اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مدار سنسور دما با نمایشگر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مدار سنسور دما با نمایشگر

سلام مجدد

جدا سازی برق lcd از میکرو یعنی اگر از پاور استفاده می کنی برق lcd رو از یک سوکت دیگر از پاور تامین کن!

اما برق AREF و AVCC فوق العاده مهم هستند!! به ویژه برق AVCC اگر متصل نباشه کد برنامه میکرو اصلا درست اجرا نمی شه (یکی از علل عدم کارکرد صحیح LCD میتونه باشه)

مقاله در مجله تخصصی نویز با عنوان اصول طراحی عملی مدارات میکروکنترلری وجود داره که حتما توصیه می کنم بخونی. (با تشکر از آقای بلورچیان که این مقاله رو ترجمه و در مجله نویز منتشر کردند.) :read: :read: :read:

و اگر برق AREF متصل نباشه شما معیار اندازه گیری دما در مبدل آنالوگ به دیجیتال رو نخواهی داشت. این پایه تامین کننده ولتاژ ADC هستش.
    STM32 واقعا یه چیز دیگه است...

دیدگاه

[quote author=Atlantis Engineering link=topic=91203.msg575713#msg575713 date=1397218590
      اما برق AREF و AVCC فوق العاده مهم هستند!! به ویژه برق AVCC اگر متصل نباشه کد برنامه میکرو اصلا درست اجرا نمی شه (یکی از علل عدم کارکرد صحیح LCD میتونه باشه)
      [/quote]
      متوجه نمیشم!!!!!!!!!!!!
      تا جایی که من میدونم این دوتا پایه (aref و avcc) زمانی استفاده میشن که بخوایم از adc استفاده کنیم، درسته؟
      چ ارتباطی به برنامه میکرو داره؟؟ شاید منظورتون اینه که وقتی تو ولتاژ مرجعش مشکل پیش میاد باعث میشه تو خروجیمون اشتباه بوجود بیاد
      البته الان داخل دیتاشیتو نیگا کردم نوشته بود تامین کننده ولتاژ پورت a و برای adc و گفته بود در هر صورت وصل بشه، ی سوال دیگه، گفتتون در این مورد تجربی بوده یا مطالعه کردید؟؟ اگه خوندید منبعشو میتونید بگید؟؟
      با تشکر زیاد از شما دوست عزیز ((:
      آدم ها همه میپندارند که زنده اند،برای آنها تنها نشانه حیات بخار گرم نفس هایشان است!!
      کسی از کسی نمیپرسد، آهای فلانی...
      از خانه ی دلت چ خبر؟؟ گرم است؟؟ نوری دارد هنوز؟؟ ...

دیدگاه

نمی دونم از چه میکروکنترلری استفاده می کنید اما با توجه به شکل احتمالا ATMEGA16 یا ATMEGA32 باید باشه :smile:

اگر توی دیتا شیت نگاه کنی (همون صفحات اولش! الان دیتاشیت دمه دستم نیست :angry در بخش معرفی پایه ها نوشته پایه شماره 30 (AVCC) حتی در صورت عدم استفاده از ADC باید به 5 ولت متصل بشه. اون طور که من تو مقاله خوندم این پایه و پایه GND شماره 29 فکر کنم برای بالانس جریان در مدار هستش. :read:

موفق باشی

دیدگاه

:sad:
          سلام دوباره!!
          بازم به نتیحه نرسیدم!!
          پتانسیومترو گذاشتم، تغذیه رو جدا کردم، چندبار مدارو بستم
          ولی هنوز نه!!!
          آدم ها همه میپندارند که زنده اند،برای آنها تنها نشانه حیات بخار گرم نفس هایشان است!!

دیدگاه

سلام

هرچی فکر می کنم می بینم تمام اشکالات احتمالی رفع شده فقط یه سوال از رگولاتور یا خازن برای تغذیه میکرو استفاده کردی؟

دیدگاه

دوست عزیز اگه میخوای مثل من هیچگونه مشکلی نداشته باشی البته از بابت اتصالات یه پیشنهاد بهت میکنم
              یکم خرج کن ولی دیگه داخل تست تمامی مداراتت راحتی
              یه برد طراحی کن و یه زیف سوکت 40 پایه روش بزار و سمت چپ و راستش هدر مادگی بزار و پایه های هدر رو به سوکت متصل کن این برای میکرو
              نمایشگرت رو هم روش یک هدر مادگی بزار و از پشت لحیمش کن
              حالا اتصال اینها به هم :
              یه سری سیم نرم رشته ای هست میگیری و تعداد هدر نری و مقداری وارنیش بسته به نمره سیم
              حالا سیم رو در اندازه های 20 تا 25 سانتی برش میزنی و به تدادی که نیازت میشه تیکه میکنی
              حالا دو سر سیم رو لخت و اون پلاستیکای هدر رو هم در میاری و بالاش رو بین سیم رشته ای قرار میدی و لحیمش میکنی
              یعنی هر سر سیم به یک هدر لحیم میشه حالا خیلی راحت میزنی داخل هدر مادگی و ازش استفاده میکنی اینجوری مشکل اتصالاتت حل میشه
              راستی یادت نره دور لحیم های سیم هم وارنیش کن که جاهایی که شلوغ میشه با هم برخورد نکنن

دیدگاه

سلام به همه ی دوستان!!
                اول از همه تشکر از همه کسانی که کمک کردن در مورد این موضوع!
                دوم!!
                بالاخره امروز جواب گرررررررررررررررررررفتم!!
                http://www.xum.ir/MCYB اینم عکسش!!
                احتمال زیاد مشکل از پین هدرم بود! چون از پین هدر استفاده کرده بودم، احتمالا کامل متصل نمیشده و این مشکلو بوجود میاورده
                خوش باشد موفق!!! ((:

دیدگاه

:nerd: دوست عزیز کارت با یک مقاومت را می افته به پایه E3وصل کن 10 کیلو پتانسومتر
                  قیمتی زندگی کن و قیمتی زندگی کردن را بیاموز ؛ ولی نه به هر قیمتی....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط seyed.mohamad
                    :nerd: دوست عزیز کارت با یک مقاومت را می افته به پایه E3وصل کن 10 کیلو پتانسومتر
                    این کارو انجام داده بودم! این مشکلی که من داشتم بخاطر این مقامت پیش نمیاد، ینی اگه این مقاومته رو هم میذاشتم فرقی نمیکرد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...