اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ثبت اطلاعات سنسور

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ثبت اطلاعات سنسور

سلام خدمت دوستان!
    میخاستم یه پروژه انجام بدم به این صورت که یک سنسور دمای Ds18b20 دمای محیط رو اندازه گیری کنه و توی دماهای خاص یک فن و هیتر رو روشن کنم!
    حالا میخام همین کارهایی که این سنسور انجام میده یعنی دمایی که فن یا هیتر رو روشن میکنه و دمای سنسور رو هر 20روز برای یک بازه 6ماه ثبت کنم!
    یعنی برای 6ماه 9تا گزارش بتونم از مدار بگیرم!سوالی که دارم اینه که این گزارش ها رو کجا باید ذخیره کنم!؟توی میکرو بهتره یا حافظه خارجی؟!و نحوه ذخیره کردن این اطلاعات و خروجی گرفتن از مدار رو برام توضیح بدید؟؟؟!!!
    ممنون میشم اگه کسی راهنماییم کنه!!

پاسخ : ثبت اطلاعات سنسور

حالا چرا رفتی سرا پروتوکل one wire؟
    lm35 جواب کارت رو نمی داد؟
    برا ذخیره بهتره از حافظه خارجی استفاده کنی.
    چون می تونی هر وقت که خواستی مموری رو بکشی از دستگاه بیرون
    و رو کامپیوتر دیتای نمونه برداری شده رو ببینی.

دیدگاه

پاسخ : ثبت اطلاعات سنسور

چند راه حل به ذهنم می رسد. اول اینکه میکرو به جز با سنسور (با پروتوکل ارتباطی -1wire ) با یک آس سی تقویم هم ارتباط داشته باشد. می توانید زمان روشن شدن هیتر و یا دمای خوانده شده 20 روزه را در یک USB Memory و یا یک Micro SD Card ذخیره کنید. حتی می توانید پارامترها را با یک ماژول SIM900 پیامک کنید. این کار در صورت فراهم بودن زیر ساخت لازم در محل، می تواند از طریق ماژول اترنت نیز انجام شود. یک برنامه کوچک رایانه هم برای ذخیره و مرور اطلاعات می تواند کمک کند.

البته اگر من جای شما بودم، از یک ترموستات-دیتا لاگر یک کانال آماده چینی استفاده می کردم!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X