درود دوستان عزیز 
من تاپیکهای دیگه رو خوندم ولی مجبور شدم این تاپیک رو بزنم چون به اطلاعات بیشتری نیاز دارم :redface:
من یک مدار میخوام که حساس به حرکت باشه
در صورت امکان 4 سنسور به کار برده بشه
ور در صورت حرکت فرد از در مدار کلید یا سیم یا لامپی رو وصل کنه
این مدار رو میخوام توی ماشین راه اندازی کنم
یک مدار توی اینترنت دیدم به اسم ( زنگ اعلام ورود نوری )

من یک چیزی میخوام مثل این !!! ولی با برق 12 ولت کار کنه
به محض این که کسی از درب ماشین وارد بشه بوقهای ماشین یا آژیر به صدا در بیاد ( یعنی مدار وصل کننده جریان بوق بشه )
4 سنسور ( هر درب یک سنسور ) یا این که کلا 1 سنسور قوی داشته باشه به محض ورود فردی به ماشین صدای آزیر در بیاد
هم تو روز کارایی داشته باشه هم تو شب !!! بیشتر برا شب !!!
اون دستگاهیی که معرفی کردم 30 تومان هست میتونم اونو توی ماشین به کار ببرم ؟؟؟ توی شب کارایی داره ؟؟؟
====================================
یک مدار الکترونیکی هم الان دیدم که لینکش رو میذارم - تصاویرش توی لینک هست - میشه راهنمایی کنید که این مدار چجوری کار میکنه ؟؟؟
توی شب و روز کارایی داره یا نه ؟؟؟
اگر خوب باشه همینو بگیرم :rolleyes:
http://www.newkiteshop.com/product_info.php/cPath/48_71/products_id/599/pname/%D8%AF%D8%B2%D8%AF%DA%AF%DB%8C%D8%B1-%D8%A7%D8%AA%D9%88%D9%85%D8%A8%DB%8C%D9%84-%D9%85%D8%AC%D9%87%D8%B2-%D8%A8%D9%87-3-%D8%AA%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%B1
=====================================
با تشکر از راهنمایی شما :smile:

من تاپیکهای دیگه رو خوندم ولی مجبور شدم این تاپیک رو بزنم چون به اطلاعات بیشتری نیاز دارم :redface:
من یک مدار میخوام که حساس به حرکت باشه
در صورت امکان 4 سنسور به کار برده بشه
ور در صورت حرکت فرد از در مدار کلید یا سیم یا لامپی رو وصل کنه
این مدار رو میخوام توی ماشین راه اندازی کنم
یک مدار توی اینترنت دیدم به اسم ( زنگ اعلام ورود نوری )

من یک چیزی میخوام مثل این !!! ولی با برق 12 ولت کار کنه
به محض این که کسی از درب ماشین وارد بشه بوقهای ماشین یا آژیر به صدا در بیاد ( یعنی مدار وصل کننده جریان بوق بشه )
4 سنسور ( هر درب یک سنسور ) یا این که کلا 1 سنسور قوی داشته باشه به محض ورود فردی به ماشین صدای آزیر در بیاد
هم تو روز کارایی داشته باشه هم تو شب !!! بیشتر برا شب !!!
اون دستگاهیی که معرفی کردم 30 تومان هست میتونم اونو توی ماشین به کار ببرم ؟؟؟ توی شب کارایی داره ؟؟؟
====================================
یک مدار الکترونیکی هم الان دیدم که لینکش رو میذارم - تصاویرش توی لینک هست - میشه راهنمایی کنید که این مدار چجوری کار میکنه ؟؟؟
توی شب و روز کارایی داره یا نه ؟؟؟
اگر خوب باشه همینو بگیرم :rolleyes:
http://www.newkiteshop.com/product_info.php/cPath/48_71/products_id/599/pname/%D8%AF%D8%B2%D8%AF%DA%AF%DB%8C%D8%B1-%D8%A7%D8%AA%D9%88%D9%85%D8%A8%DB%8C%D9%84-%D9%85%D8%AC%D9%87%D8%B2-%D8%A8%D9%87-3-%D8%AA%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%B1
=====================================
با تشکر از راهنمایی شما :smile:
دیدگاه