اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ای سی ضبط صدا

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ای سی ضبط صدا

دوستان سلام
    کسی در مورد آی سی هایه ضبط صدا اطلاعاتی داره؟
    کسی میدونه چطوری میشه بصورت تراک به تراک برنامه ریزیش کرد؟
    اگه کسی بلده ممنون میشم که کامل راهنماییم کنه.
    یا علی (ع)
    گیرم گلاب ناب شما اصل قمصر است/اما چه سود، حاصل گلآ‌های پرپر است!-از آن زمان که آیینهآ‌گردان شب شُدید*آیینه دل از دَم دوران مکدر است-وقتی بهار، وصله ناجور فصلآ‌هاست*وقتی تبر، مدافع حق صنوبر است-وقتی به دادگاه عدالت، طناب دار*بر صدر میآ‌نشیند و قاضی و داور است-از من مخواه شعرِ تر، ای بیآ‌خبر ز درد!*شعری که خون از آن نچکد ننگ دفتر است!-ای از تبار هرچه سیاهی، سرشتآ‌تان*رنگ جهنم است تمام بهشتآ‌تان
    "گزیده ابیاتی چند از بیداد خراسانی"

پاسخ : ای سی ضبط صدا

سلام دوست عزیز.
    ببینید ای سی های شرکت ISD میتونن کارتون رو راه بندازن.بله میشه تراک به تراک توشون ضبط کرد که به هر تراک یه آدرس اختصاص داده میشه و میتونید با میکرو اون آدرس هارو به ISD بدید و صدای ضبط شده ی موردنظرتون رو پخش کنید.که این ای سی ها شماره ها و مدل های مختلفی دارن و در کیفیت ضبط و میزان حافظه با هم فرق میکنن.که بهترینشون ISD4004 هستن که خودشون به چند کلاس کیفیت ضبط و مدت زمان ضبط تقسیم میشن که 8 دقیقشون از همه با کیفیت تره.
    برای اطلاعات بیشتر میتونید یه سرچ توی سایت بکنید که کلی مطالب جالب دستگیرتون میشه.حتما اینکارو بکنید :smile:
    خداوند جهاد را برای سرافرازی اسلام واجب کرد.
    حضرت فاطمه (س)

دیدگاه

سلام به دوستان از ایمان جان ممنونم که یه توضیح کلی و جامع دادن فقط من یه موارد دیگه رو بگم
      ببین این آیسی همون طور که اسمش روشه واسه ضبط صدا به کار می ره اما چه طور ؟؟؟؟ :rolleyes:
      این ایسی دو تا مد داره یکی مد R و یکی مد P یعنی ( play/record ) .
      حالا چه جوری این مدها عوض می شه ؟ این آیسی یه پایه دارهR/P که با تریگر + یا - به مدهای مربوطه می ره .
      حالا فرض کنید رفتیم تو مد ضبط یه مد m6 دایم که برای ظبط ازش استفاده می کنن .
      حالا ما پیام ضبطی اولمون تموم شد و می خوایم پیام دیگه ای رو ضبط کنیم خب یه تریگر دیگه و یا علی شروع ضبط پیام بعدی و همین طور تا اخر .
      حالا می خوایم پخش کنیم خب اول باید این پیام های ضبط شده رو که تو یه آدرسایی ضبط شدن پخش کنیم .
      اول باید آدرس این پیام ها رو پیدا کنیم این کار رو می تونیم با استفاده از یک پایه به نام OEM و یک LED به راحتی پیدا کنیم .
      خب حالا آدرس که به دست اومد دیگه مشکلی نداره با لود کردن آردس رو ی پایه های ISD پیام ضبط شده پخش میشه.
      فقط یه درد سر کمکی که داره وجود معزل عظیم به نام نویز در موقع ضبط صداست که اونم با یه ذره تبحر توی آنالوگ و البته یک تکنیک توپ نرم افزاری حله.
      همین امیدوارم مفید بوده باشه.
      دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حسام الدین
        حالا می خوایم پخش کنیم خب اول باید این پیام های ضبط شده رو که تو یه آدرسایی ضبط شدن پخش کنیم .
        اول باید آدرس این پیام ها رو پیدا کنیم این کار رو می تونیم با استفاده از یک پایه به نام OEM و یک LED به راحتی پیدا کنیم .

ممکنه بفرمایید این یعنی چی یعنی
        پیام سلام را که در آدرسی ذخیره کردیم و نمیدونیم چه آدرسی هست را این جوری میتونیم آدرسش رو پیدا کنیم :surprised:
        فکر میکنم منظور شما استفاده از یکی از مد های کاری این آی سی هست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AVRMicro

ممکنه بفرمایید این یعنی چی یعنی
          پیام سلام را که در آدرسی ذخیره کردیم و نمیدونیم چه آدرسی هست را این جوری میتونیم آدرسش رو پیدا کنیم :surprised:
          فکر میکنم منظور شما استفاده از یکی از مد های کاری این آی سی هست
          سلام جناب چه طورید؟
          در مورد سوالتون باید بگم که حتما می دونید که دیتا ها با یک به اصطلاح نرخ خاصی در حافظه ی آیسی آدرس دهی می شن و همین امر منجر به ذخیره سازیشون می شه .
          حالا گفتیم که یک LED به پایه ی OEM وصل می کنیم و این پایه نشون می ده که مدت زمان پیام ما چقدر بوده ( با روشن کردن LED مذکور پس از انتهای یک پیام و آغاز پیام دیگر ) خب حالا ما چیزی که داریم زمان دقیق پیاممونه از طرفی همون طور که اول گفتم مثلا می دونیم که در یک ثانیه چند تا آدرس توی حافظه ذخیره می شه پس با یک تناسب ساده می تونیم بدون هیچ مد خاصی مستقیما از آدرس فراخوانی پیاممون مطلع بشیم .
          دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..

دیدگاه

سلام
            من در مورد Isd یک pdf آموزشی می زارم امیدوارم به دردت بخوره:

http://h1.ripway.com/hayati/isd.pdf

موفق باشی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X