اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نقش کریستال

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نقش کریستال

سلام.
    من یه مبتدی در دیجیتال هستم.
    می خواستم بدونم من در مدار هایی که با میکرو در پروتئوس کشیدم . حتی اگه کریستال رو بر می داشتی ، باز کار می کرد.
    می خواستم بدونم نقش این کریستال ها چی هستند و اگه نذاری چی میشه؟
    http://image.kocholo.ir/user/Sana/tazin/khat_gher.gif

پاسخ : نقش کریستال

برای اعمال کریستال ب مدار باید فیوزبیت های کلاک میکرو رو تغییر بدین...اگه با AVR کار میکنین پیج زیر رو ببینین :arrow:

http://www.eca.ir/forum2/index.php?t...0033#msg600033

توی پروتوس هم فک کنم باید توی تنظیمات میکرو کلاک رو تغییر بدین و بعد کریستال مربوطه رو اعمال کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط erfan.astinhost
      سلام.
      می خواستم بدونم من در مدار هایی که با میکرو در پروتئوس کشیدم . حتی اگه کریستال رو بر می داشتی ، باز کار می کرد.
      سلام
      اصلا به پروتوس اعتماد نکنید!
      پروتوس فقط شبیه سازی هستش و مشکلات و باگ های زیادی داره (البته همه شبیه ساز ها همینطور هستند... )
      ====
      کریستال ها فرکانس تولید میکنن مثلا رو یکی نوشته 8000000 یعنی 8 مگاهرتز تولید میکنه. ولی در بعضی کریستال ها ، 8 مگاهرتز رو اینطوری مینویسن: 8.000M یا 8.000خالی ، این یعنی اینکه این جور کریستال ها دقتشان کمتر از کریستال های دیگر است.(ممکنه یکیشون 8.0001 مگاهرتز تولید کنه یا یکیشون هم 8.0007 مگ تولید کنه و یا... کلا این جور کریستال ها دقت خوبی ندارن!)
      اگه میکرو روی کلاک خارجی بصورت کریستالی تنظیم شده باشد کریستال نذاری میکرو کار نمیکنه.
      1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
      من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
      !Electronic On! Programming On
      هوشمندانه سوال بپرسیم!
      http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

سلام : در سیمیلاتور نرم افزار پرتئوس کلیه avr ها با پیش فرض کریستال داخلی ست واگر مشکل پروگرام نداشته باشی سیمیلوشن خواهد شدواگر به فرکانس خاصی نیاز داری حتما کریستال خارجی تعبیه کن ودر پروگرامت کانفیق یادت نره .
        برعکس اون نظریه عدم اعتماد به پروتئوس بایستی اذان کنم تا90در صد آنالیزهای واقعی دارد
        به نظرم مصداق ..
        اگرکسی مطلبی را بخوبی درک نکند در انتقال به دیگران دچار مشکل خواهدشد.؟
        موفق باشی .
        X factor

دیدگاه

من یکی که حالم از سیمولاتور ها بهم خورده!
          باید عمل کرد نه شبیه سازی!
          بقول معروف : عالِم بی عمل چون زنبور بی عسل!
          1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
          من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
          !Electronic On! Programming On
          هوشمندانه سوال بپرسیم!
          http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

نوشته اصلی توسط erfan.astinhost
            سلام.
            دو نکته وجود داره:
            1- نرم افزار پروتئوس در زمان واقعی شبیه سازی نمیکنه (زیاد هم نمیشه بهش اعتماد کرد)
            2- برای گذاشتن کریستال باید فیوزبیت ها رو در نرم افزار پروگرمرت تنظیم کنی تا جواب بگیری
            اگه توی پرتئوس به میکروت هر فرکانسی بدی بدون کریستال همون فرکانس کار میکنه ولی در عمل نه. به شما پیشنهاد میکنم برای درک بهتر این موضوعات از برد آموزشی AVR استفاده کنید. یا حداقل از یک برد بورد و AVR و وسایل لازم برای شبیه سازی مدارات استفاده کنید به هیچ وجه نمیشه به عمل کرد صحیح پروتئوس در این سطح اعتماد کرد.
            برخی آدمها[ تنها ] به یک دلیل از مسیر زندگی ما می گذرند [ تا ] به ما درسهایی بیاموزند ؛ که اگر می ماندند هرگز [ آن درسها را ] یاد نمی گرفتیم …

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X