اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نویز گیری از ورودی اشمیت تریگر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نویز گیری از ورودی اشمیت تریگر

سلام ، برای تقویت و دادن سیگنال دریافتی از فوتو ترانزیستور از یک اشمیت تریگر 7414 استفاده کردم که ورودی و خروجی یکی از گیت ها با یک مقاومت 1 مگا اهم موازی شده که گین 100 رو میده . مدار درست کار میکنه و براحتی میشه وجود امواج و یا عدم وجود اون رو تشخیص داد ، اما مشکلی هست ، اونم اینه که این مدار خیلی نویز پذیره ، البطه خود فوتوترانزیستور با یک سیم 30 سانتی غیر شیدل به این برد وصله (آ‌که امکان تعویض سیم هم به راحتی وجود نداره ) . و این باعث شده که مدار نویز پذیر باشه ، برای مثال اگر دریل برقی روشن کنم تو یک متریش دیگه ...

ورودی اشمیت تریگر رو با خازن 104 و زمین موازی کردم تغییری ایجاد نشد .

حالا چه میشه کرد برای حذف نویز ؟!
    فتو بلاگ من
    کاردستی ها :
    روبات شطرنج باز ( یادگار دوران جوانی )
    فارسی نویسی مستقیم در نمایشگر های گرافیکی
    کتابچه خود آموز زبان توصیف سخت افزار Verilog

پاسخ : نویز گیری از ورودی اشمیت تریگر

معمولا اشمیت تریگر برای Shape کردن سیگنال های معوج شده استفاده می شه و تقویت کردن کردن با اون فکر نمی کنم کار درستی باشه.
    There is nothing so practical as a good theory. — Kurt Lewin, 1951

دیدگاه

من هم با اقا رضا موافقم ...انواع پ امپ ها و یا تقویت کننده های ترانزیستوری میشه استفاده کرد ولی من اشمیت تریگیر برای تقویت نشنیدم جایی
      I ❤️ ECA

دیدگاه

من ایده استفاده از اشمیت تریگر رو از یکی از پروژه های دانشگاه کارنل گرفتم . اون بابا خروجی التراسونیک گیرنده رو مستقیم با چندتا خازن و مقاومت داده بود به اشمیت تریگر ، دلیل استفاده ازش هم نوشته بود ، لتنسی بسیار پایین ( اپ امپ هایی که استفاده کرده بود جواب لتنسی پایین رو نمیداد ) . با این کار هم امپلیفایر داریم ، هم اینکه موج خروجی مون صاف و ترو تمیز هست . این روش کاملا جواب میده ،

فقط مشکل اینجاست که نویز پذیریش زیاده ، البطه بجای 104 یه 102 و یه یک مقاومت 1 مگا به زمین هم گزاشتم ، و تقریبا مشکل حل شده .

الان وقتی دریل کنارش روشن میشه هیچ نویزی نمیگیره ، ولی لحظه اولی که روشنش میکنی و یا تققه میزنی این هم یه کوچولو نویز میگیره و یحتمل بخاطر تغذیه هست . که البطه فکر میکنم با ایزوله کردن بیشتر تغذیه بشه رفعش کرد . کسی ایده ای داره ؟!
        فتو بلاگ من
        کاردستی ها :

دیدگاه

میشه شماتیک اون مدار رو بذارید؟

دیدگاه

فتو بلاگ من
            کاردستی ها :

دیدگاه

ببینید اساساً اشمیت تریگر چون از داخل فیدبک مثبت داره جز مدارهای خطی نیست و عملکرد فقط به صورت سوییچینگ است. بنابراین من نمی دونم با چه منطقی این مدار گین 100 میده!

دیدگاه

خوب اینجا هم قراره فقط سوییچ کنه ، فرض کن برای تریگر شدن 0.1 ولت نیاز باشه ، با این روش حداقل ولت برای تریگر شدن مثلا میشه 0.01 یا 0.001 ولت .

عملکرد خطی نداره اینور 0.01 بود اونور 1 باشه .
                فتو بلاگ من
                کاردستی ها :

دیدگاه

لطفا صبر کنید...