومت 47. سری شده و به منفی رفته تغییر پیدا کنه شدت جریان اندازه
          گیری شده تغییر نمیکنه . ؟؟؟؟؟؟؟ :nerd: :nerd:

دیدگاه

با عرض پوزش به خاطر دیر جواب دادن.
            ]
            یه سوال برام پیش امد در مورد مدارتون اون جا که شما ولتاژ را با مقاومت 47. سری کردین و مستقیما دادین به پایه ADC میکرو ایا برای میکرو مشکلی ایجاد نمیکنه . منظورم اینه که اگه ولتاژ ما 25 ولت شد میکرو نمی سوزه . :read:
            [/quote]
            مقاومت .47 سری اونقدر کم هستش که در حالت ایده آل انگار مدارتون به زمین وصل هستش حداکثر جریانی که قرار از مقاومت رد بشه رو اینطور می تونید محاسبه کنید که اگر حداکثر ولتاژ روی یایه میکرو 5 باشه و با توجه به امپداس بالا تو ورودی میکرو که جریانی نمی کشه 5/.47 میشه 10 آمپر که مقدار قابل توجهی هست.اینکه مستقیم این پایه رو به میکرو دادم در واقع یه ولت متر درست کرذم که مقدار ولتاژ مقاومت رو می خونه و تقسیم بر مقاومت می کنه که جریان محاسبه میشه.
            عدد 5 هم که معلومه اگر بخوایید ولتاژ روی یپایه میکرو رو بخونید با در 5 ضرب بشه.یه تناسب ساده مشکلتون رو حل میکنه.
            با تغییر مقاومت معلومه که تغییر میکنه به خاطر همین باید از یه مقاومت آجری 5 وات استفاده کنید.[quote author=سمیراا link=topic=75791.msg527525#msg527525 date=1384404365

دیدگاه

نوشته اصلی توسط روزبه صابری (iranprotel.com)
              با عرض پوزش به خاطر دیر جواب دادن.
              ]

مقاومت .47 سری اونقدر کم هستش که در حالت ایده آل انگار مدارتون به زمین وصل هستش حداکثر جریانی که قرار از مقاومت رد بشه رو اینطور می تونید محاسبه کنید که اگر حداکثر ولتاژ روی یایه میکرو 5 باشه و با توجه به امپداس بالا تو ورودی میکرو که جریانی نمی کشه 5/.47 میشه 10 آمپر که مقدار قابل توجهی هست.اینکه مستقیم این پایه رو به میکرو دادم در واقع یه ولت متر درست کرذم که مقدار ولتاژ مقاومت رو می خونه و تقسیم بر مقاومت می کنه که جریان محاسبه میشه.
              عدد 5 هم که معلومه اگر بخوایید ولتاژ روی یپایه میکرو رو بخونید با در 5 ضرب بشه.یه تناسب ساده مشکلتون رو حل میکنه.
              با تغییر مقاومت معلومه که تغییر میکنه به خاطر همین باید از یه مقاومت آجری 5 وات استفاده کنید.[quote author=سمیراا link=topic=75791.msg527525#msg527525 date=1384404365
              سلام
              ممنون بلاخره جواب دادین
              البته مقدار ولتاز ورودی روی میکرو 5 ولت نیست فکر کنم دقیقا 4.881 ولت است . اگه این طوری باشه . نتیجه این امپر متر زیاد دقت نداره . چون معمولا ولتاژی که از رگولاتور ها استفاده میشه این مقدار هست و به 5 ولت نمی رسه .
              یه سوال دیگه هم داشتم این که . اگه بخوام تا 3 رقم اعشار مقدار جریان را اندازه بگیرم از چه فرمولی استفاده کنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سمیراا
                سلام
                ممنون بلاخره جواب دادین
                البته مقدار ولتاز ورودی روی میکرو 5 ولت نیست فکر کنم دقیقا 4.881 ولت است . اگه این طوری باشه . نتیجه این امپر متر زیاد دقت نداره . چون معمولا ولتاژی که از رگولاتور ها استفاده میشه این مقدار هست و به 5 ولت نمی رسه .
                یه سوال دیگه هم داشتم این که . اگه بخوام تا 3 رقم اعشار مقدار جریان را اندازه بگیرم از چه فرمولی استفاده کنم
                برای این کار دستور بالای کانفیگ خطوط اولیه رو باید دست کاری کنید config single = 3 بقیش یادم نیست.به جای 2 ، 3 قرار بدید و در ادامه دستوراتی که برای نوشتن رو ال سی دی هست رو جابه جا کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rroozisia نمایش پست ها
                  من یه ولت متر آمپر متر دیجیتالی دقیق با lcd درست کردم تا 40 ولت و حدود 4.2 آمپر رو اندازه گیری کردم نمی دونم که بیشتر از اونم میگیره یا نه.اگر میخوایید می تونم کمکتون بکنم
                  سلام.من هم با ۷۱۰۶ یک ولت متر مطابق دیتا شیت چیپ روی برد برد اسمبل کردم. ولی رقم سمت راست خیلی تغییرات داره.کاریش نمیشه کرد؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X