اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت برد رله

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ساخت برد رله

با سلام
    من برای انجام یک پروژه نیاز دارم که از یک سیگنال ضعیف دیجیتال(5 ولت) استفاده کنم و بوبین شیر برقی (24 ولت مستقیم) را فعال کنم. این کار با استفاده از ترانزیستور به راحتی قابل انجامه ولی برای پروژه من لازمه که این دو قسمت کاملاً از هم ایزوله باشند. اگر از دوستان کسی توانایی و علاقه به همکاری در این زمینه را داره لطفاً به من اطلاع بده.
    ممنون

پاسخ : ساخت برد رله

با اپتوکوپلر کارتون حل میشه؟
    AYRIC

دیدگاه

با سلام
      در حقیقت من اطلاعات زیادی در زمینه برق و الکترونیک ندارم. اما این نکته مهم هستش که ورودی و خرویجی مدار کاملاً از هم جدا سازی شده باشند. ورودی مدار (سیگنال دیجیتال) به شدت به نویز و نوسانات حساس می باشد.
      با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliborhani
        با سلام
        در حقیقت من اطلاعات زیادی در زمینه برق و الکترونیک ندارم. اما این نکته مهم هستش که ورودی و خرویجی مدار کاملاً از هم جدا سازی شده باشند. ورودی مدار (سیگنال دیجیتال) به شدت به نویز و نوسانات حساس می باشد.
        با تشکر
        اون سیگنالی که قراره باهاش رله رو قطع و صل کنید چقدر میتونه جریان بده؟ در حد 1 میلی آمپر میده؟
        AYRIC

دیدگاه

فکر نکنم بتونه. احتمالاً در حد 400 میکرو آمپر اینا بتونه درایو کنه.

دیدگاه

فکر نکنم بتونه. احتمالاً در حد 400 میکرو آمپر اینا بتونه درایو کنه.
            پس شما باید از یه بافر قبل از اپتوکوپلر هم استفاده کنی.چون این جریان اوپتوکوپلر رو تحریک نمیکنه
            AYRIC

دیدگاه

یک چنین مداری با پ امپ باید ببندین که چون ورودی پ امپ مقاومت خیلی بالائی داره افتی در مدارت نداری ، یکیش را به ورودی وصل کن دیگیری هم که با مقاومت 10k به زمین مدارت وصل کن تغذیه پ امپ و رله هم که 12 ولت میزاری
              اما حدس میزنم شما میخواهی به کابل مودم وصل کنی و میخواهی دیتا از بین نره . اگر اینطور باشه سیگنال داری و سطح ولتاژ 2 ولت که مدار کمی فرق میکنه
              بهتره دقیق توضیح بذین تا دوستان بتونند کمکت کنند
              همه دوست دارند به بهشت بروند اما جالب اینجاست کسی دوست ندارد بمیرد
              کانت

دیدگاه

خروجی صفر من متناظر با یک ولتاژ حداکثر 400 میلی ولتیه و خروجی یک متناظر با یک ولتاژ حداقل 2400 میلی ولتی البته عموماً 0 و 5 ولت هست.
                دو طرف اپتوکوپلر کاملاً ار هم باید ایزوله باشه.

دیدگاه

خروجی صفر من متناظر با یک ولتاژ حداکثر 400 میلی ولتیه و خروجی یک متناظر با یک ولتاژ حداقل 2400 میلی ولتی البته عموماً 0 و 5 ولت هست.
                  دو طرف اپتوکوپلر کاملاً ار هم باید ایزوله باشه.
                  اوپتو کوپلر مال ایزوله کردنه دیگه دیگه ایزوله تر از این نمیشه :mrgreen:
                  AYRIC

دیدگاه

درسته.
                    بر اساس جمع بندی که من کردم لازمه که اول از یک مداری استفاده بشه و سیگنال من تقویت بشه، بعد با اپتوکوپلر به رله ترانزیستور و از اونجا به رله فرمان بده.
                    فقط یک نکته، از بین دوستان کسی هست بتونه به من کمک کنه و این برد را بسازه؟
                    با تشکر

دیدگاه

کسی نیست..........

دیدگاه

اطلاعاتی که دادی کامل نیست
                        شما دقیقا بگو یک چند ولت خروجی داری ؟ و چقدر جریان میتونه بده
                        همینطور صفر چند ولت میشه و چقدر جریان میتونه بده
                        کانت

دیدگاه

سلام
                          همانطور که گفتم طبق دیتاشیت ولتاژ 0 و 5 ولت میده ولی توی همون دیتا شیت هم دو تا رنج گفته در حقیقت حداکثر ولتاژ 0 و حداقل ولتاژ یک را معرفی کرده.
                          جریان خروجی بسیار کمه در حد 400 میکرو آمپر.
                          اینهایی چیزهایی هست که من متوجه شدم. اگر علاقه مند هستید با هم بیشتر صحبت کنیم.
                          با تشکر

دیدگاه

جالبه، یعنی ساختن این مدار اینقدر مشکله :question:

دیدگاه

همون که نقشه اش را گذاشتم ببند جواب میده فقط مقاومت 10 کیلو ورودی را کم بزار تست کن ببین با چه مقاومتی جواب میده اپتو هم میتونی حذف کنی همون اپ امپ میتونه ترانزیستور را راه اندازی کنه
                              کانت

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X