اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مدار کنترلی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مدار کنترلی

سلام دوستان
    من لیسانس نرم افزار کامپیوترم و اطلاعات خیلی کمی درباره مدار دارم در حد دو واحد معماری کامپیوتر گذروندم
    الان به مداری احتیاج دارم که از طریق usb بتونه 180 تا led رو به دلخواه روشن کنه مثلا ال ای دی های 10 و 20 و33 روشن بشن و دوتا کلید هم داشته باشه که فشار دادنشون به سیستم اعلام بشه
    ممنون میشم اگه در این مورد راهنماییم کنید هیچ چیز در بار avr و این جور چیزا نمیدونم با تشکر

پاسخ : مدار کنترلی

شما ابتدا باید با یک ای سی FT232 که یک رابط USB به RS232 بین کامپیوتر و میکرو ارتباط برقرار کنید و بعد برنامه برای AVR بنویسید به بخش برنامه نویسی با AVR همین سایت برید میتونید فایل های اموزشی پیدا کنید
    دنیا را چه سکوتی فرا می گرفت اگر هر کس به انداره
    عملش حرف می زد.(امام علی ع)

دیدگاه

کار راحتیه اول باید برنامه نویسی مقدماتی یاد بگیری بعدشم کار با ارتباط سریال و ft232
      برای انجام کارهای محال باید باور محال بودنش را عوض کرد

تو چیزها رو می بینی و می پرسی چرا؟
      من خواب چیزهایی که وجود ندارند رو میبینم و میگویم چرا که نه!
      "جرج برنارد شاو"

دیدگاه

نوشته اصلی توسط xbehzad
        کار راحتیه اول باید برنامه نویسی مقدماتی یاد بگیری بعدشم کار با ارتباط سریال و ft232
        ممنون از پاسخ گوییت دوست عزیز خب با اینی که شما گفتین پورت کام تبدیل میشه به usb مشکل من اینه اصلا درباره avr چیزی نمدونم چطوری میتونم 180 یا حد اقل 90 تا سلکتور داشته باشم؟ که باهاشون ال ای دی خاموش روشن کنم

دیدگاه

سلام
          شما که avr بلد نیستید میتونید برید سراغ آردینو مگا
          مثلا 3 تاشو بخرید تا حدود 150 تا پایه میتونید از طریق 3 تا پورت کام کنترل کنید نیاز به هیچ سخت افزار دیگه نیست!
          خودش usb و com و ... داره
          برنامه نویسیش خودتون در حد 2 تا 3 روز میتونید از بیس یاد بگیرید یا بنویسید خیلی راحتتر و روانتر از AVR معمولی هست
          بنده هم اگه کمکی از دستم بر بیاد انجام میدم
          یک سری ماژول هایی هم هست که با i2c میشه پایه 0 و 1 کرد
          مثلا فقط با 2 پایه میشه 30 پایه را 0 و 1 کرد میشه با یک مگا و یکی دوتا از اینها هم کار کرد.
          راه دیگر هم استفاده از دیکودر هست که آیسی هاش هست و میشه با یک atmega 16 و چنتا از این آیسیا این کارو کرد
          موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط iric80
            ممنون از پاسخ گوییت دوست عزیز خب با اینی که شما گفتین پورت کام تبدیل میشه به usb مشکل من اینه اصلا درباره avr چیزی نمدونم چطوری میتونم 180 یا حد اقل 90 تا سلکتور داشته باشم؟ که باهاشون ال ای دی خاموش روشن کنم
            اگه میخای همچین کاری بکنی خب باید یاد بگیری. البته این چیزی که میخای خیلی ساده هست با دو روز مطالعه میتونی پروژتو درست کنی. یکم یاد بگیر کمکت میکنیم درستش کنی
            برای انجام کارهای محال باید باور محال بودنش را عوض کرد

تو چیزها رو می بینی و می پرسی چرا؟
            من خواب چیزهایی که وجود ندارند رو میبینم و میگویم چرا که نه!
            "جرج برنارد شاو"

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X