اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ایزوله کردن خط تلفن برای mt8843

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ایزوله کردن خط تلفن برای mt8843

با سلام خدمت دوستان گرامی
    من یک کالر آی دی با 8843 ساختم و اطلاعاتش رو توسط پورت سریال به کامپیوتر ارسال کردم.
    تمام مراحل درست بود ولی یک مشکلی دارم واسه ایزوله کردن خط تلفن از مدارم که چون گراند کامپیوتر بهش وصله نویز میندازه روش.
    سوالم اینه که آیا از چوک آبی میشه استفاده کرد و چطور؟
    چون من استفاده کردم ولی با وجود اینکه سیمهای تلفن رو فقط به چوک تنها (ورودی دو سرش )وصل میکردم تلفن رو اشغال میکرد.
    کسی میدونه مشکل چیه؟

پاسخ : ایزوله کردن خط تلفن برای mt8843

نوشته اصلی توسط saturation
    من یک کالر آی دی با 8843 ساختم و اطلاعاتش رو توسط پورت سریال به کامپیوتر ارسال کردم.
    تمام مراحل درست بود ولی یک مشکلی دارم واسه ایزوله کردن خط تلفن از مدارم که چون گراند کامپیوتر بهش وصله نویز میندازه روش.
    سوالم اینه که آیا از چوک آبی میشه استفاده کرد و چطور؟
    چون من استفاده کردم ولی با وجود اینکه سیمهای تلفن رو فقط به چوک تنها (ورودی دو سرش )وصل میکردم تلفن رو اشغال میکرد.
    کسی میدونه مشکل چیه؟
    سر راه هر دو سیم تلفن به چوک یک عدد خازن 100n بزارید.یعنی با این 2 خازن جریان DC رو حذف کنید از چوک.
    اگه کار کرد خبرش رو بدین.
    یا حق
    گیرم گلاب ناب شما اصل قمصر است/اما چه سود، حاصل گلآ‌های پرپر است!-از آن زمان که آیینهآ‌گردان شب شُدید*آیینه دل از دَم دوران مکدر است-وقتی بهار، وصله ناجور فصلآ‌هاست*وقتی تبر، مدافع حق صنوبر است-وقتی به دادگاه عدالت، طناب دار*بر صدر میآ‌نشیند و قاضی و داور است-از من مخواه شعرِ تر، ای بیآ‌خبر ز درد!*شعری که خون از آن نچکد ننگ دفتر است!-ای از تبار هرچه سیاهی، سرشتآ‌تان*رنگ جهنم است تمام بهشتآ‌تان
    "گزیده ابیاتی چند از بیداد خراسانی"

دیدگاه

سلام و ممنون .
      من خودم هم همین کار رو کردم و مشکل اشغال خط تلفن در صورت استفاده از چوک با قرار دادن یک خازن سرامیکی و یک مقاومت سر راه یکی از سیمهای ورودی چوک برطرف میشه و به این وسیله نویز هم برطرف میشه.
      لازم به ذکره که بگم مدار روی مودم ها هم از همین ویژگی استفاده میکنن.

دیدگاه

خواهش میکنم
        من شنیدم که با چوک هایه معمولی ( آبی و قرمز ) نمیشه خط تلفن رو ایزوله کرد.راستش من امتحان نکردم که ببینم میشه یا نه.
        شما که امتحان کردین جواب داد؟
        الان میتونین دیتا رو دریافت کنید؟
        گیرم گلاب ناب شما اصل قمصر است/اما چه سود، حاصل گلآ‌های پرپر است!-از آن زمان که آیینهآ‌گردان شب شُدید*آیینه دل از دَم دوران مکدر است-وقتی بهار، وصله ناجور فصلآ‌هاست*وقتی تبر، مدافع حق صنوبر است-وقتی به دادگاه عدالت، طناب دار*بر صدر میآ‌نشیند و قاضی و داور است-از من مخواه شعرِ تر، ای بیآ‌خبر ز درد!*شعری که خون از آن نچکد ننگ دفتر است!-ای از تبار هرچه سیاهی، سرشتآ‌تان*رنگ جهنم است تمام بهشتآ‌تان
        "گزیده ابیاتی چند از بیداد خراسانی"

