اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بکارگیری فن با استفاده از برق شهر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بکارگیری فن با استفاده از برق شهر

سلام
    1-خدا پدر مارتو واست نگه داره که گفتی اگه کمک بخوام یه ایمیل میدی آخه من بچه گی هام دنبال بازی بودم نه دنبال برق یا کامپیوتر(استاد شوخی کردم ها به دل نگیری که ناراحت میشم :cry2.
    2- این مدار که این دوستمون فرستادن همون چیزی یه که من خودمو تکه تکه کردم تا بذارم تو سایت کاملا هم کاربردیه ولی یه چیز رو بدون اون خازن که برای تلف کردن (به قول خودمونی) ولتاژ :eek: استفاده شده رو میتونی با استفاده از رابطه امپدانس خازن برای فرکانس 55 هرتز که به طور معمول تو ایران در این حوالیه مقدارشو در بیاری.این مدار تا 500 میلی آمپر بهت جریان میده ولی میدونیم که:P=V*I*cos phi پس میبینی که یه منبع سویچینگ در دراز مدت به صرفه است.
    اگر بخوای میتونی از این مدار به عنوان شارژر هم استفاده کنی ولی مدارت باید از دید ورودیش یه بار با مقدار پابت باشه.
    ---خلاصه اینکه حتما جایی که این ندارو تست میکنی قبلش یه فیوز مینیاتوری 16 آمپر 2 میکرو پانیه ( dv /dt ) بذار که اگه خدای نکرده ادیسون باهات شوخی کرد مجبور نشی با عزراییل احوال پرسی کنی یا جایی بری .
    در ضمن با این همه توضیحات اساتید اینا که من گفتم دیگه هیچی نیست جز اشتباهات خودم.

دیدگاه

در تایید فرمایشات دوستمون . توصیه اکید می کنم که کلیه مدار هایی رو که اینجانب برا تون می ذارم رو حتی المقدور خارج از شهر تست کنید :mrgreen:
      آسمان بار امانت نتوانست کشید قرعه کار به نام من دیوانه ردند
      سلطانی دو عالم باشد از آن آن کس سلطان بیامدست و درویش رفته باشد

دیدگاه

آقا من اگه میدونستم این سوال آبکی من بین دانشمندا اختلاف ایجاد میکنه این سوالو تو یکی از کشورهای اروپایی طرح می کردم :icon_razz: :nerd: :evil:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X