اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی موتور هارددیسک

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راه اندازی موتور هارددیسک

با این روش به سرعت واقعی موتور براشلس نمیرسید
    سرعت موتور هارد دیسک هم خیلی بیشتر از این چیزیه که توی فیلم میبینید

اگر این موتورها درست درایو بشه سرعت و قدرت خیلی بیشتری رو ازش دریافت میکنید
    فیلم های زیر دو نمونه از درایور هایی هستش که من درست کردم
    اگه خواستید تا بیشتر توضیح بدم :
    http://www.aparat.com/v/nYoRL
    و مدل کاملترش:
    http://www.aparat.com/v/NH195
    AYRIC

دیدگاه

نوشته اصلی توسط roboreza

و مدل کاملترش:
      به شدت دنبال درایورش هستم اگه ممکنه یه شماتیک و توضیح بدید

دیدگاه

این فایلی که گذاشتم یک توضیح کلی در مورد نحوه عملکرد و درایو موتورهای براش لس هست. امیدوارم کمک کنه :smile:
        http://www.4shared.com/office/YB6tVU...X_3517_JW.html
        ... و (بدانید) گرفتن تصمیمهاى محکم (براى رسیدن به اهداف بزرگ) با خوش گذرانى و سفرهآ‌هاى رنگین سازگار نیست و چه بسیار که خواب شبانه تصمیمهاى محکم روز را از میان برده و تاریکیآ‌ها، خاطره همتآ‌هاى بلند را از یادها محو کرده است. (نهجآ‌البلاغه، خطبه211)

امام علی (ع):کسی که به وقت یاری رهبرش در خواب باشد، با لگد دشمنش بیدار می شود (غررالحکم،ص 422)

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : راه اندازی موتور هارددیسک

نوشته اصلی توسط roboreza

و مدل کاملترش:
          سلام مهندس، فایل های پلود شده توسط شما رو دیدم. بسیار عالی بود :job:
          یه سوال دارم.. من الان تونستم موتور هارددیسک رو راه اندازی کنم (به صورت آزمون و خطا در پهنای پالس و سیکل کاری!!! :angry: :angry
          همچنین جایی خوندم نباید در موتور براشلس همزمان دو فاز رو 1 کرد. آیا درسته؟ میشه در مورد درایوری که خودتون استفاده کردید هم توضیح بدید؟

ممنون
          STM32 واقعا یه چیز دیگه است...

دیدگاه

یه مدار ساده تر ندارید .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط farrokhfal نمایش پست ها
              با سلام
              نقشه راه اندازی موتور براشلس هارد در سایت قرار داده شد.
              لطفا موارد ذکر شده فراموش نشود. :bye

سلام
              نحوه و توصیف مدار فوق رو میگین
              برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
              راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

HDD CLOCK CIRCUIT ATMEL ATMEGA128 DS1307 TDA5410 MOTOR DRIVER

Before “Broken HDD Evaluate under the heading” corrupted hard disks to assess a few apps I’ve used on the web with the sandpaper I I told you about that time had projects now hardisk... Electronics Projects, HDD Clock Circuit Atmel ATmega128 DS1307 TDA5410 Motor Driver "avr project, led projects, microcontroller projects, "

Before “Broken HDD Evaluate under the heading” corrupted hard disks to assess a few apps I’ve used on the web with the sandpaper I I told you about that time had projects now hardisk hours but very professional on shared projects and all resources are shared
                Other active integrated circuit based on atmel atmega128 is the ds1307 rtc clock and tda5410 dc motor drive. It also can be controlled with the remote control, there’s a large part of the RS232 Communications section of the hard drive is equipped with smd rgb LEDs have a variety of effects

In short, the principle of operation is simple – the rotating plate has a cut-out slot. At the plate are RGB LEDs, fulfilling the role of uniform illumination. Accordingly modulated LED light gives the effect shown in the photograph.
                The controller is based on ATMEGA128 microcontroller. Immediately will anticipate questions Wiz malcontents, saying that the program does not take as much as 10% of the volume of flash memory. But I needed a fairly large number of peripherals that do not bend over too much of the application (all written in C). As a real-time clock used a DS1307 system. The motor is controlled by a dedicated control TDA5140A working in the standard configuration of the datasheet. The device is equipped with an RS232 interface, through which the deposit has it all together, you can load new software, using the bootloader Megaload. Control dispenses with a small universal remote working in RC5 standard. The same PCB made by photochemical irradiated way “on the envelope”
                SMD materials used in a large part of the universe. Atmel’s software and design matter a lot for (rgb, PWM, You stay away from the control, motor drives, etc.). Sure to be a good example of all the source files are Defective hard disk too costly to evaluate an application challenging, but the results are super
                HDD CLOCK CIRCUIT TEST

