اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوتی در استفاده از FT232RL

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : علت سوختن FT232RL توسط HMTR-P

خوب، منم یکم اظهار فضل کنم! :icon_razz:
    تغذیه FT232 رو از رگولاتور داخلیِ خودش بده. همیشه برای ارتباطاتِ 3.3 ولت این کارو بکن. حتماً نزدیکِ اون پایه 3V3OUT خازن 100 نانو بذار. تو لحیم کاریش دقت کن و بعد از لحیم کاری خیلی خیلی خوب تمیزش کن. بین پایه های کانکتور USB رو هم خوب تمیز کن. برای ولتاژ 5 ولت هم خازن 100 نانو بذار. این از FT232 و متعلقاتش.

تغذیه ماژول و احتمالاً میکروکنترلر و مدارات دیگه رو جداگونه با همون رگولاتور بده (از 5 ولت USB بگیر). به تغذیه FT232 کاری نداشته باش. بهتره این دو تا مستقل از هم باشند. کلاً هم بعد از اینکه با Google آشتی کردی، با خازن 100 نانو هم آشتی کن :biggrin: بنده خدا خیلی قطعه مفیدیه. هیچ جای تغذیه ت از این چیزا استفاده نکردی! به عنوان یه جمله معروف همیشه یادت باشه: چسبیده به تغذیه هر آی سی یه خازن 100 نانو بذار.

آخرین مورد هم اینکه، خیلی بردت باحال شده ای ول!

موفق باشی
    بیایید با Google آشتی کنیم!

دیدگاه

خوب حالا که این تاپیک تموم شد من از تریبون استفاده کنم.
      ft232r رو چطور تو التیوم پیدا کردی با چه نامی؟
      من پیدا نمیکنم
      Someone who can change the world
      ELECTRONIC ENGINEER

دیدگاه

پاسخ : سوتی در استفاده از FT232RL

بسطام جان کل پروژه دقیقا همون شماتیکه که اول گذاشتم،فقط به Rx و Tx ماژول وصله،انگار قبلا با سیم مبدل usb به uart رو وصل میکردم حالا رو یه برد میخوام باشه،چیزه سختی نیست،فرایند طراحی تا چاپش 1 ساعت طول کشید،عجله داشتم اینجوری بی دقتی شد وقت شما و دوستان رو هم گرفتم،عذر خواهی میکنم
        الان اصلاحش میکنم میذارم ببینین درسته
        انحصار طلبی علمی در دنیای امروز جایگاهی ندارد،بیایید تا دانسته های خود را هرچند اندک؛با دیگران به اشتراک بگذاریم...
        فرهنگ و تمدن بی همتای ایرانیان به سبب حمله ی وحشیانه مغولان نابود شد،امروز نوبت من و توست که با انتشار دانسته های خود ایران را به جایگاه بی همتای گذشته باز گردانیم.

پیامبر اکرم(ص)فرمودند بهترین مردم کسانی هستند که خیرشان به دیگران برسد.

دیدگاه

خازنا 47پیکو تو راه دیتا بذار باشه مشکلی نداره فقط مقاومت 27 اهم هم سری کن با خط دیتا
          جناب بیرامی دلیل این کار که مقاومت بزارم چیه،اگر امکانش هست توضیح بدین ممنون میشم

نوشته اصلی توسط محمد رستمی
          خوب، منم یکم اظهار فضل کنم! :icon_razz:
          تغذیه FT232 رو از رگولاتور داخلیِ خودش بده. همیشه برای ارتباطاتِ 3.3 ولت این کارو بکن. حتماً نزدیکِ اون پایه 3V3OUT خازن 100 نانو بذار. تو لحیم کاریش دقت کن و بعد از لحیم کاری خیلی خیلی خوب تمیزش کن. بین پایه های کانکتور USB رو هم خوب تمیز کن. برای ولتاژ 5 ولت هم خازن 100 نانو بذار. این از FT232 و متعلقاتش.

تغذیه ماژول و احتمالاً میکروکنترلر و مدارات دیگه رو جداگونه با همون رگولاتور بده (از 5 ولت USB بگیر). به تغذیه FT232 کاری نداشته باش. بهتره این دو تا مستقل از هم باشند. کلاً هم بعد از اینکه با Google آشتی کردی، با خازن 100 نانو هم آشتی کن :biggrin: بنده خدا خیلی قطعه مفیدیه. هیچ جای تغذیه ت از این چیزا استفاده نکردی! به عنوان یه جمله معروف همیشه یادت باشه: چسبیده به تغذیه هر آی سی یه خازن 100 نانو بذار.
          آخرین مورد هم اینکه، خیلی بردت باحال شده ای ول!
          موفق باشی
          ممنون جناب رستمی،آبروم رفت با این کار عجله ای :cry2: :cry2: :angry:
          بخدا همیشه 10میکرو و 100 نانو موازی میزارم کنار تغذیه مصرف کننده ها،با گوگل هم داداشیم ولی اینحوری شد دیگه :biggrin:
          واسه PCB هم خود کفا شدم،ظرف یک ماه گذشته نزدیک 20 تا مدار مختلف زدم تو خونه،آلان دارم رو متالیزه کردن تست آزمایش های شیمی میگیرم،کلا واسه نمونه بیرون اصلا به صرفه نیست،
          این مدار هم قبل لحیم بهتر بود

