اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک جهت ساخت ریموت کنترل

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک جهت ساخت ریموت کنترل

با سلام خدمت دوستان
    دارم یه ماشین کنترلی میسازم
    همه چیزشو خودم ساختم.اما تو مدار ریموتش گیر کردم.
    یه فرستنده گیرنده میخوام که حداقل 20 متر رو جواب بده.بیشتر هم باشه بهتره.
    هر چی هم میشه ساده باشه که بتونم خودم بردشو بزنم و قطعات رو لحیم کاری کنم.
    فقط میخوام برنامه نویسی نداشته باشه. و اندازه نهایی برد و قطعات کوچک در بیاد.
    اینجوری هم باشه

4 تا دکمه روی ریموتش باشه
    گیرنده هم بهم 4 تا خروجی بده
    هر دکمه رو که فشار میدم تا وقتی دکمه رو نگه داشتم خروجی فعال باشه و بعد که رها کردم قطع بشه.
    ولتاز های خروجی هم زیر 6 ولت باشه حالا کمترو بیشترشو خودم با مقاومت درست میکنم.

پاسخ : کمک جهت ساخت ریموت کنترل

سلام
    فکر میکنم بهترین گزینه استفاده از فرستنده و گیرنده آماده و آی سی pt2272m4 باشه.
    http://eshop.eca.ir/ماژول-های-rf/219...06-315mhz.html
    http://eshop.eca.ir/ماژول-های-rf/213...?-315-ask.html

دیدگاه

این 2 تا مناسب هستن واسه چیزی که من گفتم؟
      ببخشید من خیلی سر در نمیارم از الکترونیک
      این الان هر کدوم 4 تا پین خروجی دارن که.یعنی 2 جفت.یعنی واسه 2 تا کار میشه ریموت کرد؟
      من میخوام 4 تا خروجی مجزا داشته باشم.یعنی 4 تا کلید روی فرستنده 4 تا خروجی مجزا هم روی گیرنده.
      بعد این آی سی که گفتید کجا باید نصب بشه.
      اگر امکان داره یه توضیح کامل بدید که مراحل آماده به کار کردنش چه جوریه تا بشه چیزی که من میخوام
      تاکید کنم که میخوام با فشار هر دکمه خروجی فعال و با رها کردنش خروجی غیر فعال بشه

دیدگاه

سلام داداش
        این دوتا لینکی که دوستمون گذاشتن به تنهایی کارت رو راه نمیندازه همون طوری که دوستمون گفتن باید از IC PT2262 و IC PT2272 هم استفاده کنی
        که در حقیقت این دوتا رمز گذار و رمز گشا هستن و باید خروجی رمز گزار رو به ماژول فرستنده بدی و ورودی رمز گشا رو هم به خروجی ماژول گیرنده وصل کنی
        البته در نهایت هم با این IC ها کار شما راه نمیفته چون در هر لحظه فقط یک کد رو ارسال میکنه و مثلا اگر ماشین شما بخواهم هم به جلو برود هم به یکی از جهات چپ یا راست نمیتونی هردو دکمه رو با هم بزنی و نگه داری
        مداری که بتونه کارت رو راه بندازه هم رایگان توی اینترنت پیدا نمیکنی
        یعنی من که نتونستم پیدا کنم :sad:

دیدگاه

دادا دقیقا میخوام همین جوری بشه
          یعنی در لحظه فقط یک کار میخوام و یک خروجی
          فقط داداش یه محبت کن بهم بگو چه جور باید مدارو ببندم که آماده به کار بشه.
          به غیر از 2 تا مازول و 2 تا آی سی که میخرم 4 تا دکمه فشاری واسه ورودی لازم دارم.دیگه هر چی لازم دارم بگو برم بگیرم فردا
          اصلا از آی سی سر در نمیارم.راهنماییم می کنی؟

دیدگاه

من که فکر نمیکنم با این IC بشه انجام داد
            ولی میتونی این شماره رو توی مرور گرت تایپ کنی PT2272 و این رو PT 2262 دیتاشیتش رو از سایتش بگیری مدار کامل برای راه اندازیش توی دیتاشیتش هست
            البته آماده و حاضرش هم توی بازار به صورت منتاژ شده و یا کیت به فروش میرسه

دیدگاه

چه جور میگید نمیشه انجام داد
              من فقط میخوام با فشار هر دکمه رو ریموت یه خروجی اونجا فعال بشه.فقط 1 خروجی در لحظه.وقتی هم رها شد خروجی غیر فعال میشه.
              یعنی این 2 تا ماژول و 2 تا ای سی این کارو انجام نمی دن؟

دیدگاه

دوستان بنده دیشب گشتم دیتا شیت این 2 تا رو پیدا کردم
                واسه 4 دیتا مدار ها مطابق 2 تا شکل زیر بسته میشه:

خوب مسلما خودم باید برد بخرم و مونتاژ کنم.
                فقط با بعضی قطعه ها آشنا نیستم
                در 2262 یه ترانزیستور هست که اسمش نوشته اما پایه هاشو نمی دونم
                یه 5p و یه 25p هست که نمی دونم چیه و 2 تا شکل فنری که واسه یکیش هم اسم نزاشته...

