اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل با EEPROM

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل با EEPROM

سلام دوستان .
    برای کنترل قسمت پاور یه سیستم میخوام آخرین وضعیتش رو ثبت کنم که اگر برق قطع شد دوباره سیستم شروع به کار نکنه .به ذهنم حافظه eeprom رسید ولی یه مشکل بزرگ داره اونم اینه که با هربار روشن خاموش شدن سیستم یه بار از 10000 بار نوشتن کم میشه و میکرو یا اون حافظه خارجی زود آسیب میبینه . برنامه سیستم اصلی رو هم ندارم که از اون طریق کنترلشم کنم برد آمادست ....تنها راه خط تغذیه است ... هر راه آنالوگ یا دیجیتالی که فکر کردم به ذهنم نرسید . چه کنیم ؟؟؟ oo:
    خدایا لحظه ای ما را به حال خود وا مگذار....الهی آمین

پاسخ : مشکل با EEPROM

اگر مشکل نگرانی از EEPROM هست از یکی از مدل های سری 24C اتمل استفاده کنید تا 100 سال نگهداری داده و 1 میلیون سیکل نوشتاری تاییدش کردن خودشون، قیمتی هم نداره بعد از مثلا 1 ملیون بار که خراب شد از سوکت در بیارید بندازید دور یکی بجاش بگذارید!
    از آنجا که گاهی فرصت بازخوانی پست نیست، بابت غلط های املایی و نگارشی احتمالی معذرت میخوام.
    هیچیک از پاسخ هایی که میدم را کاملا تایید نمیکنم و ممکن هست اشتباه کرده باشم، اگر من به نوشته ام مطمئن هستم شما مشکوک باشید.
    اگر در حل مشکل من کمک کردید و دکمه تشکر رو نزدم حتما فراموش کردم کوچکترین کمک شما برایم ارزشمند است!
    اگر به هر طریقی از من ناراحت شدید حتما با یک پیام خصوصی تذکر بدهید تا مشکل رو حل کنیم و رابطه ی صمیمانه، پایدار بماند.
    شاد و موفق باشید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
    X