سلام خدمت اساتید محترم.مداری میخوام که بین 0 دقیقه تا سه ساعت رله ای رو در خروجی وصل کنه.فقط وصل کنه همین.از اساتید مدار آماده ای دارند لطفا همین جا قرار بدند.با تشکر
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
مدار تایمر
Collapse
X
-
پاسخ : مدار تایمر
سلام
یک راه استفاده از 555 هست ولی فک نکنم 3 ساعت بشه ازش زمان گرفت و به نظرم آخرش 10 مین بتونی
بهتر از اون استفاده از میکرویه که با تایمرش و اینتراپتاش و استفاده از پتانسیومتری که به ADC وصل بشه بتونی بسازیش
البته میکروی بزرگی هم نمی خواد مثال:tiny15 که 8 پینه و اندازه همین 555 که عکسشم گذاشتیمردم شهری که همه در آن می لنگند/ به کسی که راه راست میرود می خندند
دیدگاه
-
دوستان لطفا به این لینک نگاهی بندازند
New folder (10).zip - 41 KB
مشکل این جاست که قبل شروع شمارش همچنان رله وصل هستش.اگه قبل شروع شمارش رله خاموش باشه مشکلم حله.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط arash_dvbدوستان لطفا به این لینک نگاهی بندازند
New folder (10).zip - 41 KB
مشکل این جاست که قبل شروع شمارش همچنان رله وصل هستش.اگه قبل شروع شمارش رله خاموش باشه مشکلم حله.
هر جا نوشته :portc.0=0 رو به portc.0=1 و بر عکس تبدیل کن درست میشه
در ضمن موازی معکوس با کلکتور امیتر ترانزیستور یک دیود موازی کن که سیم پیچ رله باعث سوختن ترانزیستور نشه
در عمل اگه با ولتاژ بالا کار می کنی یه وقت اون زمین رله رو به مدار وصل نکنی میره هوامردم شهری که همه در آن می لنگند/ به کسی که راه راست میرود می خندند
دیدگاه
-
سلام
1 : چرا از tip 3055 استفاده کردی ؟
میتونستی از ترانزیستورهای دیگه مثل 2n2222 bc108 و یا غیره استفاده کنی
2 : چرا ولتاژ تحریک سیم پیچ رله رو از 6 ولت استفاده کردی ؟
میتونی از رله 5 ولت استفده کنی که توی مدار فقط ولتاژ 5 ولتو داشته باشی
3 : چرا از دیود معکوس برای جریان برگشتی رله استفاده نکردی ؟
بهتره از دیود های شاتکی استفاده کنی یا 1n4148 تا از ترانزیستورت در مقابل جریان مکوس محافظت بشه
این برنامه ای که نوشتید درسته !
وقتی زمانو تنظیم میکنی رله وصل میشه و در پایان رله رو غیر فعال میکنه
نکته :
به پایه های کنتاکت نرمال باز و بسته رله در عمل توجه فرمایید
خواستن توانستن است !
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط bstar2سلام
1 : چرا از tip 3055 استفاده کردی ؟
میتونستی از ترانزیستورهای دیگه مثل 2n2222 bc108 و یا غیره استفاده کنی
2 : چرا ولتاژ تحریک سیم پیچ رله رو از 6 ولت استفاده کردی ؟
میتونی از رله 5 ولت استفده کنی که توی مدار فقط ولتاژ 5 ولتو داشته باشی
3 : چرا از دیود معکوس برای جریان برگشتی رله استفاده نکردی ؟
بهتره از دیود های شاتکی استفاده کنی یا 1n4148 تا از ترانزیستورت در مقابل جریان مکوس محافظت بشه
این برنامه ای که نوشتید درسته !
وقتی زمانو تنظیم میکنی رله وصل میشه و در پایان رله رو غیر فعال میکنه
نکته :
به پایه های کنتاکت نرمال باز و بسته رله در عمل توجه فرمایید
لطفا کمک کنید چه جوری تغییرش بدم
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط ali4سلام
هر جا نوشته :portc.0=0 رو به portc.0=1 و بر عکس تبدیل کن درست میشه
در ضمن موازی معکوس با کلکتور امیتر ترانزیستور یک دیود موازی کن که سیم پیچ رله باعث سوختن ترانزیستور نشه
در عمل اگه با ولتاژ بالا کار می کنی یه وقت اون زمین رله رو به مدار وصل نکنی میره هوا
دقیقا کجا هستش من که نتونستم پیدا کنم.
پیدا کردم و این کار رو انجام دادم بازم نشد رله همچنان قبل شروع تایم روشنه.یکی نیست کمک کنه؟
دیدگاه
-
کد:If Pinb.0 = 1 Then 'Reset S = 0 : M = 0 : H = 0 F = 0 Portc.0 = 0 End If If Pinb.3 = 1 Then 'Start If S > 0 Or M > 0 Or H > 0 Then F = 1 Portc.0 = 0 End If If S = 0 And M = 0 And H = 0 Then F = 0 Portc.0 = 1 End If
خواستن توانستن است !
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط bstar2کد:If Pinb.0 = 1 Then 'Reset S = 0 : M = 0 : H = 0 F = 0 Portc.0 = 0 End If If Pinb.3 = 1 Then 'Start If S > 0 Or M > 0 Or H > 0 Then F = 1 Portc.0 = 0 End If If S = 0 And M = 0 And H = 0 Then F = 0 Portc.0 = 1 End If
دیدگاه
-
سلام
طبق فرمایش دوستان شما حتما کنتاکت رله رو اشتباه وصل کردی
یعنی بجای کنتاکت نرمال باز به نرمال بسته وصل کردی
یه راه اینه که از پایه نرمال باز رله برای مدارت استفاده کنی
راه دوم اینه که برنامتو طبق اون چیزی که گفتم تغییر بدی که گفتی تغییر دادم و من هم می گم اینم به برنامت و قبل از حلقه ی اصلی برنامت اضافه کن portc.0=1
البته از لحاظ امنی مورد اول راحتتره و احتیاجی هم تغییر برنامه نیست :agree:مردم شهری که همه در آن می لنگند/ به کسی که راه راست میرود می خندند
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط ali4سلام
طبق فرمایش دوستان شما حتما کنتاکت رله رو اشتباه وصل کردی
یعنی بجای کنتاکت نرمال باز به نرمال بسته وصل کردی
یه راه اینه که از پایه نرمال باز رله برای مدارت استفاده کنی
راه دوم اینه که برنامتو طبق اون چیزی که گفتم تغییر بدی که گفتی تغییر دادم و من هم می گم اینم به برنامت و قبل از حلقه ی اصلی برنامت اضافه کن portc.0=1
البته از لحاظ امنی مورد اول راحتتره و احتیاجی هم تغییر برنامه نیست :agree:
دیدگاه
دیدگاه