اگه می شه دقیقا در مورد راه تشخیص پایه های 7segment بگین(مثلا آند مشترکه یا کاتد مشترک)
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
تشخیص پایه های 7segment
Collapse
X
-
پاسخ : تشخیص پایه های 7segment
دو تا پایه وسطی سون سگمنت برای تغذیه هستند . این پایه ها رو با یه مقاومت 330 به VCC وصل کن ، بعد یکی از پایه های دیگه رو به زمین وصل کن ، اگر segment مربوطه روشن شد ، آند مشترک هست در غیر این صورت کاتد مشترک هست! با اشتباه وصل کردن هم نمیسوزه ! پس همین راه تست جواب میده !
-
تشخیص پایه هاش که خیلی راحته. 8 تا LED هستند که یا همه آندهاشون به هم وصله( آند مشترک) یا همه کاتدهاشون( کاتد مشترک). فقط باید پایه Com رو پیدا کنی. معمولا این پایه ، پایه وسطیه. ولی عمومیت نداره.
اگه پایه ها رو درست پیدا کرده باشی کافیه بهش ولتاژ بدی مسلما روشن میشه. فقط باید دقت کنی که این روشی رو که گفتی برای سگمنتهای آند مشترک هست( ببین سگمنتت کاتد نباشه). در ضمن ولتاژ تغذیه رو حدود 2-2.5 ولت بذار.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط مهیار یغماییمستقیما با اهم متر میشه؟(چون به ما گفتن مثلا + اهم متر رو روی یه پایه ثابت نگه دارین بعد منفی رو رو تک تک پایه ها امتحان کنین تا روشن شه اگه نشد برعکس...)
اما من نونستم روشنش کنم :angry:به نظرتون مشکل از چیه؟
مستقیما با بعضی از اهم متر ها میشه!
باید اهم متر رو تو وضعیت تست دیدو بذاری و همون کاری که اشاره کردی انجام بدی . فقط ممکنه به علت ضعف باطری نتونی از این روش استفاده کنی .
در کل استفاده از اهممتر چندان مناسب نیست چون باطری اونو دشارژ می کنه.از آنجایی که آموزش ماهی گیری برای من بسیار مهم تر هستش، به همین خاطر، در این انجمن، تاجایی که بتونم جواب مطلبی رو مستقیم نمیگم و تلاش میکنم با آدرس دادن و کمی جستجو به جواب برسید. اگر عاشق الکترونیک باشید، دنبال جواب خواهید گشت.
دیدگاه
دیدگاه