این از اون سوالاتی هستش که ما نمی تونیم جواب درست و نهایتا قطعی رو بدیم. شما این رو باید از شرکت سازنده بپرسید خصوصا سوال دومی تون. چون مربوط به معماریشون میشه. ولی واسه سوال اولیتون میشه اینطور گفت که:
1- بخاطر اینکه هر کدوم یه جریان محدودی رو می تونه تحمل کنه که نهایتا در بعضی موارد(خصوصا SMDها) تعداد GND بیشتر میشه(بخاطر اینکه دماش بیشتر میشه که به قسمت های دیگه یا خودش آسیب میزنه). علتش بخاطر جریان مصرفی بیشتر هستش که اگه نگاه کنید توی دیتاشیت حدودا در مقابل DIP دوبرابر جریان بیشتر میکشه.
2- برخی قسمت ها نیار به GND جداگانه دارند.
3- ساده تر شدن طراحی پردازنده! خب معلومه که داشتن چند پین GND در اطراف می تونه کار طراحی تراشه رو خیلی ساده تر کنه. کافیه یه طراح مثلا PCBآ باشید تا این موضوع رو به راحتی درک کند.
معمولا برای راحت تر شدن سازه تراشه برای ساخت از چند پایه زمین و تغذیه استفاده می کنن اما چون زمین بیشتر تو مدار استفاده میشه پایه های زمین هم بیشتره.مثلا شما یه مدار رو در نظر بگیر که برای راه اندازی المان هاش به چند تا ولتاژ نیاز داری مثل مادربرد.ولتاژ ها جدا از هم هستن(3.3,5,12) ولی زمین های یکی.
در مورد پایه pd7 هم بگم که یک استاندارد برای یه سری از تراشه های atmel وجود داره و اون پایه های پروگرام هستن که به ترتیب قرار میگیرن با رعایت این استاندارد فک کنم فک کنم مجبور شدن که pd7 رو به سمت دیگه بدن.
حرف زدن کافی نیست باید عمل کرد.دانستن کافی نیست باید به کار گرفت
دیدگاه