اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فرکانس متر ساده دیجیتال با کدویژن(تا فرکانس 8 مگاهرتز تست شده است)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

فرکانس متر ساده دیجیتال با کدویژن(تا فرکانس 8 مگاهرتز تست شده است)

سلام دوستان
    یک فرکانس متر ساده دیجیتال با استفاده از ATMEGA32 و کدویژن طراحی کردم و توی پروتئوس تا 8 مگاهرتز هم تستش کردم امیدوارم مورد استفاده دوستان باشد:

دانلود فایل پروتئوس و کد:

http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.c...6a1e9215611a26
    برای اینکه چیزی رو بدست بیاری که قبلا وجود نداشته باید کسی بشی که قبلا نبوده...

پاسخ : فرکانس متر ساده دیجیتال با کدویژن(تا فرکانس 8 مگاهرتز تست شده است)

ممنون . من دنبال چنین مداری بودم . تو عمل تست نکردین ؟

دیدگاه

تو عمل 100 درصد جواب میده، دوستان دیگه امتحان کردن و توی فروم قرار دادن می تونید به تاپیک آقای روزبه صابری نگاهی بندازید یا سرچ بزنید.من خودم هم در اولین فرصت تست می کنم و نتایجش رو قرار میدم :->
      برای اینکه چیزی رو بدست بیاری که قبلا وجود نداشته باید کسی بشی که قبلا نبوده...

دیدگاه

من تو ورودی دادن تو پروتئوس مشکل دارم. چطوری باید به همین مدار ورودی بدم که فرکانس رو نشون بده؟

دیدگاه

همین فانکشن ژنراتور که تو شکل هستش کار ورودی رو میکنه ولی اگه خواستید ورودی دیگری غیر از این قرار بدید میتونید اون فانکشن ژنراتور را بردارید و به جاش یه مدار با آیسی 555 ببندید .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط torpheh
            تو عمل 100 درصد جواب میده، دوستان دیگه امتحان کردن و توی فروم قرار دادن می تونید به تاپیک آقای روزبه صابری نگاهی بندازید یا سرچ بزنید.من خودم هم در اولین فرصت تست می کنم و نتایجش رو قرار میدم :->
            توی شکل فرکانس رو زده 6 مگ. شما خودتون تا چه فرکانسی عملا جواب گرفتین؟
            گفت که دیوانه نهی لایق این خانه نهی

دیدگاه

من به یک فرکانس متر احتیاج دارم که رنج فرکانسی 10 هرتز تا 3 کیلو هرتز رو با دامنه 10 میلی ولت اندازه گیری کنه. سیگنالم پالسه اما پالس تمیزی نیست. میتونید به من کمک کنید؟ این فرکانس متر زیر 1 کیلو رو اندازه گیری نمی کنه.

دیدگاه

لینکش خرابه لینک دیگه ای ندارین؟

دیدگاه

لینکش خرابه میشه به ایمیلم بفرستین ؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X