این برد PIC رو با Clearance=0.2 هم زدم خیلی خوب درومده،به روش کاغذ گلاسه

میدونم اینا چیزی از ارزش سوتیم کم نمیکنه :biggrin:

بسطام جان نیازه اون مقاومتای سری که گفتی و هنوز نذاشتم و این خازن 47 پیکو ها؟

نوشته اصلی توسط abritco
          خوب حالا که این تاپیک تموم شد من از تریبون استفاده کنم.
          ft232r رو چطور تو التیوم پیدا کردی با چه نامی؟
          من پیدا نمیکنم
          مال من تو این کتابخونست
          FTDI Communication UART.IntLib
          انحصار طلبی علمی در دنیای امروز جایگاهی ندارد،بیایید تا دانسته های خود را هرچند اندک؛با دیگران به اشتراک بگذاریم...
          فرهنگ و تمدن بی همتای ایرانیان به سبب حمله ی وحشیانه مغولان نابود شد،امروز نوبت من و توست که با انتشار دانسته های خود ایران را به جایگاه بی همتای گذشته باز گردانیم.

دیدگاه

oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo:
            ماشاالله
            ماشاالله
            خیلی عالی بود اصن یه جوری شدم الان :surprised: :surprised: :surprised: :surprised: :surprised: :surprised:
            یه توضیح میدی چطوری اینجوری در میاد مدارات
            کاغذت چیه؟چند میلی گرمه؟
            با اتو میزنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
            منم میخام :sad: :sad: :sad: :sad: :sad:
            ELECTRONIC ENGINEER

دیدگاه

نوشته اصلی توسط abritco
              oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo:
              ماشاالله
              ماشاالله
              خیلی عالی بود اصن یه جوری شدم الان :surprised: :surprised: :surprised: :surprised: :surprised: :surprised:
              یه توضیح میدی چطوری اینجوری در میاد مدارات
              کاغذت چیه؟چند میلی گرمه؟
              با اتو میزنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
              منم میخام :sad: :sad: :sad: :sad: :sad:
              مرسی :smile:
              اینجا توضیح دادم
              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=96099.msg607759#msg607759

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شریف شریف زاده
                جناب بیرامی دلیل این کار که مقاومت بزارم چیه،اگر امکانش هست توضیح بدین ممنون میشم

The resistors end up both helping prevent ringing (by making up a RC filter) and electrically protect the input, as well as impedance match the end of the long wire. They may also help guard against load dump when the connection is hot disconnected.

The smallest cap across vcc/gnd seems useless given that there are already a ceramic and an electrolytic there. Those are there to manage load dump during hot disconnect as well.

The inclusion of the two capacitors to ground before the termination resistors is a bit unusual. Typically the goal is to minimize stray capacitance to ground before the termination resistors to minimize the impact on signal integrity. According to FTDI app note AN232B-06 (found here http://www.ftdichip.com/Support/Documents/AppNotes/AN232B-06_11.pdf ) page 10
                درایور شبکه و nRF24L01
                کاتالوگ محصولات
                کنترلر CNC شش محوره برای پرینتر 3D و Pick n Place
                شبیه ساز تک تیرانداز و سیبل دیجیتال با پردازش تصویر
                فروش اسیلوسکوپ GWinstek GOS-630FC

دیدگاه

متشکرم جناب بیرامی،اما فکر میکنم RL فقط خازنارو داخل خودش نداره،تو BMو BL قطعات جانبی باید بزاریم ولی این فقط وقتی VCC 3.3 وصل بشه باید کریستال گذاشته بشه
                  عکسی که گذاشتین مال سری FT321X هستش،واسه اینام صدق میکنه؟
                  عذر خواهی میکنم همچین موردی رو اینقد سوال پیچ میکنم،چون مدارم باید دایم در حال ارسال دریافت باشه و نباید وسط کار disconnect بشه یه port close بشه،واسه همین میخوام اصولی باشه
                  http://www.google.com/url?sa=t&rct=j...72197243,d.d2k
                  تو این دیتاشیتش یکم فرق داره

دیدگاه

منم یه مدار مبدل با 232RL داشتم. خیلی ازش استفاده کرده بودم و مشکلی نداشت. در ضمن کلا با 5 ولت کار میکرد و مشکل رگولاتور یا سخت افزاری نداشت.

