اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در مورد lcd 16*2

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سوال در مورد lcd 16*2

سلام
    من یه دونه lcd 16*2 گرفتم که 16 پایه داره اما تو شماتیک پروتیوس که نگاه میکنم 14 پایه داره
    نظر شما چیه آیا من lcd اشتباهی گرفتم یا اینک اون پایه های 15 و 16 خالی هستند؟
    1393/02/04
    soyo

پاسخ : سوال در مورد lcd 16*2

سلام
    پایه 15 و 16 برای روشن و خاموش کردن نور زمینه به کار میرن.برای روشن کردن به پایه 15 پنچ ولت و به پایه 16 صفر بدید.
    قبل از دویدن باید راه رفتن یاد گرفت.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط soyo
      سلام
      من یه دونه lcd 16*2 گرفتم که 16 پایه داره اما تو شماتیک پروتیوس که نگاه میکنم 14 پایه داره
      نظر شما چیه آیا من lcd اشتباهی گرفتم یا اینک اون پایه های 15 و 16 خالی هستند؟
      1393/02/04
      soyo
      سلام
      بعضی از deviceها در پروتئوس پایه های تغذیه شون تعبیه نشده و خود نرم افزار به طور پیش فرض اینارو روشن در نظر میگیره
      مثلا میکروکنترلرها هم همینطور هستن اگه دقت کنی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط musefian
        سلام
        پایه 15 و 16 برای روشن و خاموش کردن نور زمینه به کار میرن.برای روشن کردن به پایه 15 پنچ ولت و به پایه 16 صفر بدید.
        بله ...

هر چند که روی فیبر LCD ، یک مقاومت سری با LED بکلایت موجود هست ،آ‌ اما پیشنهاد میکنم شما هم یک مقاومت 150 اهمی باهاش مجدداً سری کنید .

چون تابحال 2 بار برام پیش اومده با وجود داشتن مقاومت ،آ‌ LED بکلایت سوزونده . واسه همین ، دیگه همیشه خودم یک مقاومت اضافه هم میذارم ...
        بر زنده باد گفتن این مردم خوش گریز

دل بر مَنه که یک تنه در سنگرت کنند ...

دیدگاه

برای وصل کردن lcd بصورت زیر عمل کن
          پایه یک به زمین
          پایه دو به +5
          پایه سه تنظیم کنتراست است که بایدیک پتانسیومتر 10کیلو که یکسرشو به زمین و سر دیگه اشو به +5 و سروسط روهم بده به این پایه
          پایه 4 برای اتصال به Rs
          پایه 5 اگه قرار است فقط روی lcd بنویسی انرا صفر کن اگه قرار است از روی ان بخوانی یک کن
          پایه 6 برای اتصال به E
          پایه 7تا 14 برای اتصال باس Db0 تا Db7
          پایه 15 به مثبت 5 که آند پس زمینه است و بهتره با یک مقاومت مثلا 1.2 کیلو اهمی به 5 ولت وصل بشه
          پایه 16 هم که زمین است
          =============
          همونطوریکه بقیه دوستان هم گفتنددر بعضی از نرم افزارها تغذیه مثبت و منفی برای شبیه سازی تعبیه نشده ولی شما در عمل باید این تغذیه ها روخودتون وصل کنید
          :agree:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط emamy2010
            برای وصل کردن lcd بصورت زیر عمل کن
            پایه یک به زمین
            پایه دو به +5
            پایه سه ازاد بذار
            پایه 4 برای اتصال به Rs
            پایه 5 اگه قرار است فقط روی lcd بنویسی انرا صفر کن اگه قرار است از روی ان بخوانی یک کن
            پایه 6 برای اتصال به E
            پایه 7تا 14 برای اتصال باس Db0 تا Db7
            پایه 15 به مثبت 5 که آند پس زمینه است و بهتره با یک مقاومت مثلا 1.2 کیلو اهمی به 5 ولت وصل بشه
            پایه 16 هم که زمین است
            =============
            همونطوریکه بقیه دوستان هم گفتنددر بعضی از نرم افزارها تغذیه مثبت و منفی برای شبیه سازی تعبیه نشده ولی شما در عمل باید این تغذیه ها روخودتون وصل کنید
            :agree:
            در مورد پایه 3 که گفتید ازاد باشه، شاید برای شما درست کار کرده ولی برای من اگه اون پایه رو به زمین وصل نمیکردم lcd چیزیو نشون نمیداد!
            آدم ها همه میپندارند که زنده اند،برای آنها تنها نشانه حیات بخار گرم نفس هایشان است!!
            کسی از کسی نمیپرسد، آهای فلانی...
            از خانه ی دلت چ خبر؟؟ گرم است؟؟ نوری دارد هنوز؟؟ ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط darkknightrobo
              در مورد پایه 3 که گفتید ازاد باشه، شاید برای شما درست کار کرده ولی برای من اگه اون پایه رو به زمین وصل نمیکردم lcd چیزیو نشون نمیداد!
              پایه 3 مربوط به تنظیم شدت نور baclkight هست
              به یه ولووم 10 کیلواهم میتونید وصلش کنید تا در صورت نیاز شدت نور رو تغییر بدید

دیدگاه

درسته! ولی همون بیشترین حالتش باشه بهتره!! ((:
                آدم ها همه میپندارند که زنده اند،برای آنها تنها نشانه حیات بخار گرم نفس هایشان است!!
                کسی از کسی نمیپرسد، آهای فلانی...
                از خانه ی دلت چ خبر؟؟ گرم است؟؟ نوری دارد هنوز؟؟ ...

دیدگاه

تو یه مدار جالب دیدم یه کار بامزه کرده بودن که به صورت اتوماتیک میشد نور و کنتراست LCD رو تغییر داد.

طراح برد با PWM یه ولتاژ متغییر ساخته بود. سیگنال PWM رو از یه فیلتر ساده رد کرده بود و یه ولتاژ DC متغییر ساخته بود و داده بود به پایه کنتراست و نور پس زمینه LCD. با این کار شخص کاربر می تونست وارد منوی تنظیم شدت نور و کنتراست LCD بشه و کنتراست و شدت نور صفحه رو تغییر بده.
                  http://www.digi-electronic.persianblog.ir
                  :job:

دیدگاه

سلام .
                    lcd در کل دارای 16 پایه است که پایه های 15 و 16 اون برای روشنایی lcd هست( anode& cathode ) .
                    توی proteuse پایه های 15 و 16 وجود ندارند.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X