اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ارتباط دهی usb

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ارتباط دهی usb

سلام من می خواستم بدونم چه طور می شه یه مدار طراحی کرد که بهد با کابل usb به کامپیوتر وصل کرد ، چند وقتیه می خوام یه midi keyboard بسازم احتمالا نمی دونید چیه ؟ midi keyboard یه چیزی شبیه ارگه ولی برای اهنگ سازی ازش استفاده میشه یعنی اونو وصل می کنن به کامپوتر و با نرم افزار هایی مثل fl studio آهنگ سازی می کنند. حلا قیمت ایها چیزی حدود 700 هزار تومن ولی من از اون حرفه ای ها نمی خوام مگه چیه فقط کلیده .
    حالا می خوام هر کی می تونه کمکم کنه من می خوان حدود 70 تا 80 تا از این سوییچ ها (داخل تلفن هستند) بگیرم و کنار هم بزارم . حالا چجوری باید اونو به کامپوتر وصل کنم.
    http://image.kocholo.ir/user/Sana/tazin/khat_gher.gif

پاسخ : ارتباط دهی usb

سلام

به میکروکنترلر وصل کن دکمه بصورت ماتریسی درست کن نمی دونم چقدر برنامه نویسی بلدی

دیدگاه

پاسخ : ارتباط دهی usb

باید یه دور توضیح بدم
      کلید ها بصورت ماتریسی یا هر طوری که دوست داری

بعد برنامه ی میکروکنترلر

کد:
      int key(void){
      char KEY = 1 ;
      while(KEY){

PORTD.0 = 1 ;
          PORTD.1 = 0 ;
          PORTD.2 = 0 ;
          PORTD.3 = 0 ;
          if(PIND.4 == 1){return 7 ; KEY = 0;delay_ms(50);}   
          if(PIND.5 == 1){return 8 ; KEY = 0;delay_ms(50);}  
          if(PIND.6 == 1){return 9 ; KEY = 0;delay_ms(50);}  
          if(PIND.7 == 1){return 10; KEY = 0;delay_ms(50);} 
      KEY = 1 ;    
      }
      از روی این الگو برنامه رو خودت بنویس یه تابع کلید هستش که اول میا پین رو یک می کنه بعد منتظر می مونه تا ما یک کلید روفشار بدیم
      اگر فشار ندادیم پین بعدی رو یک می کنه بازم منتظر می مونه اگر ما کلید را فشار دادیم عدد هایی را می فرسته بعد با صفر کردن شرط حلقه
      اون را متوقف می کنه برای این که فقط یک بار یه عددی فرستاده شود بعد
      برای ارتباط با کامپیوتر از ای سی max232استفاده کن اگر پورت سریالی نداری از مبدل usb to serial استفاده کن

ادامه دارد......

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X