اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مدار درب های اتوماتیک +ریموت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مدار درب های اتوماتیک +ریموت

سلام دوستان،

کسی اطلاعاتی راجع به مدار قطع و وصل این درب ها با ریموت داره؟کلا میخوام با طرز کارش اشنا شم.ممنون :rolleyes:

پاسخ : مدار درب های اتوماتیک +ریموت

سلام بحث گسترده ای داره کلا سیستمهای کنترلی بر حسب نوع کریر یامودوله کردن پیام دو نوعند ارسال مادون وارسال RF دسته بندی ودوباره از نوع پیام میشه دوباره به دو گروه آنالوگ یا دیجیتال تقسیم شون کنی در نوع آنالوگ سیگنال یا فرکانس که به روش مادون یا RF فرستاده میشه به روش آنالوگ مثل انواع فیلترهای Fr و کریستالها مورد پردازش قرار میگیره ولی در نوع دوم دیجیتالی اطلاعات فرمان ریموت که کدهای دیجیتالی ذخیره شده هستند بر روی موج حامل که یا مادون قرمز یا موج فرکانس رادیویی هستند مدوله وسوار میشه که با ورود به گیرنده دی کد یا رمز گشایی میشه ودستورالعمل لازم انجام میشه لذا نوع دوم دارای امنیت بالاتری است
    یکی یدونه هستم------------ واسه نمونه هستم

دیدگاه

ممنون جناب SSTK،

من بیشتر میخوام در باره مدار قطع و وصلش بدونم!

یعنی دستگاه بعد از دی کد کردن کد ارسالی،چیکار میکنه دقیقا؟؟؟ :smile:

ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amirrenjer
        ممنون جناب SSTK،

من بیشتر میخوام در باره مدار قطع و وصلش بدونم!

یعنی دستگاه بعد از دی کد کردن کد ارسالی،چیکار میکنه دقیقا؟؟؟ :smile:

ممنون
        سلام دوست عزیز دستگاه بعد از دی کد کردن بر طبق برنامه از پیش ذخیره شده دستور را به صورت 0یا1 کردن در پایه تعیین شده در برنامه صورت میده که با این کار دیگه خیلی ساده میشه این فرمانو به یک ترانزیستور وبعد یک رله یا تری آک ویا مدارات فرمان دیگر اعمال کرد فرایند دیکد کردن توسط آیسیهای یا تخسصی این کار که به فروش میرسه یا توسط آیسیهای قابل برنامه نویسی مثلPIC وAvr که توسط برنامه نویس پرگرام میشه صورت میگیره
        یکی یدونه هستم------------ واسه نمونه هستم

دیدگاه

ممنون دوست عزیز هدف بنده ارتباط یه میکرو دیگه با مدار درب یرقی هست(یعنی رله ها از دو جا فرمان بگیرن- موازی).

ببینید شدنیه؟این لینکه کاتولوگ یه مدلشه،

http://www.fadini.net/public/download_upl.asp?dt_fl=istr_elpro10dsa_gb.pdf

" یعنی من میخوام فقط فرمان باز و بسته شدن و از منم بگیره به جز ریموت! "

من باید با رله ی اصلی ارتباط برقرار کنم؟

خیلی ممنون

دیدگاه

سلام اقا حرف شما کاملا درسته باید با رله اصلی در ارتباط باشید یعنی ان دو عدد سیمی که از دسته درب ها خارج میشن رو امتداد بدین و در مدار مکان اون رو پیدا کنین همون طور که می دونید رله مثل یک کلید عمل می کنه پس به راحتی می تونید ببینید دوسری که به رله وصل شده کدومه و خودتون به طور دستی برای اون دو تا سیم یه کلید تعریف کنید به همین راحتی البته اگه برق مدار 220 ولت وارد میشه باید یک مقدار احتیاط کرد
            اگه هر جایی رو متوجه نشدین بگید توضیح بدم
            پیروزی یعنی : توانایی رفتن از یک شکست ، به شکستی دیگر بدون از دست دادن اشتیاق . . .
            ------------------------------------------------------------ - - -
            صبرت که تمام شد نرو!
            "معرفت"
            تازه از آن لحظه آغاز می شود...

دیدگاه

ممنون دست شما درد نکنه ، :smile:

فقط این طوری دیگه تنظیمات دستگاه بهم نمیخوره که؟

مثل سرعت باز و بسته شدن درها،چشم ها،... که تو میکروی خود مدار درب ذخیره شده و از اونجا فرمان میگیره.

دیدگاه

اگر سیم 3 و 7 را به هم لحظه ایی وصل کنید درب باز میشه دوباره بزنید استپ میشه و دوباره بزنید میبنده
                شما مدارت را با یک رله به سیم 3 و 7 وصل کن یک لحظه تحریکش کن درب عمل میکنه
                گیرنده بتا یا هر گیرنده ریموت کنترلی هم بخری به 3 و7 وصل کنی درب عمل میکنه
                همه دوست دارند به بهشت بروند اما جالب اینجاست کسی دوست ندارد بمیرد
                کانت

دیدگاه

بسیار ممنون جناب.

فقط منظورتون از سیم 3 و7 چیه؟شماره دارن سیما؟و اینکه همه برندای تو بازار این استانداردو دارن؟ :smile:

دیدگاه

روی نقشه ایی که فرستادی شماره زده ، از روی نقشه ات گفتم

همه دربها یک ورودی com دارند یکی st(start) یکی هم pd (pedestrian)
                    که اگر لحظه ایی به هم وصل بشند درب عمل میکنه
                    start دو لنگه درب را باز میکنه
                    pedestrian تک لنگه درب را باز میکنه
                    کانت

دیدگاه

مچکرم،بیخشید این قدر مزاحمتونیم :cry:

پس اتصال com و start همون اتصال com و radio contact هست؟(سیم 3 و 7)؟

یه سوال دیگه این که درای کرکره ای،با ریلی و بازویی فرق داره بردشون.

کرکره ای ها، یه کانکتور وردی برق داره و یک کانکتور خروجی که فک کنم شامل (open-com-close)

باشه!

و فک کنم باید open -close رو به رله مدارم وصل کنم؟درسته؟

بازم دست شما درد نکنه.

دیدگاه

خواهش میکنم
                        بله همونه
                        حتی برد دربهای برقی هم با هم فرق داره بسته به مارکشون ، کرکره و ریلی هم فرق میکنه با هم ، هر کدام کار خاصی انجام میدن
                        شما دقیقا بگو میخواهید چه کار کنید تا بتونم راهنمائیت کنم ، دلیلی نداره open close را رله خودت وصل کنی همشون ورودی تحریک دارند
                        کانت

دیدگاه

من میخوام درب های انبار مون رو با یک ماژول سیم900 کنترل کنم(با یک اس ام اس،در رو باز کنم و بعد ببندم)ممنون میشم راهنمایی کنین

دیدگاه

خوب خروجی مدارت را به یک رله وصل کن com رله ات را به 3 وصل کن و no رله را به 7 وصل کن
                            توی برنامه ات هم تعریف کن که با هر دستور رله 700 ms تحریک بشه
                            همین
                            بقیه کارها را خود برد درب برقی انجام میده
                            کانت

دیدگاه

ممنون جناب فقط این 700 ms چیه؟0.7 ثانیه تحریک رله؟

(فقط فک نکنم روی تمام برد ها ،port ها مشخص باشه.باید کاتالوگ شون و بگیرم)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X