اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کدام adc و کدام dac بهتره ؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کدام adc و کدام dac بهتره ؟

سلام دوستان

من به یه مبدل آنالوگ به دیجیتال و یه مبدل دیجیتال به آنالوگ 8 بیتی نیاز دارم که هردو موازی باشند و نیاز به میکرو نداشته باشه و قیمت مناسب داشته باشه . شما چی معرفی میکنید ؟ ضمنا فرکانس قسمت آنالوگ من 30 کیلو هرتز هست .

دیتا شیت ها رو هم نگاه کردم ولی گیج شدم .

ممنون از راهنماییتون .

پاسخ : کدام adc و کدام dac بهتره ؟

شما اگر بودجه ات محدوده که یحتمل همین طور هم هست، اول باید ببینی تو بازار چی هست بعد نسبت به پارامتر هاشون انتخاب کنی، پارامتر های مهم هم Dynamic Range ، SNR ، ولتاژ حداکثر/حداقل ورودی، نرخ نمونه برداری، پهنای باند آنالوگ ورودی، امپدانس ورودی و نوع سیگنالینگ ( Differential or Single Ended )
    فتو بلاگ من
    کاردستی ها :
    روبات شطرنج باز ( یادگار دوران جوانی )
    فارسی نویسی مستقیم در نمایشگر های گرافیکی
    کتابچه خود آموز زبان توصیف سخت افزار Verilog

دیدگاه

ممنون
      من اینا رو انتخاب کردم . خوبه ؟ به میکرو نیاز داره ؟

DAC0800 LCN

ADC0820CCN

دیدگاه

DAC800 که تراشه مرسومی هست، خروجیش از نوع جریانیه و میتونی با یه مقاومت خروجی ساده هم ازش ولتاژ بگیری ، فقط امپدانس ورودی مدار طبقه بعدت باید خیلی بالا باشه که اگه اینطور نبود یه بافر ولتاژ میخواد.

در مورد اینکه میکرو میخواد یا نه باید IO Logic Digram هاشونو ببینی، تو دیتاشیت هست، اما اگه بخوای DAC و ADC رو مستقیم بهم وصلی کنی باید حتما لاجیک شونو چک کنی تا برابر باشن
        فتو بلاگ من
        کاردستی ها :

دیدگاه

اما اگه بخوای DAC و ADC رو مستقیم بهم وصلی کنی باید حتما لاجیک شونو چک کنی تا برابر باشن
          آره مهندس دقیقا میخوام همین کار روبکنم چطوری باید چک کنم ؟

دیدگاه

رجوع کن به دیتاشیت، سیگنال های ورودی و خروجی رو ببین، معمولا ADC یک کلاک ورودی داره و یه کلاک خروجی بعضی ها هم ندارن اینو ، اگر نداشته باشن باید ببین در چه لبه ای از کلاک ورودی داده خروجی ADC معتبر هست، و بر اساس اون به DAC همسان با ADC و یا معکوس شده کلاک ADC رو بدی.

ضمننا، باید چک کنی که فقط با دادن کلاک و تحریک پین ها میتونی ازش/بهش داده بگیری/بدی و نیازی به Configuration ، یا Initialize و یا ... نداشته باشی، DAC800 اینطوری هست فکر کنم، ADC ات رو چک کن. ضمننا سطح ولتاژ دیجیتال هردو هم باید برابر باشه، مثلا هردو 3.3 ولت یا هردو 5 ولت
            فتو بلاگ من
            کاردستی ها :

دیدگاه

ممنون از راهنمایی هاتون . :bye

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X