اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ریموت کنترل

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ریموت کنترل

سلام عید همگی مبارک. یه سوال دارم درباره ریموت کنترلر های فروسرخ. این که چطوری کار می کنند رو با یه لاجیک آنالایزر و گیرنده امتحان کردم و میخوام مثلا یه کنترل از روی اون کنترلی که فرکانس هاشو با لاجیک آنالایزر دیدم بسازم، تو این مشکلی نیست اما اگه بخوام کد هاشو از تو اینترنت در بیارم باید چیکار کنم؟ مثلا به خود کنترل دسترسی نداشته باشم. استاندارد خاصی هست که مثلا کد رو طبق اون بدن؟ الان من میخوام یه پروژکتور سونی رو کنترل کنم و کد هاش هم تو این سایت هست، ولی چطور میشه با میکرو کنترلر اجراش کرد؟ سپاس.
    http://files.remotecentral.com/library/3-1/sony/projector/index.html
    عاشق الکترونیک

پاسخ : ریموت کنترل

نوشته اصلی توسط mmahdim
    سلام. یه سوال دارم درباره ریموت کنترلر های فروسرخ. این که چطوری کار می کنند رو با یه لاجیک آنالایزر و گیرنده امتحان کردم و میخوام مثلا یه کنترل از روی اون کنترلی که فرکانس هاشو با لاجیک آنالایزر دیدم بسازم، تو این مشکلی نیست اما اگه بخوام کد هاشو از تو اینترنت در بیارم باید چیکار کنم؟ مثلا به خود کنترل دسترسی نداشته باشم. استاندارد خاصی هست که مثلا کد رو طبق اون بدن؟ الان من میخوام یه پروژکتور سونی رو کنترل کنم و کد هاش هم تو این سایت هست، ولی چطور میشه با میکرو کنترلر اجراش کرد؟ سپاس.
    http://files.remotecentral.com/library/3-1/sony/projector/index.html
    سلام دوست عزیز سال نوت هم مبارک باشه.
    امیدوارم منظورت رو خوب فهمیده باشم. البته لینکی که گذاشته بودی برای بنده باز نشد.
    اما برای اینکار شما باید فرستنده مادون قرمزت رو با یه مقاومت اهم پایین به یکی از پایه های میکرو متصل کنی. اینکه میکرو ARM یا AVR یا هر چیز دیگه باشه در کل تفاوتی نداره اما برای راحت تر شدن کارت اگه قراره میکروت AVR باشه بهتره به پایه TXDمتصلش کنی از سر آند و سر کاتدش رو هم زمین کنی.
    حالا با پروتکل سریال Usart سخت افزاری ( در صورتی که به TXD وصل کردی) یا Usart نرم افزاری در صورتی که به پایه دیگه ای وصلش کردی. کد های مربوطه رو به صورت سریال با دستور خروجی سریال ( فک کنم تو بسکام Print بود) به پایه مورد نظر بدی.
    اما چیزی که اهمیت داره اینه که شما نرخ دریافت داده تو گیرنده رو باید بدونی و در ابتدای کانفیگ میکرو این نرخ رو ( نرخ باود) تعیین کنی. البته احتمالا 9600 باشه.
    نحوه کانفیگ usart و دستوراتش رو هم اگه تا حالا کار نکردی تو help بسکام و هم کد ویژن برای avr هست.
    اما راه دیگه ای هم هست که دیگه نیازی به پیکره بندی usart نداشته باشی اون هم این که تو بسکام از دستور shiftout استفاده کنی این دستور در هر بار میتونه 8 بایت رو به صورت سریال به پایه ای که شما تعیین کردی شیفت بده. تو کامپایلرها یا میکرو های دیگه هم دستورات مشابه وجود داره. اگه از این دستور هم تا حالا استفاده نکردی احیانا با مخلفاتش تو help هست . ولی خب از usart راحت تر میتونی جواب بگیری .موفق باشی

دیدگاه

پاسخ : ریموت کنترل

با سلام
      شما باتدا کمی در مورد استاندارد RC5 و ... جستجو کن چون برای هر یک استاندارد خاصی وجود دارد.
      موفق باشید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X