اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مدار خاص با 555

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مدار خاص با 555

سلام دوستان

من مداری با 555 می خوام که وقتی به ورودی ان یک پالسی که از سطح یک بیاد به سطح صفر و دوباره برگرده به سطح یک و این عمل فقط یک بار انجام میشه و led بصورت مداوم چشمک بزنه :read:

پاسخ : مدار خاص با 555

با سلام
    با 555 به تنهایی نمیشه اینکارو کرد. بلکه باید 555 رو بصورت آستابل ببندین. بعد یه فلیپ فلاپ یا پ امپ رو بدین به پایه 4 که ریستش هست. پالس فرمان رو هم بدین به اون فلیپ فلاپ. با پالس فرمان خروجی فلیپ فلاپ 1 میشه و 555 شروع به تولید پالس میکنه.
    کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

ممنون بابت پاسختون
      میشه یه مداری چیزی از 555 و اپ امپ اینجا بزاری و دیگه از فیلیپ فلاپ استفاده نکنم من محدود هستم

دیدگاه

اگه از فلیپ فلاپ استفاده کنین مزیتش اینه که با یه پالس دیگه میتونین خروجی رو خاموش کنین. ولی در صورت استفاده از پ امپ، برای ریست شدن باید کل مدار خاموش بشه.

مدار با فلیپ فلاپ با لبه صعودی عمل میکنه و مدار پ امپی با سطح صفر ورودی. اینا رو گفتم که تفاوتهاشو بدونین و تصمیم بگیرین. فلیپ فلاپ D تایپ مثل 7474 یا 4013 و پ امپ سینگل ساپلای مثل LM358. مدار 555 آستابل که همه جا هست. اینم مدار پ امپیش:

با فرض اینکه ورودی یک هست، ولتاژ پایه منفی 2.5 ولته و بیشتر از پایه مثبته که 0.5 ولت هست.، بنا بر این خروجی صفره و 555 خاموشه. وقتی ورودی صفر میشه، پایه منفی هم صفر میشه و مثبت هنوز 0.5 ولته که خروجی میاد بالا و 5 ولت از طریق دیود میره به پایه مثبت و با فید بک مثبت، خروجی لچ میشه. البته بهتره برای اینکه تو حالت لچ از خروجی جریان کمتری کشیده بشه مقاومتهای متصل به پایه مثبت رو متناسب با هم زیاد کنین.

دیدگاه

این مدارو ببندم مداوم ledچشمک می زنه دیگه؟ oo:

دیدگاه

مدار بالا + 555 آستابل = چشمک زدن led با یه پالس منفی.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X