اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در مورد سون سگمنت های بزرگ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سوال در مورد سون سگمنت های بزرگ

با سلام

دوستان من چندتا سون سگمنت بزرگ 7-8 سانتی (ارتفاع) خریدم ولی نمیدونم هر کدومش چقدر جریان میکشه و با مقاومت چند اهم محدودش کنم !
    از دوستان کسی با این جور سون سگمنت ها کار کرده ؟!

ممنون
    * هر گاه خدا بخواهد بنده ای را خوار کند، دانش را از او دور سازد.
    * سخن بگویید تا شناخته شوید، زیرا که انسان در زیر زبان خود پنهان است.
    *بدترین دوست،آ‌ کسی است که برای او به رنج و زحمت افتی.
    حضرت علی(ع)
    آموزش AVR به ساده ترین زبان ممکن : Noise.Blog.IR

پاسخ : سوال در مورد سون سگمنت های بزرگ

معمولا یه پارت نامبر روی 7segبزرگ مینویسن .
    یا اونو توی نت سرچ کن تا دیتاشیتش رو پیدا کنی یا پارت نامبر رو بذار تا من برات دیتاشیت پیدا کنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده
      معمولا یه پارت نامبر روی 7segبزرگ مینویسن .
      یا اونو توی نت سرچ کن تا دیتاشیتش رو پیدا کنی یا پارت نامبر رو بذار تا من برات دیتاشیت پیدا کنم
      داداش کلا این سون سگمنت ها بی پدر و مادرند !
      نمیدونم چرا اطلاعات کاملی از مشخصاتشون ارائه نمیشه
      گشتم ولی چیزی پیدا نکردم.

D23012A/B (E)
      ممنون
      حضرت علی(ع)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط احسان نوری
        داداش کلا این سون سگمنت ها بی پدر و مادرند !
        نمیدونم چرا اطلاعات کاملی از مشخصاتشون ارائه نمیشه
        گشتم ولی چیزی پیدا نکردم.

D23012A/B (E)
        ممنون
        لینک اول گوگل رو میخوندی سریع میفهمیدی .
        اشکال ندار من نشستم برات خوندم
        [glow=red,2,300]
        Size: 2.3'' (69.70mm*47.80mm*12mm)
        Forward Voltage: 7.5V
        Forward Current: 5-10mA
        [/glow]

این همون لینک اول گوگله
        مثل اینکه یه بنده خدایی مثل تو این 7seg خریده و دنبال دیتاشیتشه ، دوسه تا لینک دیتاشیت هم داخل گذاشتن ولی نیاز به عضو شدن داشت
        http://forum.allaboutcircuits.com/threads/somebody-kindly-help-me-out-2-3-7segment-anode-led-counter-up.40964/page-2

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده
          لینک اول گوگل رو میخوندی سریع میفهمیدی .
          اشکال ندار من نشستم برات خوندم
          [glow=red,2,300]
          Size: 2.3'' (69.70mm*47.80mm*12mm)
          Forward Voltage: 7.5V
          Forward Current: 5-10mA
          [/glow]

این همون لینک اول گوگله
          مثل اینکه یه بنده خدایی مثل تو این 7seg خریده و دنبال دیتاشیتشه ، دوسه تا لینک دیتاشیت هم داخل گذاشتن ولی نیاز به عضو شدن داشت
          http://forum.allaboutcircuits.com/threads/somebody-kindly-help-me-out-2-3-7segment-anode-led-counter-up.40964/page-2
          اتفاقا این صفحه رو خوندم
          ولی اگر به مکالمات طرفین دقت کنید،اون شخصی که این اطلاعاتو داده مطمئن نبوده و بنده هم تست کردم سون سگمنتو و با ولتاژ 9 ولت جواب داد که اینجا گفته 7.5 ولت !
          ضمن اینکه سون سگمنتی با این عظمت قطعا جریانی بیشتر از 15 میلی آمپر میکشه ! (سون سگمنت کوچیکا 20 میلی میکشند !!!)
          ممنون از پیگیریت !
          حضرت علی(ع)

دیدگاه

یه سوال دیگه !

با توجه به اینکه سون سگمنتها آند مشترک هستند تصمیم گرفتم که از TIP42C برای سوئیچینگ استفاده کنم.
            نظر دوستان راجع به استفاده از این قطعه چیه ؟
            و اینکه مقدار مقاومت بیس چقدر در نظر گرفته بشه ؟ (ضمن اینکه جریان مصرفی سون سگمنتها رو فعلا نداریم)

حضرت علی(ع)

دیدگاه

ضمن اینکه سون سگمنتی با این عظمت قطعا جریانی بیشتر از 15 میلی آمپر میکشه ! (سون سگمنت کوچیکا 20 میلی میکشند !!!)
              سون سگمنت های معمول Vf پایین تری دارند.
              ضمنن 20mA هم ماکزیمم قابل تحمل هست، ولی با جریان های کمتر بخوبی کار میکنند.
              با ولتاژ کاری 9، 10mA مثل 45mA در ولتاژ کاری 2 هست.
              در نتیجه 5-10mA دور از ذهن نیست.
              برای سوییچ کردن هم از یک ترانزیستور ضعیف تر استفاده کنید. BD138 یا مثلن BC327

