سلام
خواهش میکنم.بی سوادی از منه که سوالمو خوب مطرح نکردم.
چیز پیچیده ای نمی خام.چون اصلا رشته کامپیوترم.فقط یه مدار کاربردی مثل پاور لپ تاپ می خام که توش دیود باشه.و استفاده دیود رو تو اون مدار تشریح کرده باشه.
ممنون :smile:
سلام این LED ها با روشن و خاموش شدن های مداوم نشون می دن که اطلاعات بر روی خط درحال انتقال هستند . با یه انکودر نوری می تونید نرخ انتقال رو با استفاده از همین روشن و خاموش شدن ها ی مداوم حساب کنید موفق باشید :nerd:
خانم nasim_gh در مورد توضیحی که دادم اجازه بدید اصل مطلب رو خدمتتون عرض کنم .
از این روش یه مدت در سرقت اطلاعات انتقالی روی گذرگاه ها استفاده می کردند . به این صورت که با روشن و خاموش شدن LED ها و به کار بردن انکودرهای نوری متوجه می شدن که چه اطلاعاتی با چه ماهیتی در حال ارسال شدنه . با ظهور فیبر نوری از این روش برای ارسال اطلاعات سرقت شده به نقاط مختلف و عمل دیکودشون در اونجا استفاده می کردن البته دوام این روش زیاد نبود و به سرعت منسوخ بود اما به هر حال روش جالبی بوده در اوووون موقع ها موفق باشید :nerd:
سلام :smile:
ممنون از پیگیری تون.من خودم یه جستجویی کردم و شکل چند مدار از انواع پاور ها پیدا کردم.
اینم آدرسش: http://www.fujielectric.co.jp/eng/fdt/scd/usage/pc.html#JumpB
فقط اگه میشه شما کاربرد دیود توی این مدارها رو واسم تشریح کنید.یعنی اینکه بود و نبود این دیود ها چه اثری روی مدار داره؟؟
بازم ممنونم
دیدگاه