دیدگاه

سلام
          بله .من هم با چوک آبی کار کردم و جواب داد و هم با ترانس 600:600 اهم.
          هیچ مشکلی هم در داده ورودی به کامپیوتر ایجاد نکرد و نویز رو هم حذف کرد و داده ام هم بدون هیچ مشکلی وارد سیستم شد.
          تنها مشکلی که هست اینه که سرعت کانکشن روی همون خط از 50.2 به 45 کیلو کاهش پیدا میکنه و هنگام کانکت به اینترنت هر داده ای که فرستاده یا گرفته میشه رو توی برنامه ترمینال میبینم
          فعلن مدار دو تا مودم رو از رو برداشون در آوردم فکر کنم این مدار ها کاملا ایزوله میکنند.
          کلا چوک آبی انتخاب معقول تریه.به علت این که
          1-روی مدار مودمها از همین چوک که مقاومتی بین 100 تا 200 اهم بین پایه هاش قرار داره استفاده شده :redface:
          2-توی بازار ترانس 600:600 به راحتی پیدا نمیشه و باید برات بپیچن :sad:
          3-قیمت چوک آبی 300 تومنه در حالی که قیمت ترانس 600 به 600 ،1500 تومنه .

دیدگاه

]
            منمیخوام یک کالر آی دی با 8843 بسازم

اگه میشه نقشه و اطلاعاتی در باره ی این کالر آی دی بدید

با تشکر از شما

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان عزیز.
              بعضی از دوستان درخواست شماتیک مدار کالر آی دی با mt8843 رو خواسته بودن.
              منم لینک همون جایی که بر اساس او ن مدارم رو بستم و جواب هم داد رو میزارم.
              البته باید بگم که یک نقشه هم در دیتا شیت آی سی هست که رنج مقاومت های کمیاب و بعضا نایابی رو داره. که من از چند نفر شنیدم که اون مدار جواب نمیده.
              اینم لینک
              http://www.khazama.com/project/cid/

دیدگاه

از چوک می تونین استفاده بکنین ولی یک کار بهتر می گم انجام بدین.
                خطوط رو مستقیم به دستگاهتون وصل بکنین اما برای ارسال اطلاعات به PC بجای Max از اپتوکوپلر استفاده کن. تو این حالت دیگه زمین مدار به زمین PC وصل نمیشه که بخواد نویز بندازه!

شهریار
                Circuit Designers Choose Different Horses For Different Courses!

دیدگاه

تو این نقشه یک کار خیلی عجیبی انجام داده! که فکر میکنم از از ابتکارات خود بهزاد (خزاما) باشه!
                  اطلاعات 8843 رو می ده به یک شیفت رجیستر بعد اطلاعات 8 بیتی رو میده به میکرو. در حالی که میشه اطلاعات سریال رو توسط خود میکرو خوند! معمولا وقتی میکرو تو مدار داری، استفاده از ای سی های جانبی کار جالبی نیست!

شهریار

دیدگاه

سلام آقای شهریار
                    فرموده بودید به جای max از اپتو کوپلر استفاده کنیم.
                    اما مگه میشه تغییر level رو توسط اپتو انجام داد؟
                    آخه تو منطق rs232 ما 10- و 10+ ولت داریم نه 5+ و 0.

دیدگاه

شنیدی می گن کار نشد نداره!
                      http://www.4shared.com/file/51172658/1b39405e/Answering_mechine.html

شهریار

دیدگاه

سلام آقای شهریار
                        راستی توی نقشه این مداری که معرفی کردید پایه DTR(پایه 4) باید high باشه دیگه نه؟
                        و آیا کنترل نرم افزاری روی این پایه انجام میشه؟

دیدگاه

آره باید یک باشه
                          در مورد سوال دوم من اطلاعی ندارم. متاسفانه من با پورت سریال خیلی کار نکردم
                          دوستان مطمئنا می تونن کمک بکنن!

شهریار

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X