اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در pwm

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل در pwm

سلام دوستان
    این شماتیک مدارمه و سورس برنامه

اینم مدار
    http://8pic.ir/images/rmhqbo7pu78vpohbsh1b.jpg

این مدارو من تو واقعیت موقعی که تست کردم وقتی با ولوم مقدار pwm رو کم میکنم موتور سوت میکشه و وقتی که مثلا دیوتی سایکلش به 5 تا 10 درصد میرسه موتور پله پله حرکت میکنه ولی وقتی 90 تا 100 باشه مشکل نداره وقتی کم میشه دچار گسستگی میشه
    البته میدونم از تنظیم نبودن فرکانسه ولی نمیدونم چجوری مقدار فرکانسشو بدست بیارم و همینطور prescale رو
    بعد یه مشکل دیگه ام که دارم وقتی فیوز بیت کریستال خارجی رو فعال میکنم موتور اول یه حرکت خیلی کوچیک داره بعد دیگه خاموش خاموش میشه
    اینم فیوز بیتی که باهاش تنظیم میکنم (1111)Ext.crystal high freq البته روی 8mhz هم گذاشتم ولی انگار نه انگار فقط با rc داخلی کار میکنه
    لطفا راهنمایی کنین اینم بگم که میکروم ایراد نداره چون رو یه میکرو نو هم امتحان کردم
    گیر کردم :angry: :angry: :angry: :angry:
    خیلی ممنون

پاسخ : مشکل در pwm

خوب طبیعی هست موتور که با هر ولتاژی راه نمی افته به یه حداقل ولتاژ نیاز داره که وقتی شما به 5 یا ده درصد می رسید راه می افته و در ولتاژ های بالاتر هم کار طبیعی خودشو انجام میده.
    الان دقیقا چه انتظاری ازش دارین و می خواید چه کاری انجام بدید؟؟؟

sigpic

دیدگاه

پاسخ : مشکل در pwm

ایراد کار اینجاس که ورودی درایور وصله به pwm1a و تو برنامه به pwm1b دستور دادی !!! احتمالا باید برنامتو درست کنی :surprised:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X