من جای شما بودم، سگمنت ها را با یک مقاومت 330 یا بیشتر سری میکردم و 12ولت...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MReza.p
                سون سگمنت های معمول Vf پایین تری دارند.
                ضمنن 20mA هم ماکزیمم قابل تحمل هست، ولی با جریان های کمتر بخوبی کار میکنند.
                با ولتاژ کاری 9، 10mA مثل 45mA در ولتاژ کاری 2 هست.
                در نتیجه 5-10mA دور از ذهن نیست.
                برای سوییچ کردن هم از یک ترانزیستور ضعیف تر استفاده کنید. BD138 یا مثلن BC327

من جای شما بودم، سگمنت ها را با یک مقاومت 330 یا بیشتر سری میکردم و 12ولت...
                ممنون از پاسخگوییتون
                یه سوالی که اینجا مطرح میشه اینه که در صورتی که عدد 8 بر روی سون سگمنت نمایش داده بشه (حالتی که همه ی سگمنت ها روشن هستند.) اون موقع بازهم 10 میلی آمپر جریان کشیده میشه ؟!
                همچنین شما فرمودید ولتاژ 12 ولت برای سگمنتها !
                چجوری وقتی سگمنت ها 9 ولتی هستند ؟!
                حضرت علی(ع)

دیدگاه

دوستان به این نتیجه رسیدم که برای اینکه کار استخون دار تر در بیاد و مشکل احتمالی چشمک زدن براش پیش نیاد از لچ استفاده کنم.
                  به این صورت که پایه های ورودی دیتا لچ را بصورت موازی با ورودی 3 لچ دیگه،به خروجی دیتا میکرو وصل کنم و آند سون سگمنتها رو هم به 9 ولت وصل کنم.
                  سوالم اینجاست که با توجه به تقویت کنندگی جریان توسط لچ،آیا نیازی به تقویت مجدد جریان وجود داره ؟

ممنون
                  حضرت علی(ع)

دیدگاه

از چه لچی میخوای استفاده کنی ؟؟؟
                    اکثرشون ولتاژ کاری.شون 5 ولته و نهایت 35 میلی امپر.
                    ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

ممنون از پاسخگوییتون
                      یه سوالی که اینجا مطرح میشه اینه که در صورتی که عدد 8 بر روی سون سگمنت نمایش داده بشه (حالتی که همه ی سگمنت ها روشن هستند.) اون موقع بازهم 10 میلی آمپر جریان کشیده میشه ؟!
                      همچنین شما فرمودید ولتاژ 12 ولت برای سگمنتها !
                      چجوری وقتی سگمنت ها 9 ولتی هستند ؟!
                      آقا هر سگمنت (هر کدوم از خونه هایی ک عدد رو تشکیل میدن) تنهایی این مقدار جریان رو میکشن.
                      شما هر کدوم رو جدا درایو میکنید، همه رو که بهم وصل نمیکنید!

12 ولت برای اینه که اولآ در دسترس تر هست و ثانیآ میتونید جریان عبوری رو ب کمک مقاومت تنظیم کنید. ضمنن اگر ترانزیستور هاتون افت ولتاژ درست میکنن،
                      مشکلی ایجاد نشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MReza.p
                        آقا هر سگمنت (هر کدوم از خونه هایی ک عدد رو تشکیل میدن) تنهایی این مقدار جریان رو میکشن.
                        شما هر کدوم رو جدا درایو میکنید، همه رو که بهم وصل نمیکنید!

12 ولت برای اینه که اولآ در دسترس تر هست و ثانیآ میتونید جریان عبوری رو ب کمک مقاومت تنظیم کنید. ثانیآ اگر ترانزیستور هاتون افت ولتاژ درست میکنن،
                        مشکلی ایجاد نشه.
                        کاملا درسته.
                        اگه جریان لچ جواب گوی کارت نیست میتونی خروجی لچ رو ببندی به یک ایسی بافر مثل ULN2003.
                        ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط -LEON-
                          کاملا درسته.
                          اگه جریان لچ جواب گوی کارت نیست میتونی خروجی لچ رو ببندی به یک ایسی بافر مثل ULN2003.
                          راستیاتش قصد دارم از لچ 74573 استفاده کنم.
                          شما هم میفرمایید از uln2003 استفاده کنم
                          با این حساب حجم مدار زیاد میشه : 4 تا لچ + 4 تا uln2003
                          البته مشکل فضا ندارم چون به حد کافی فکر میکنم پشت سون سگمنتها فضا برای اینکار وجود داشته باشه !
                          حضرت علی(ع)

دیدگاه

راستیاتش قصد دارم از لچ 74573 استفاده کنم.
                            شما هم میفرمایید از uln2003 استفاده کنم
                            با این حساب حجم مدار زیاد میشه : 4 تا لچ + 4 تا uln2003
                            البته مشکل فضا ندارم چون به حد کافی فکر میکنم پشت سون سگمنتها فضا برای اینکار وجود داشته باشه !
                            اگه از قطعات smd استفاده کنی حجم مدارت زیاد نمیشه.فقط 1 دونه uln جلوی لچت میزاری.همین.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X