اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کدوم دیتاشیت 74HC595 از بین 5 -6 تا شرکت سازندش به درد من میخوره؟>؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کدوم دیتاشیت 74HC595 از بین 5 -6 تا شرکت سازندش به درد من میخوره؟>؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام
    تو لینک زیر میبینید برا یه قطعه چند تا دیتاشیت از شرکت های مختلف گزاشته -- حالا کدومش به درد من میخوره--کدومش تو پروتئوس تعریف شده--کدومش تو بازار ایران هست - کدومش :angry: :angry: :angry:

http://www.alldatasheet.com/view.jsp?Searchword=74HC595
    اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ

اگه دوس دارید سریع به جواب برسید :
    1) قبل از پرسیدن سوال، بسرچید.
    2) سوالاتون رو با جزئیات کامل مطرح کنید.

پاسخ : کدوم دیتاشیت 74HC595 از بین 5 -6 تا شرکت سازندش به درد من میخوره؟>؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

معمولا پسوندی که این قطعات دارند برمیگرده به ویژگی هاشون مثلا اینکه استاندارد نظامی داره یا اینکه گستره دمایی بیشتری رو تحمل میکنه و ...
    برای کارای معمولی فکر نمی کنم زیاد با هم فرق داشته باشند. هر کدوم که تو سایتای ایرانی یا بازار بود رو بگیرید تفاوت نمی کنه.
    ---------
    .
    .
    ...........

دیدگاه

پاسخ : کدوم دیتاشیت 74HC595 از بین 5 -6 تا شرکت سازندش به درد من میخوره؟>؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نوشته اصلی توسط ajapyy
      معمولا پسوندی که این قطعات دارند برمیگرده به ویژگی هاشون مثلا اینکه استاندارد نظامی داره یا اینکه گستره دمایی بیشتری رو تحمل میکنه و ...
      برای کارای معمولی فکر نمی کنم زیاد با هم فرق داشته باشند. هر کدوم که تو سایتای ایرانی یا بازار بود رو بگیرید تفاوت نمی کنه.
      بحث پیشوند وپسوند ها جدا...........

تو این لینکه که گزاشتم اگه دیده باشی یه قطعه رو 5-6 تا شرکت تولید کردن و هر کدوم هم یه دیتاشیت داره

حالا من کدوم دیتاشیت رو بخونم؟؟؟؟؟؟
      اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ

اگه دوس دارید سریع به جواب برسید :
      1) قبل از پرسیدن سوال، بسرچید.
      2) سوالاتون رو با جزئیات کامل مطرح کنید.

دیدگاه

هیچ فرقی نمی کنه چون کاربردش تو همه دیتاشیتا یکیه. فرقشون تو نحوه توضیح دادشون در مورد قطعه هستش. ST و NXP فکر کنم تو ایران هستش. یکی از این دو تا رو بگیر بخون.
        ---------
        .
        .
        ...........

دیدگاه

اول برو بازار هر کدوم رو که گیر اوردی بخر بعدش برو دیتا شیتش رو بخون
          همه دیتاشیت ها یکی هستن
          فرقی ندارن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X