اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شروع کار با میکروکنترلرها

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

شروع کار با میکروکنترلرها

میخواستم راهنمایی کنید برای شروع یادگیری وکار با میکروکنترلها و برنامه نویسی انها بایستی چطور و از کجا ( مطالعه چه کتابها و مطالبی شروع کرد ) ؟ ممنون :smile:
    851
    کدام گروه ميکرو ها کاربردي تر و قوي ترند ؟
    0%
    501
    الفباي برنامه نويسي و راه اندازي انها چيست ؟
    0%
    350

پاسخ : شروع کار با میکروکنترلرها

فکر کنم باید مشخص کنید چکاری میخواید انجام بدین ؟
    اگر در حد پروژه های دانشجویی هستش AVR خیلی خوبه ولی اگر صنعتی کار میکنید AVR افتضاحه(البته میشه استفاده کرد و میکنن ولی گزینه های بهتری هم هست) بهتره برید دنباله PIC و حرفه ای تر ARM که قدرت پردازش بالایی داره
    میتونید از این برد های آموزشی بگیرید که من اگه خودم میخواستم کاری کنم اصلا این کارو نمیکردم
    میتونید کتابشو بخرید و با pdf ها و همین انجمن استفاده کنید
    برای AVR که خودم کار میکنم عرض کنم که زبان C در حد ساده احتیاج داره (در 90 درصد پروژه ها) بقیه اش مربوط میشه به آشنایی شما با سخت افزارتون که به مرور یاد میگیرید با بیسیک هم میشه نوشت...
    کتاب هم به وفور در بازار هست ولی پیشنهاد میکنم اول چند تا pdf دانلود کنید که آشنا شین بعد
    چون من خودم فقط 2 تا کتاب خوندم کتاب معرفی نمیکنم ...
    پی دی اف فراموش نشه!!!
    در ضمن عملی کار کردن 80 - 90 درصده کاره

head<=
    ...تشکر خدا...
    [img width=97 height=100]http://mahdi3d.persiangig.com/image/5280543_t.jpg[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط m4hd1r
      فکر کنم باید مشخص کنید چکاری میخواید انجام بدین ؟
      اگر در حد پروژه های دانشجویی هستش AVR خیلی خوبه ولی اگر صنعتی کار میکنید AVR افتضاحه(البته میشه استفاده کرد و میکنن ولی گزینه های بهتری هم هست) بهتره برید دنباله PIC و حرفه ای تر ARM که قدرت پردازش بالایی داره
      میتونید از این برد های آموزشی بگیرید که من اگه خودم میخواستم کاری کنم اصلا این کارو نمیکردم
      میتونید کتابشو بخرید و با pdf ها و همین انجمن استفاده کنید
      برای AVR که خودم کار میکنم عرض کنم که زبان C در حد ساده احتیاج داره (در 90 درصد پروژه ها) بقیه اش مربوط میشه به آشنایی شما با سخت افزارتون که به مرور یاد میگیرید با بیسیک هم میشه نوشت...
      کتاب هم به وفور در بازار هست ولی پیشنهاد میکنم اول چند تا pdf دانلود کنید که آشنا شین بعد
      چون من خودم فقط 2 تا کتاب خوندم کتاب معرفی نمیکنم ...
      پی دی اف فراموش نشه!!!
      در ضمن عملی کار کردن 80 - 90 درصده کاره
      ممنون از توضیحات شما
      نمی دانم منظور شما از صنعتی چیه ولی کار من با موتور DC در حد 5 تا 10 امپر مصرف هستش
      و دریافت من از توضیحات شما در نهایت PIC یا ARM و زبان ؟...؟
      خیلی متشکر
      :smile: :question:

دیدگاه

صنعتی یعنی که شما میخواهید در یک محیط نویزی کار کنید که مثلا یکی از حالات ممکنه به هر دلیلی یک دفعه میکروی شما ریست بشه.
        ولی مثلا quad copter هایی که 4 موتور دارن که 10 تا 15 آمپر میکشن رو هم با AVR میتونن راه بندازن.
        مشکلی پیش نمیاد ... AVR خیلی سادست اگر یکی دو هفته وقت بزارید میتونید مسلط شید بقیه میکرو ها رو کار نکردم و فقط آشنایی دارم و پروژه هاشون رو دیدم.
        شما اگه با همین AVR کار کنید احتمالا با ضعف هاش مواجه میشین . مثلا همین موضوع که روی میکرو هایی که من میشناسم بیشتر از 16 مگاهرتز کلاک ندارن خب برای بعضی کار ها خیلی کمه . و دیگری مثلا همین نویز پذیر بودن...
        فکر کنم دوستانی که سایر میکرو ها رو حرفه ای کار کردن بیشتر میتونن کمک کنن
        در رابطه با زبون ... من خودم بخاطر این که c رو بلد بودم رفتم با C نوشتم انقدر با بیسیک آشنا نیستم که اظهار نظر کنم ولی خب پروژه هایی که دیدم بیشتر با C بوده تا بسکام این شاید بعدا اگه سوالی واستون پیش اومد یا خواستید تحلیل کنید تاثیر گزار باشه

head<=
        ...تشکر خدا...
        [img width=97 height=100]http://mahdi3d.persiangig.com/image/5280543_t.jpg[/img]

دیدگاه

بهترین زبان = سی
          دلیلشم اینه که میکرو های سطح بالا مثل arm فقط این زبان و زبان اسمبلی رو پشتیبانی میکنن
          مثلا من خودم برای کار با ارم خیلی سختی کشیدم چون فقط بیسیک بلد بودم

موفق باشید

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : شروع کار با میکروکنترلرها

نوشته اصلی توسط PLASMA
            بهترین زبان = سی
            دلیلشم اینه که میکرو های سطح بالا مثل arm فقط این زبان و زبان اسمبلی رو پشتیبانی میکنن
            مثلا من خودم برای کار با ارم خیلی سختی کشیدم چون فقط بیسیک بلد بودم

موفق باشید
            با تشکر از دوستان ، برای شروع دنبال مطالب و PDF های مرتبط گشتم چیز خاصی پیدا نکردم ادرس یا مرجع مشخصی رو سراغ دارین ؟ :question: :smile:

دیدگاه

من با این پی دی اف که جزوه دانشگاهیه شروع کردم
              http://mohandesyar.com/%D8%AC%D8%B2%D9%88%D9%87-%D9%85%DB%8C%DA%A9%D8%B1%D9%88%DA%A9%D9%86%D8%AA%D 8%B1%D9%84%D8%B1-avr/
              تو همین مهندس یار زیاده
              ویدئو های مکتب خونه هم هست

head<=
              ...تشکر خدا...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X