بعد یه هو دیگه کار نکرد و ویندوز Not Recognize میده.

در ضمن مدار چاپیتون خیلی عالیه. اگه متالیزه هم بزنین که من مشتری میشم :mrgreen:
                    خویشتن را اصلاح کنید تا خداوند کارها را اصلاح کند. امیر المومنین علی (ع)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد سازگاران
                      منم یه مدار مبدل با 232RL داشتم. خیلی ازش استفاده کرده بودم و مشکلی نداشت. در ضمن کلا با 5 ولت کار میکرد و مشکل رگولاتور یا سخت افزاری نداشت.

بعد یه هو دیگه کار نکرد و ویندوز Not Recognize میده.

در ضمن مدار چاپیتون خیلی عالیه. اگه متالیزه هم بزنین که من مشتری میشم :mrgreen:
                      مرسی،ایشالا
                      الان همون قبلیه رندوم کار میکنه،دیروز 45 دقیقه داشت همینجور دریافت میکرد
                      ولی باز قطو وصل کردم دیگه کار نکرد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شریف شریف زاده
                        متشکرم جناب بیرامی،اما فکر میکنم RL فقط خازنارو داخل خودش نداره،تو BMو BL قطعات جانبی باید بزاریم ولی این فقط وقتی VCC 3.3 وصل بشه باید کریستال گذاشته بشه
                        عکسی که گذاشتین مال سری FT321X هستش،واسه اینام صدق میکنه؟
                        عذر خواهی میکنم همچین موردی رو اینقد سوال پیچ میکنم،چون مدارم باید دایم در حال ارسال دریافت باشه و نباید وسط کار disconnect بشه یه port close بشه،واسه همین میخوام اصولی باشه
                        http://www.google.com/url?sa=t&rct=j...72197243,d.d2k
                        تو این دیتاشیتش یکم فرق داره
                        من که اصلا متوجه نشدم چی گفتی
                        BM , BL 3.3 کریستال اینا چه ربطی به هم دارن؟!!!!
                        ببین من اینو بگم این شماتیک برای بین پورت USB و هر IC که D+ و D- میگیره
                        مهم نیس توش چیکار انجام میشه رو دستا
                        فقط مقادیر اینا بستگی به سرعت داره
                        ولی برای کار شما با پورت کام همیتا رو بذار مشکلی نداره من n تا از این بردا زدم و دارن کار میکنن قطع هم نمیشه
                        درایور شبکه و nRF24L01
                        کاتالوگ محصولات
                        کنترلر CNC شش محوره برای پرینتر 3D و Pick n Place
                        شبیه ساز تک تیرانداز و سیبل دیجیتال با پردازش تصویر
                        فروش اسیلوسکوپ GWinstek GOS-630FC

دیدگاه

:eek:
                          یه سری از اینا اومده همین مشکلو داره اونایی که شمارشون سفید پر رنگ حکاکی شده اصله
                          در ضمن عامل اصلی کار نکردن برد
                          خاصیت رسانایی روغن لحیم

می باشد
                          تینر 20000 و مسواک ریز یا الترا یادتون نرهه
                          [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بسطام بیرامی

BM , BL 3.3 کریستال اینا چه ربطی به هم دارن؟!!!!
                            چیز مهمی نیست تو دیتا شیت یه سری تفاوتایی گفته واسشون
                            مرسی
                            نوشته اصلی توسط حامد رحیمی
                            :eek:
                            یه سری از اینا اومده همین مشکلو داره اونایی که شمارشون سفید پر رنگ حکاکی شده اصله
                            در ضمن عامل اصلی کار نکردن برد
                            خاصیت رسانایی روغن لحیم

می باشد
                            تینر 20000 و مسواک ریز یا الترا یادتون نرهه
                            من بردامو بعدش با مسواک سیمی و الکل و مسواک برسی میشورم،مشکل ازونا نبود

دیدگاه

سلام مهندس برا منم تموم شد.
                              خیلی ساده کار کرد مدار هم طبق دیتا شیت بستم اینم عکس.چطوره؟؟؟؟؟
                              ELECTRONIC ENGINEER

دیدگاه

آره راحت کار میکنه،و سریع هم کانکت میشه،خوبی RL اینه قطعه جانبی زیادی نمیخواد،PCB شما یا خوب اتو نخورده یا سطح مس رو بعد سنباده خوب تمیز نکردی،تونر خوب نچسبیده اونجوری دون دون شده
                                منم دوباره زدم،اون مقاومتاییم که آقای بیرامی کفتن رو گذاشتم،البته SMD شو مشهد پیدا نکردم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X