اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

oltrasonic

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

oltrasonic

سلام
    من مدار oltrasonic برای اندازه گیری فاصله تا 5m را در حد امکان ساده میخواهم
    من چند مدار رو امتحان کردم ولی جواب نداد یعنی گیرنده کار نمی کرد .چون میدانستم فرستنده در فرکانس 40khz می فرسته.
    ممنون :nerd:

پاسخ : oltrasonic

سلام دوست عزیز شما می خوای با چی این سنسور رو ببندی ؟
    پیشنهاد من با میکرو ه . چون هم یاده سوار میشه هم مطمئنه حالا اگه هدف دیگه ای دارید بگید که بحث کنبم .
    الان سنسورهای خوبی توی بازار پیدا میشه که بر حسب دقتشون از نظر قیمتی متفاوتن . می تونید با یکی از همین معمولیاش که دقتش حدود 15 میلی متره کارتون رو راه بندازید .
    اگه بازم مشکلی هست بگید . :nerd:
    دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..

دیدگاه

سلام

شما باید یک فرکانس 40 کیلوهرتز توسط 555 یا میکرو بسازی و توسط دوتا ترانزیستور و دوتا گیت نات به فرستنده وصل کنی البته باید توجه کنی که یک ترانزیستور باید Pnpو دیگری Npn باشد برای اینکه هم pnp در لحظه صفر فعال و npn در لحظه یک فعال باشد.
      همانطور که می دونی امواج آلتراسنیک ماورای صوت هستند یعنی 340 متر بر ثانیه سرعت این امواج هستند.
      حالا شما باید بعد از ارسال امواج یک تایمر رو راه اندازی کنی که V=x*t
      وقتی امواج ارسال شد به مانعی که برخورد کند باز تاپ می کند و گیرنده آن را دریافت می کند و بعد توسط یک آشکار ساز و چند مرحله تقویت می شود و خروجی صفر یا یک منطقی داریم.
      در لحظه دریافت گیرنده آلتراسنیک شما باید تایمر رو متوقف کنی.

در ضمن اگه تو سایت یک سرچی بزنی اطلاعات بیشتری راجب این قضیه می تونی پیدا کنی.
      موفق باشی

دیدگاه

اگه وقت انجام کارهای بالا رو نداری پیشنهاد میکنم از ماژول آماده آلتراسونیک استفاده کن کار با اون خیلی راحته

دیدگاه

من امواج رو میفرستم ولی در قسمت دریافت مشکل دارم چون خروجی ندارم
          من این مدارو برای ربات میخواهم

دیدگاه

دوست عزیز کار با سنسورهای اولترا سونیک خیلی روتینه حتما یه جایی اشتباهی چیزی اتفاق افتاده اگه ممکنه مدارتون رو بذارید و بگید دقیقا چه مشکلی پیش اومده تا باهم راجع بهش بحث کنیم .
            ممنونم. :agree:

دیدگاه

مشکلم حل شد با اسیلوسکوپ

دیدگاه

دوست عزیز از اینکه اطلاع دادید ممنون.

اما اگه ممکنه مدارتون رو بذارید و بگید کجا اشتباه شده بود و شما چه طوری حلش کردید تا دیگران هم از تجربه ی شما استفاده کنن .

بازم ممنونم . :nice:

دیدگاه

سلام.شما در مورد مدار فاصله سنج و شماتیک و پی سی بی با میکرو avr مطلبی نذاشتین من هر چی میگردم نیست.فقط ادم و سردرگم میکنین.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط raha htm
                    سلام.شما در مورد مدار فاصله سنج و شماتیک و پی سی بی با میکرو avr مطلبی نذاشتین من هر چی میگردم نیست.فقط ادم و سردرگم میکنین.
                    سلام
                    لینک زیر رو بررسی کنید :
                    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=62569.msg409524#msg409524
                    موفق باشید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X