source elektroda.pl/ HDD Clock Circuit Atmel ATmega128 DS1307 TDA5410 Motor Driver alternative link: hdd-clock-circuit-atmel-atmega128-ds1307-tda5410-motor-driver.rar alternative link2 alternative link3
                Alternative File Download LINK list (in TXT format): LINKS-8522.zip

دیدگاه

سلام من هارد دارم که سه سیم هستش برای اون باید چیکار کنم
                  ورودی برق هاردم 12 -3.3-5-gnd هستش
                  12 برای موتور هستش دیگه؟؟؟؟
                  این مدار چطوره ؟؟؟
                  اما فرکر کنم بخاطر ولتاژ خروجی 5 ولت سرعت موتور کم باشه
                  برای افزایش سرعت / قدرت چیکار کنم
                  این مشکل رو تجربه کردم
                  یا اینکه از نزدیک دیدم و دارم نظر میدم
                  بعضی ها به اشتباه فکر میکنن من تعمیر کارم و دارم راه حل میگم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط maziar ashouri نمایش پست ها
                    سلام من هارد دارم که سه سیم هستش برای اون باید چیکار کنم
                    ورودی برق هاردم 12 -3.3-5-gnd هستش
                    12 برای موتور هستش دیگه؟؟؟؟
                    این مدار چطوره ؟؟؟
                    اما فرکر کنم بخاطر ولتاژ خروجی 5 ولت سرعت موتور کم باشه
                    برای افزایش سرعت / قدرت چیکار کنم
                    یا بلفض داداش شما خودتم نمیدونی چی میگی
                    اول میگی 12 برا موتوره
                    بعد اومدی میگی فکرکنم چون خروجی 5 سرعت موتور کمه

معمولا نمیصرفه که شما بخوای مداری رو درست کنی که حتی یک چهارم توان حداکثری موتور هم بهتون نمیده بهتره از فروشگاه های rc اسپید کنترل تهیه کنید و
                    راه اندازی کنید برای افزایش توان هم میتونید سیم پیچ هاش رو باز کنید و از سیم نازک تر به تعداد دور بیشتر بپیچید البته توجه داشته باشید هرچقدر سیم پیچی رو منظم تر و مارپیچی تر بپیچید القای اون سیم قوی تر میشه
                    نکته ای هم وجود داره اگه موتور چسبیده بود به هارد کافیه به این روش جداش کنید

بخش کلاهک و بلبرینگی موتور رو خارج کنید از زیر به هارد به بخش دایره ای محکم ضربه وارد کنید اون براتون خارج میشه البته مراقب باشید با لوله هم سایز اون این کار رو انجام بدید تا بهش اسیبی وارد نشه وگرنه اگه با پیچ گوشتی این کار رو انجام بدید بلکه موتور دیگه سفت میچرخه باید بندازید بره چون از وسط گود میشه میره تو

بعد این کار شما به بخش سیم پیچی موتور میرسید که باید از زیر بسیار یواش رزین محل لحیم کاری سیم که از سنگ هم محکم تره رو بشکنید تا به لحیم برسید سوکت هاش رو از سیم به وسیله هویه جدا کنید و حالا هارد رو بچرخونید برید هشت نوع پیچ گوشتی دو سو بیارید به همراه هشت نفر از اعضای خوانوادتون و همزمان با نیروی مساوی پیگوشتی ها و با احتیاط که به سیم پیچ هسته آسیبی نرسه هسته رو خارج کنید سپس ببرید بدید تراشکار ها قالب هسته رو براتون در بیاورند و هسته رو روش سوار کنید از زیر سیم ها رو به سوکت ها وصل کنید و لحیم بزنید و روش رزین بریزید
                    سپس کلاهک بلبرینگی رو بزنید بره تو سوراخ به همین شیرینی و سختی! که ارزشش رو داره آره خلاصه این هم روش جدا کردن عشقتون از هارد
                    موفق باشید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...