اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درایو کردن ULN

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

درایو کردن ULN

با سلام من با یه ULN2803 و میکرو چهار تا ترانزیستور TIP127 رو درایو کردم و مشکلی پیش نیومد. و خیلی خوب کار میکنه.

حالا میخوام با همون میکرو و ساخت یه pwm یه دیمر هم برای کل مدار بزارم. تو ساخت pwm مشکلی نیست مشکل من اینه که میخوام uln رو با یه ترانزیستور درایو کنم و pwm رو بدم به اون ترانزیستور یعنی ULN رو روشن و خاموش کنم و به این صورت شدت نور رو بتونم تو خروجی کنترل کنم.

حالا میخواستم بدونم چه طوری باید این کار رو بکنم؟

با تشکر.

پاسخ : درایو کردن ULN

متوجه نشدم میخواهی خروجی uln را به ترانزیستور بدی یا ورودیش را ؟ چون ورودیش را که میکرو تحریک میکنه نیازی به ترانزیستور نیست

خروجی uln هم که ولتاژ مثبته با یک مقاومت 400 اهم بدین به یک ترانزیستور npn ، امیتر هم گراند کنید کلکتور میشه خروجی شما که منفیه باهاش درایو کنید
    همه دوست دارند به بهشت بروند اما جالب اینجاست کسی دوست ندارد بمیرد
    کانت

دیدگاه

نه عزیز جان خروجی ULN منفی هست و باید به ترانزیستور pnp داده بشه که TIP127 یه ترانزیستور PNP هست

من میخوام پایه ی GND از ULN رو قطع و وصل کنم کاری با ورودی و خروجی ULN ندارم

دیدگاه

دوست عزیز استفاده از تغذیه به عنوان فعال ساز درست نیست باید ورودی uln یه بافر بذارید و پایه ی en اون رو فعال یا غیر فعال کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط bestfriend
          نه عزیز جان خروجی ULN منفی هست و باید به ترانزیستور pnp داده بشه که TIP127 یه ترانزیستور PNP هست

من میخوام پایه ی GND از ULN رو قطع و وصل کنم کاری با ورودی و خروجی ULN ندارم
          pwm رو بده به بافر بعد بده به اینایبل uln
          hi miami

دیدگاه

میخوام یه ولوم به میکرو وصل کنم و با این ولوم مقدار روشنایی led ها رو تغییر بدم

من با توجه به مقدار ولوم یه pwm به پایه های 5 تا 8 uln میدم و خروجی 5 تا 8 uln رو میدم به ورودی 1 تا 4 اون و ورودی 1 تا 4 uln هم با یه مقاومت به 4 تا از پایه های میکرو وصل شده

حالا مثلا اگر pwm رو 50 درصد فرض کنیم نصف زمان ، پایه های 5 تا 8 خاموش هستند و uln از میکرو دستور میگیره و نصف زمان پایه های 5 تا 8 صفر هستند و پایه های میکرو هر مقداری هم داشته باشن ورودی های 1 تا 4 uln صفر خواهد بود یعتی led ها خاموش هستند.

به نظر شما این مدار درست میتونه کار کنه؟

با تشکر.

دیدگاه

وقت بخیر

بنظرم ساده تر بشه تو خود میکرو خروجی pwm رو موقع refresh کردن led ها and منطقی کنی .!!!!

دیدگاه

در مورد uln بگم که این تراشه ولتاژ خروجی در پایه های خروجی خودش نداره و فقط مثل یه مسیر مسیر گذر جریان ازش استفاده می شه.شما ورودی این آی سی رو به میکرو وصل کنید خروجی هاتون که ال ای دی هستش یک طرف به آند و طرف دیگه به خروجی uln بعد هر کاری دوست داشتی باهاش بکن.
                حرف زدن کافی نیست باید عمل کرد.دانستن کافی نیست باید به کار گرفت

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X