اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

جلوگیری از ورود نویز کلید قطع و وصل فلزی در بدنه یک دستگاه فلزی به میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : جلوگیری از ورود نویز کلید قطع و وصل فلزی در بدنه یک دستگاه فلزی به میکرو

نوشته اصلی توسط Laleh_s
    حالا مساله اینجا که این کلید نویز رو از بدنه وارد سیستم کنترل میکنه
    سلام مطمئنی کلید نویز ایجاد می کنه oo: فکر کنم نویز رو موتور ایجاد می کنه
    شما یا از منبع تغذیه سوئیچینگ استفاده نکن به جاش از ترانس استفاده کن یا دو تا خازن 2200 میکرو فارد موازی کن نزدیک پایه های vcc و gnd هم دو سه تا خازن 100 ناناو بزار شاید مشکلت حل شد
    برد جوجه کشی:
    مطالعه پست 1 (حتما مطالعه کنید)

مطالعه پست 2 (برای مطلع شدن از تغییرات برنامه مطالعه کنید)

دانلود

توجه:
    این برد نیمه صنعتی و خانگی هست...
    برای صنعتی شدن حتما برد مخصوص خودتون رو بزنید...

آی دی کانال تلگرامی مربوط به برد جوجه کشی : electr0o0nic@

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad751
      برای سوئیچ کردن از راه دور همیشه از ولتاژ مثبت استفاده میشه. یعنی بجای اینکه زمینو ببرین به سوئیچ ، 12 ولتو ببرین و بجای مقاومت پول پ از مقاومت پول دان استفاده کرده و در نرم افزار هم سیگنال یک رو بجای صفر ,بعنوان فرمان سوئیچ در نظر بگیرین
      الان نگرفتم دقیقن... اینجوری که 12 ولت میره تو میکرو!!!! میشه شماتیکشو برام بکشین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Laleh_s
        الان نگرفتم دقیقن... اینجوری که 12 ولت میره تو میکرو!!!! میشه شماتیکشو برام بکشین
        12 ولت با تقسیم مقاومتی طبق عکس زیر به 5 ولت تبدیل میشه مقاومت پول دان هم لازم نیست r2 نقش پول دان هم داره

دیدگاه

سلام
          من فکر میکنم نویز رو کلید ایجاد نمیکنه چون منطقی نست از کلیدی که جریان نا چیزی میگذره و با سلفی یا خازنی هم نداره بتونه نویز ایجاد کنه
          آیا موقع تحریک شدن کلید وسیله ی دیگه ای مثل موتور یا ... دیگه فرمان قطع یا وصل میگیره ؟

دیدگاه

نویز القایی کلید( که بیرون قرار داره )از طریق سیم زمین جریانی ایجاد میکنه و اگر سیم کشی زمین اصولی انجام نشده باشه این جریان روی پایه منفی سنسور (در واقع روی مقاومت سیم زمین) ایجاد ولتاژ کرده و باقی قضایا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad751
              نویز القایی کلید( که بیرون قرار داره )از طریق سیم زمین جریانی ایجاد میکنه و اگر سیم کشی زمین اصولی انجام نشده باشه این جریان روی پایه منفی سنسور (در واقع روی مقاومت سیم زمین) ایجاد ولتاژ کرده و باقی قضایا
              نویز القایی در صورتی که جریان دیسی باشه و مقدار خیلی کمی داشته باشه نمیتونه به وجود بیاد
              اگر کلید رله یا موتور رو خاموش و روشن کنه این مشکل به وجود می آید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ehsanbagheri
                نویز القایی در صورتی که جریان دیسی باشه و مقدار خیلی کمی داشته باشه نمیتونه به وجود بیاد
                اگر کلید رله یا موتور رو خاموش و روشن کنه این مشکل به وجود می آید
                نویز اینجا مربوط برق شهر و موتورهاست طبق پست اول نویز همیشه وجود داره.

دیدگاه

کلید دقیقآ هم رله و هم موتور رو ( با فرمان رله ) روشن میکنه یکسری طبقات متحرک هستش که در صورت برخورد کلید با طبقه موتور رو برای چند دقیقه متوقف میکنه.

با خارج کردن کلید از مدار نویز کمتر شد ولی قطع نشد

و با خارج کردن کامل موتور از مدار نویز قطع شد

تا الان با مشاوره دوستان نتیجه اینطور شد که کلید رو به جای زمین به 12 ولت وصل کنم و در ورودی زمین سنسور از فریت بید استفاده کنم ( هنوز تست نکردم ببینم نویز برطرف میشه یا نه ).

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Laleh_s
                    کلید دقیقآ هم رله و هم موتور رو ( با فرمان رله ) روشن میکنه یکسری طبقات متحرک هستش که در صورت برخورد کلید با طبقه موتور رو برای چند دقیقه متوقف میکنه.

تا الان با مشاوره دوستان نتیجه اینطور شد که کلید رو به جای زمین به 12 ولت وصل کنم و در ورودی زمین سنسور از فریت بید استفاده کنم ( هنوز تست نکردم ببینم نویز برطرف میشه یا نه ).
                    کلید به طور مستقیم مدار رو قطع میکنه یا میکرو وضعیت کلید رو میخونه و بعد قرمان قطع رو میفرسته؟
                    اگر کلید به میکرو وصل هست پس نویز رو کلید به مدار وارد نمیکنه بلکه با ارسال فرمان قطع از طرف میکرو باعث میشه که موتور و رله مدار رو نویزی کنند
                    اگر اینطور باشه که من فکر میکنم راه حل اول اینه که تغذیه مداری که نویز میگیره رو کلا از این مدار جدا کنید و با خازن یه فیلتر مناسب بزارید سر راهش
                    اگر نشد سنسور دما رو عوض کنید و به جاش از سنسور دیجیتال استفاده کنید تا نویز روی مدار نتونه تاثیر بزاره
                    شما مدار کلید رو هرچه قدر هم دست کاری کنید روی ازبین بردن نویز کاملا بی تاثیره

