اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چیزی شبیه موس نوری

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چیزی شبیه موس نوری

نوشته اصلی توسط Nicolas1390
    هیچکس در مورد این 3 تا اطلاعاتی نداره ؟
    اینا کهع بدرد کارت نمیخورن

شما فاصله دستت از سنسور که تغییر نمیکنه فقط دستت رو جلوی سنسور عین یه موس روی صفحه حرکت میدی پس خروجی سنسور هم تغییر نمیکنه
    اگه نمیخوای از سنسور موس استفاده کنی (که اصلا فکر نکنم بشه استفاده کرد چون فاصله 1 سانت زیاده). باید از پردازش تصویر استفاده کنی که اگه کار اونقدرا ارزش نداشته باشه باید از همن طرح آقای pesar shoja استفاده کنی:
    نوشته اصلی توسط pesare shoja
    والله من حقیقت اش با pir کار کردم ولی اون همه در حذچند سانت دقت نداره. میخوای یه چیز خوبی در بیاد چند تا مادون قرمز با فاصله 1 سانت به 1 سانت بزار کنار هم. بعد بده به میکرو بگو هر موقع الگو تغیر کرد خروجی بده
    یعنی سنسور هارو عین یه دات ماتریس توی یه صفحه به حجم مثلا 20 در 20 بچینی و اگه الگوی خروجی سنسورها تغییر کرد یعنی دست حرکت کرده
    AYRIC

دیدگاه

مرسی
      اما من مقاله ای پیدا کردم که با استفاده از همون ۳ قطعه این کار را انجام داده ! اما نمیتونم مقاله را اینجا قرار بدم چون کار مال شرکت هست
      فقط دنبال معادل این ۳ تا تو ایران میگردم چون مثل اینکه این قطعات تو ایران نیست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Nicolas1390
        مرسی
        اما من مقاله ای پیدا کردم که با استفاده از همون 3 قطعه این کار را انجام داده ! اما نمیتونم مقاله را اینجا قرار بدم چون کار مال شرکت هست
        فقط دنبال معادل این 3 تا تو ایران میگردم چون مثل اینکه این قطعات تو ایران نیست
        خب من هم نمیدونم چرا این سنسور هارو استفاده کرده
        یعنی میخواسته دقیقا چکار کنه که از این سنسور ها استفاده کنه
        والا شاید مشابه براش باشه
        AYRIC

دیدگاه

این emitter مادون قرمز و گیرنده را داخل موس های قدیمی دیدم !

دیدگاه

آقا شرمنده، ما فضولیمون گل کرده بدونیم شما این مدارو واسه چه استفاده ای میخوای؟؟ :nice:
            کم گوی و گزیده گوی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X