اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

RS485 to USB

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

RS485 to USB

با درود خدمت دوستان گرانقدر. من یک استپ موتور دارم که ارتباط آن بوسیله RS485 یا RS422 هستش. برای ارتباط با کامپیوتر یک USB به RS485 ساختم. مدارش رو با توجه به data sheet آی سی مبدل FT232RL و یک شماتیکی که از یک مبدل صنعتی همین مدل تو اینترنت بود ساختم. که با توجه به LED هایی که قرار دادم و همچنین نرم افزاری که باهاش از پورت سریال رایاته ارسال و دریافت اطلاعات می کنم معلومه که ما ارسال و دریافت داریم اما مشکل اینجاست که وقتی موتور روشن میشه من یک کد جهت فعال سازی براش میفرستم اون در پاسخ در نرم افزار به جا 3 کاراکتر مورد نظر 3تا <NuLL> می فرسته. و با نرم افزار خودش هم ارتباط نمیده. این مبدل با آی سی RF232RL و یک MAX485 ساختم. نمیدونم مشکل کجاست.
    یک بار دیگه هم مبدل RS422 به USB برای همین قضیه ساختم (چهار سیم) ولی بازم دقیقا مشکل اینجاست. لطفا راهنمایی کنید. با تشکر.
    خودم به نویز ورودی MAX485 شک دارم نمیدونم. راستی این رو روی بردبورد بستم نمی دونم تاثیری تو این قضیه داره یا نه.
    اینم شماتیک مداری که از روش ساختم:
    http://www.sparkfun.com/datasheets/BreakoutBoards/USB-to-RS485-Breakout-v11.pdf

پاسخ : RS485 to USB

با سلام
    این مدارو خودمون میتونیم طراحی کنیم؟ یا باید کپی کنیم؟
    از چه نرم افزاری برای اینکار استفاده کردید؟
    آیا موتور را مستقیما به پورت میزنید؟ یا با درایور؟

دیدگاه

پاسخ : RS485 to USB

نوشته اصلی توسط cortex-m3
      با سلام
      این مدارو خودمون میتونیم طراحی کنیم؟ یا باید کپی کنیم؟
      از چه نرم افزاری برای اینکار استفاده کردید؟
      آیا موتور را مستقیما به پورت میزنید؟ یا با درایور؟
      سلام خیلی چیز عجیبی نداره خودتون هم می تونید طراحی کنید تو خود دیتا شیت آی سی برای 485 پیشنهاد داده چی کار باید کرد که البته کمی با این مدار فرق داره.
      از نرم افزار خاصی نیز استفاده نشده فقط خود این تراشه یک نرم افزار برای e2prom داره که یک سری تغییرات جزئی می شه در اون ایجاد کرد مثلا تغییر عملکرد یک پین با پین دیگر.
      خروجی این مدار یعنی همون A و B و GND رو به خود موتور میزنم (یعنی موتور خودش درایو داره و فقط کافیه A و B و GND رو به کانکتور های مربوطه که رو موتور تعبیه شده وصل کرد).
      خودم یه نظر دارم انم اینه که baud tare این مدار از 9600 بیشتره واسه همین در جواب ما کاراکترا رو به صورت Null میبینمی که اینو فردا تست میکنم که اگه جواب داد نتیجشو اطلاع میدم تا دیگرانم استفاده کنند.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X