ولتاژ رو در هر دو مدار نوشته اما شدت جریان رو ذکر نکرده.از چه باتری باید استفاده بشه واسه هر کدوم؟

دیدگاه

2 تا چیز یادم رفت:
                  مونتاژ m4 و l4 که تفاوتی ندارند؟
                  تو مدار گیرنده سر منفی منبع تغذیه باید به کجا وصل بشه.
                  اینایی که زده اتصال به زمین کجا باید بزنم؟

دیدگاه

سلام
                    مدار فرستنده

برای قسمت کلیدها از مدار بالایی که قرار دادین میشه استفاده کرد.

مدار گیرنده که توی خروجی آیسی 5 ولت دارین

دیدگاه

داداش خیلی ممنون
                      اون 2 تا ماژول که تو پست اول گفتید رو از سایت سفارش دادم.
                      ولی انگار این مداری که الان گذاشتید گیرنده و فرستندش فرق داره با اونایی که معرفی کردید.
                      الان باید دنبال این tws و rws که گذاشتید باشم یا با همونا که خریدم هم می تونم مدارو بسازم؟
                      جفت مدارا با 5 ولت کار می کنن؟مثبت به vcc و منفی به gnd وصل میشه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gorgiro
                        داداش خیلی ممنون
                        اون 2 تا ماژول که تو پست اول گفتید رو از سایت سفارش دادم.
                        ولی انگار این مداری که الان گذاشتید گیرنده و فرستندش فرق داره با اونایی که معرفی کردید.
                        الان باید دنبال این tws و rws که گذاشتید باشم یا با همونا که خریدم هم می تونم مدارو بسازم؟
                        جفت مدارا با 5 ولت کار می کنن؟مثبت به vcc و منفی به gnd وصل میشه؟
                        سلام
                        این ماژول با ماژول فروشگاه تفاوتی نداره
                        مدار اول (فرستنده) با 3تا12 ولت کار میکنه (باتری ریموت 12 ولت)
                        مدار دوم (گیرنده) هم با 5 ولت بله مثبت به vcc و منفی به gnd وصل میشه
                        مدار راحتی هستش من قبلا با هاش کار کردم اون دو تا آی سی رو هم سفارش دادین ؟

دیدگاه

مدار ساده ای است اما چون با نقشه ی مدار ها و علامت ها آشنایی ندارم یه مقدار حساسیت به خرج میدم.چون میخوام بردشو بزنم اگر اشتباه بزنم 2باره کاری میشه..

نه آیسی ها رو تو اجناس فروشگاه ندیدم عصری میرم خیابون میخرم.
                          این جور که می بینم واسه مونتاژ فقط 2 تا مقاومت لازم هست.

فرق بین 3 یا 12 ولت چی هست؟یعنی هم 3 ولت میتونم بزارم هم 12 ولت؟دقیقا چه باتری با چه شدت جریان و ولتاژی باید بگیرم؟
                          واسه آنتن سیم استخونی جواب میده؟
                          بعد این ماژول گیرنده روی بردش یه جای آنتن اضاف بر اون خروجیش داره.این چیه؟

دیدگاه

مونتاژ m4 و l4 که تفاوتی ندارند؟
                            تو مدار گیرنده سر منفی منبع تغذیه باید به کجا وصل بشه.
                            اینایی که زده اتصال به زمین کجا باید بزنم؟
                            m4 و l4 فقط از لحاظ عملکرد باهم تفاوت دارند m4 با فشردن کلید وصل میشه و با رها کردن قطع میشه اما l4 حالت لچ داره یعنی با فشرن کلید خزوجی وصل میشه و در همون حالت میمونه و اگر یکبار دیگه کلید رو فشار بدین خروجی مربوطه قطع میشه .
                            اتصال به زمینها به منفی وصل میشن
                            نوشته اصلی توسط gorgiro
                            مدار ساده ای است اما چون با نقشه ی مدار ها و علامت ها آشنایی ندارم یه مقدار حساسیت به خرج میدم.چون میخوام بردشو بزنم اگر اشتباه بزنم 2باره کاری میشه..

نه آیسی ها رو تو اجناس فروشگاه ندیدم عصری میرم خیابون میخرم.
                            این جور که می بینم واسه مونتاژ فقط 2 تا مقاومت لازم هست.

فرق بین 3 یا 12 ولت چی هست؟یعنی هم 3 ولت میتونم بزارم هم 12 ولت؟دقیقا چه باتری با چه شدت جریان و ولتاژی باید بگیرم؟
                            واسه آنتن سیم استخونی جواب میده؟
                            بعد این ماژول گیرنده روی بردش یه جای آنتن اضاف بر اون خروجیش داره.این چیه؟
                            بین 3 تا 12 ولت هر ولتاژی میشه تهایتا شاید یکم بردش کم بشه
                            بله برای آنتن سیم استخوانی جواب میده.
                            در مورد باتری 12 ولت یک نوع باتری 12ولت کوچیک هستش که توی ریموت استفاه میشه

برای قسمت کلید هم 4 عدد کلید فشاری 4 عدد دیود 4148 برای 12 ولت 4عدد 10 کیلو اهم و 4عدد 2.7 کیلواهم برای زیر ولت 4عدد 2.7 کیلو اهم به اینصورت که به جای مقاومت 10 کیلو 2.7 رو قرار میدن و 2.7 رو که در حالت 12 ولت بود رو حذف میکنید و مستقیم اتصال میدید.

دیدگاه

برداران عزیز اینا که بدرد ماشین نمیخوووررررررررررررره. همزمان چند تا کلید باهم نمیتونین بزنین.
                              اصلا با دیگودر انکودر نمیشه این کاروووو کرد.
                              نه لحظه ای نه لچ.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X