اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
اشکال مدارم کجاست؟
Collapse
X
-
پاسخ : اشکال مدارم کجاست؟
نوشته اصلی توسط gorgiroزمین رو چه طور باید تعریف کنم.gnd هارو که زمین کردم..
مقاومت هارم کم کردم چیزی عوض نشد.
اقا این طور که من میبینم موتور که با دو تا ولتاژ مثبت که نمیچرخه یا منفی را مستقیم به موتور یا از طیق کلید به اون بده pull down نکن کلا اون مقاومت ها را حذف کن یه یک کیلو بزار و تغذیه کلید را از 5 ولت بگیر همچنین از زمین هم واسه باتری ها استفاده کندوربین مدار بسته و دزد گیر و رفع مشکلات
بانک اطلاعاتی سنسورها
ساخت رقص نور برای شیشه سکوریت مغازه ها
تعمیر لوازم خانگی را اینجا مطرح کنید
[move][b] موفقیت بر روی ستون های شکست شکل می گیرد.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط حمید رضا ریاحیبا سلام به دوست عزیز
اقا این طور که من میبینم موتور که با دو تا ولتاژ مثبت که نمیچرخه یا منفی را مستقیم به موتور یا از طیق کلید به اون بده pull down نکن کلا اون مقاومت ها را حذف کن یه یک کیلو بزار و تغذیه کلید را از 5 ولت بگیر همچنین از زمین هم واسه باتری ها استفاده کن
منفی و مثبت موتور رو که نمیتونم مستقیم بدم.چون قراره موتور به 2 جهت بچرخه و منفی و مثبتشو l293d که درایور موتور هست مشخص میکنه.چون دائما باید عوض بشه.
الان مساله من سر اینه که نمیتونم in1 و in2 و EN1 رو 1 و 0 کنم .یعنی نمیتونم یه ورودی واسش تعریف کنم.آیسی با 5 ولت کار میکنه و من برای نومنه های مشابه مثلا pt2262 از همین روش pull down برای تعریف ورودی استفاده میکردم.
نمیدونم باید چه کار کنم. باتری ها رو هم کردم 1 دونه و با 7805 کار کردم باز هم نشد.
این نقاط قرمز یا بعضی وقت ها قرمز که تو شبیه سازی ظاهر میشن چیو نشون میدن؟
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط gorgiroبا سلام و تشکر از شما دوست گرامی
منفی و مثبت موتور رو که نمیتونم مستقیم بدم.چون قراره موتور به 2 جهت بچرخه و منفی و مثبتشو l293d که درایور موتور هست مشخص میکنه.چون دائما باید عوض بشه.
الان مساله من سر اینه که نمیتونم in1 و in2 و EN1 رو 1 و 0 کنم .یعنی نمیتونم یه ورودی واسش تعریف کنم.آیسی با 5 ولت کار میکنه و من برای نومنه های مشابه مثلا pt2262 از همین روش pull down برای تعریف ورودی استفاده میکردم.
نمیدونم باید چه کار کنم. باتری ها رو هم کردم 1 دونه و با 7805 کار کردم باز هم نشد.
این نقاط قرمز یا بعضی وقت ها قرمز که تو شبیه سازی ظاهر میشن چیو نشون میدن؟دوربین مدار بسته و دزد گیر و رفع مشکلات
بانک اطلاعاتی سنسورها
ساخت رقص نور برای شیشه سکوریت مغازه ها
تعمیر لوازم خانگی را اینجا مطرح کنید
[move][b] موفقیت بر روی ستون های شکست شکل می گیرد.
دیدگاه
-
آقا مشکل ورودی پایه ها حل شد.
اشتباه از تغذیه بود.. دیتا شیت رو اشتباه خونده بودم.
معذرت میخوام
فقط الان دوباره برگشتم به مشکل قبلی.
موتور میچرخه اما خیلی کند.
ولتاز 2 سر موتور 1 ولت هست در صورتی که من 12 ولت رو به عنوان ولتاز موتور به آیسی دادم.
باید کار دیگه ای میکردم که نکرم؟
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط gorgiroآقا مشکل ورودی پایه ها حل شد.
اشتباه از تغذیه بود.. دیتا شیت رو اشتباه خونده بودم.
معذرت میخوام
فقط الان دوباره برگشتم به مشکل قبلی.
موتور میچرخه اما خیلی کند.
ولتاز 2 سر موتور 1 ولت هست در صورتی که من 12 ولت رو به عنوان ولتاز موتور به آیسی دادم.
باید کار دیگه ای میکردم که نکرم؟
توی عکس قبل من دقت نکردم ولی 12 ولت فقط برای تغذیه باید باشه و 5 برای کل لاجیک که سما برعکس انجام دادید
کاری رو که قراره انجام بدید رو هم بگید شاید راه بهتری باشه دوستان کمک کنند انجام بدید و مشخصات موتور رو چی تنظیم
کردید مثل سرعت نامی و ولتاژ و مقاومت و ... موتور
دیدگاه
دیدگاه