اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

قطع و وصل مدار

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

قطع و وصل مدار

بسم الله

سلام
    من میخام یک مداری بسازم که جریان و ولتاژ رو برای یک دستگاه دیگه اندازه بگیره و هرموقع از یک حدی کمتر یا بیشتر شدن هم تغذیه دستگاه رو قطع کنم و هم بتونم به یکجا اطلاع بدم.
    برای قطع و وصل کردن منبع تغذیه باید رله بذارم؟؟
    اگر بله میشه در مورد طرز کار رله توضیح بدین.(تا حالا با رله کار نکردم :sad
    برای اینکه بتوننم اطلاعات رو بفرستم چی کار باید بکنم؟

پاسخ : قطع و وصل مدار

سلام
    رله دو سر داره که یک سیم پیچه و روش نوشته چند ولتیه
    یک ولتاژ با همون مقدار بهش بده کنتاکت میچسبونه
    اونجایی که میگی کجاست؟؟(یعنی نحوه ارتباط و پرتکل ارتباطی چیه)

دیدگاه

بسم الله

با رله میتونم شروع کار ارتباطش رو وصل کنم بعدش قطع کنم؟
      برای ولتاژ حدود 50 ولت از چه رله ای باید استفاده کنم؟

برای فرستادن اطلاعات هم میخاستم بدونم میتونم مثلا ی سیمکارت بذارم و اطلاعات رو از طریق پیامک برا ی سیمکارت دیگه بفرستم؟

دیدگاه

سلام هم میتونی از رله استفاده کنی و هم از ترانزیستور مناسب.
        رله تو همه رنج ولتاژ و جریانی گیر میاد.
        چون حالت قطع و وصلت با 0 و 50 ولته باید ابتدا ولتاژ را بشکنی و به سطح منطقی میکروکنترلرت برسونی سپس با استفاده از ماژول sim900 اطلاعات رو برای مقصد بفرستی(البته این نظر منه اگر اشتباه میگم دوستان تصحیح کنن).نکته مهندسی کار این که اگر رله استفاده میکنی دیود by pass رو هم بذار تا میکرو دیوونه نشه!!!(اخه avr زود دیوونه میشه بقیه رو نمیدونم!!).
        برای اندازه گیری جریان هم میتونی از ساز و کار کنترل بارهای صنعتی استفاده کنی.البته اگه یه کنترل بار بخری خیلی کارت اسون میشه.(پارسال یکی خریدم سون سگمنت داشت 30 هزار تومن الان نمیدونم دقیق چنده).
        بحرحال برای اندازه گیری جریان میتونی از ترانس استفاده کنی که اولیش همون سیم حامل جریان است.
        یا حق
        علم آن چه هست را توضیح می دهد ، مهندسی چیزی را که هرگز نبوده خلق می کند . ریاضیات نه علم است و نه مهندسی بلکه ابزار است . فیزیک و شیمی علم است ولی مهندسی نیستند .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X