دیدگاه

کلید به طور مستقیم مدار رو قطع میکنه یا میکرو وضعیت کلید رو میخونه و بعد قرمان قطع رو میفرسته؟
                      اگر کلید به میکرو وصل هست پس نویز رو کلید به مدار وارد نمیکنه بلکه با ارسال فرمان قطع از طرف میکرو باعث میشه که موتور و رله مدار رو نویزی کنند
                      اگر اینطور باشه که من فکر میکنم راه حل اول اینه که تغذیه مداری که نویز میگیره رو کلا از این مدار جدا کنید و با خازن یه فیلتر مناسب بزارید سر راهش
                      اگر نشد سنسور دما رو عوض کنید و به جاش از سنسور دیجیتال استفاده کنید تا نویز روی مدار نتونه تاثیر بزاره
                      شما مدار کلید رو هرچه قدر هم دست کاری کنید روی ازبین بردن نویز کاملا بی تاثیره
                      کلید به میکرو وصله.
                      بعید می دونم نویز از رله باشه توی مدار 8 تا رله هست. اگر برق از پشت موتور قطع و سیم کلید جدا بشه نویز رفع میشه.
                      اینجور که تست کردم نویز از طریق کلید و موتور و از مسیر gnd وارد سنسور میشه.... اتفاقآ سنسور دیجیتال هستش.... ds18b20 با وارد شدن نویز مقدار روی 85 قفل میشه و نیازه برق مدار قطع و وصل بشه تا دوباره درست بشه

دیدگاه

پاسخ : جلوگیری از ورود نویز کلید قطع و وصل فل&#1586

نوشته اصلی توسط Laleh_s
                        کلید به میکرو وصله.
                        بعید می دونم نویز از رله باشه توی مدار 8 تا رله هست. اگر برق از پشت موتور قطع و سیم کلید جدا بشه نویز رفع میشه.
                        اینجور که تست کردم نویز از طریق کلید و موتور و از مسیر gnd وارد سنسور میشه.... اتفاقآ سنسور دیجیتال هستش.... ds18b20 با وارد شدن نویز مقدار روی 85 قفل میشه و نیازه برق مدار قطع و وصل بشه تا دوباره درست بشه
                        خوب با این حساب نویز فقط از طریق موتور وارد سیستم میشه و کلید دخالتی توی نویز نداره
                        موتور با چه ولتاژی کا میکنه ؟ فرمان قطع و وصل موتور با چی هست ( رله یا کنتاکتور یا قطعه الکترونیکی)؟

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : جلوگیری از ورود نویز کلید قطع و وصل فلز

موتور با چه ولتاژی کا میکنه ؟ فرمان قطع و وصل موتور با چی هست ( رله یا کنتاکتور یا قطعه الکترونیکی)؟
                          موتور 220 AC هستش و با رله قطع و وصل میشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Laleh_s
                            موتور 220 AC هستش و با رله قطع و وصل میشه
                            شما باید تا جایی که امکان داره مدار رو از موتور دور کنی و اگر امکانش هست رله ای که موتور رو کنترل میکنه هم از روی برد به نزدیک موتور منتقل کنی تا جریان مصرفی
                            موتور روی برد نیاد و همچنین کابل های تغذیه موتور رو هم از مدار دور نگه دار
                            اگر این موارد رعایت شدن مورد دیگه برای موتور از کابل استفاده کن و یا اگر از سیم تکی هست سیم نول و فاز رو به بپیچون که فاصله خیلی کمی نسبت به هم پیدا کنند.
                            کنار تغذیه میکرو ها و سنسور هم از هخازن در حدود 100 نانو استفاده کن و سعی کن سنسور رو با فاصله کمی از میکرو ها بزاری ، اگر سنسور رو با سیم به برد وصل کردی
                            از کابل سیلد دار استفاده کن و شیلد رو به زمین وصل کن
                            اگر تمام این کار ها انجام شده و هنوز مشکل هست بگو تا راه های دیگه رو پیشنهاد بدم ولی اگر این کار ها انجام نشدن در صورت امکان انجامشون بدید

دیدگاه

سلام
                              ببین کلید نویز ایجاد نمی کنه این موتوره که نویز ایجاد می کنه دو سر رله رله یک خازن 100 نانو فاراد وصل کن
                              یک خازن بالا هم موازی با منبع تغذیت کن مشکلت حل میشه من با این نویزه تا دلت بخواد رو موتور ها کار کردم حتما حل میشه
                              برد جوجه کشی:
                              مطالعه پست 1 (حتما مطالعه کنید)

مطالعه پست 2 (برای مطلع شدن از تغییرات برنامه مطالعه کنید)

دانلود

توجه:
                              این برد نیمه صنعتی و خانگی هست...
                              برای صنعتی شدن حتما برد مخصوص خودتون رو بزنید...

آی دی کانال تلگرامی مربوط به برد جوجه کشی : electr0o0nic@

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Laleh_s

اینطور که از پست اول فهمیدم مدار شما در مقابل نویز کاملا شیلد شده ولی کلید و سیم زمینش مانند آنتن نویز رو بداخل راه میدهند. اگر اینطور هست ابتدا کلید رو به جای زمین به 12 ولت وصل کنید چون این راه حل ساده و بدون هزینه هست. در صورتیکه مشکل حل نشد راه حلهای دیگرو یکی یکی انجام بدین تا به نتیجه برسین. در ضمن شیلد فلزی بهتره به سیم زمین(گراند مدار) وصل بشه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X