اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ولوم کنترل از راه دور

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ولوم کنترل از راه دور

سلام رفقا
    من میخوام یه ولوم کنترل از راه دور درست کنم کسی ایده ای یا مداری یا چیزی داره کمک کنه بسازم
    فرض کنید که دوتا ولوم هست که با هم 100 متر فاصله دارن حالا میخوام هر وقت یکی از ولوم ها را چرخاندم و کم وزیادش کردم بهمون انداز ه ومقدار ولوم دیگری هم تغییر کنه . البته بصورت بی سیمی باشه
    :nerd: :nerd: :nerd: :nerd: :nerd: :nerd:

پاسخ : ولوم کنترل از راه دور

سلام.دوست من میتونی از آی سی MCP4131 که یک پتانسیومتر دیجیتال هست برای کم و زیاد کردن صدا بشکل الکترونیکی استفاده کنی :agree:برای انتقال بیسیم هم خوب شیوه های متفاوتی هست منتهی چون برد زیادی میخوای باید ازفرستنده گیرنده های رادیویی استفاده کنی.گمون کنم این بردی که میخوای رو ماژول zigbee بتونه جواب بده.اما ماژول های HM-T و HM-R هم تا حداقل200 متر هم جواب میدن و میتونی کنترلشون کنی شکل مدار طراحی شده بهمراه برنامه نویسی ماژول و کارکرد اون در کتاب "مجموعه پروژه های تکنیکی و کاربردی AVR" نوشته مبین محسن زاده هستش.نقشه و برنامش دم دستم نبود که بذارم برات.موفق باشی :job:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pahpad.electronix
      سلام.دوست من میتونی از آی سی MCP4131 که یک پتانسیومتر دیجیتال هست برای کم و زیاد کردن صدا بشکل الکترونیکی استفاده کنی :agree:برای انتقال بیسیم هم خوب شیوه های متفاوتی هست منتهی چون برد زیادی میخوای باید ازفرستنده گیرنده های رادیویی استفاده کنی.گمون کنم این بردی که میخوای رو ماژول zigbee بتونه جواب بده.اما ماژول های HM-T و HM-R هم تا حداقل200 متر هم جواب میدن و میتونی کنترلشون کنی شکل مدار طراحی شده بهمراه برنامه نویسی ماژول و کارکرد اون در کتاب "مجموعه پروژه های تکنیکی و کاربردی AVR" نوشته مبین محسن زاده هستش.نقشه و برنامش دم دستم نبود که بذارم برات.موفق باشی :job:
      ممنون از پاسختون ولی نمی خوام صدا را کم و زیاد کنم . میخوام که مقدار اهم یک پتانسیومتر را ارسال کنم و از گیرنده مقدارشو بخونم . اما این ماژول های HMT و HMR که خیلی ها باش کار کردن میگن زیاد جالب نیست و مشکل ایجاد میکنه . :read: :read:

دیدگاه

دوستان کسی میدونه کدوم یکی از ماژول های rf بدرد بخور هستن . و تو کار مشکل ایجاد نمیکنن . من میخوام که یه سری دیتا بفرستم و اون طرف دریافت کنم . این دیتا هم بصورت سریال هست . یعنی میخوام مقدار اهم یه پتانسیومتر را بخونم و بصورت سریال ارسال کنم . فکر میکنین کدو م مدل خوب هست که مشکل ایجاد نکنه و خوب جواب بده .و ارزون هم باشه ولی این دیتا که میخوام ارسال کنه . :nerd: :nerd: :nerd: :nerd: :nerd:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X