اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

برنامه نویسی آی سی تلفن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

برنامه نویسی آی سی تلفن

با سلام
    تلفنهای رومیزی خانگی ملودی زنگشان خیلی به محتوا و آزار دهنده هستش کسی راه حلی میدونه که بشه او آهنگا رو تغییر داد؟؟؟

پاسخ : برنامه نویسی آی سی تلفن

بله . میتونی سیم + بلندگو رو با خازن 100n بدی به اینتراپت میکرو atiny بعدم که توی میکروت با pwm آهنگ بریزی بدی به بلندگو
    hi miami

دیدگاه

سلام می تونی از ای سی ملودی ها هم استفاده کنی یعنی یک زنک دوم تلفن بسازی ولی با اهنگ در خواستی خودت :rolleyes: باید یه مدار اشکار ساز زنگ تلفن بسازی بعدشم باید هر جور شده کاری کنی که صدا اصلی خود زنگ تلفن در نیاد اگه می خوای زنگ تلفن دوم بسازی
      !!!!!اگر به دست من افتد فراق را بکشم!!!!!!
      نمی خواستم برم رفتم پشیمونم اگه رفتم دارم می میرم از عشقت من از عشق تو سر رفتم نمی تونم که برگردم به احساس تو بد کردم نفهمیدم چی پیش اومد که قرمز بودو رد کردم

[move]-----------خداوند لعنتشان کند...-------------[/move]

دیدگاه

سلام مرسی از پیشنهادتون اما من آشکار ساز نمیخوام میخوام قشنگ و جمع و جور باشه
        در ضمن اینکه میگی با میکرو و آی سی اینکارو کنم ملودی خود تلفن چی تداخل ایجاد نمیشه؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط lemon_toxine
          سلام مرسی از پیشنهادتون اما من آشکار ساز نمیخوام میخوام قشنگ و جمع و جور باشه
          در ضمن اینکه میگی با میکرو و آی سی اینکارو کنم ملودی خود تلفن چی تداخل ایجاد نمیشه؟؟
          سلام با اجازه دوست عزیز من جواب میدم
          خب نه داخلی در داخل تلفن ایجاد نمیشه تازه جای این که بخوای با میکرو اهنگ بسازی میتونی از ای سی ملودی استفاده کنی و بستگی به سلیقه و خلاقیت خودت داره
          !!!!!اگر به دست من افتد فراق را بکشم!!!!!!
          نمی خواستم برم رفتم پشیمونم اگه رفتم دارم می میرم از عشقت من از عشق تو سر رفتم نمی تونم که برگردم به احساس تو بد کردم نفهمیدم چی پیش اومد که قرمز بودو رد کردم

[move]-----------خداوند لعنتشان کند...-------------[/move]

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X