اگه منطور از آفتامات 12 ولت رله 12 ولتی هست کافیه یه خازن پولی استر مناسب متوالی کنین با رله و بزنیدش به برق
اول تست کنید که تو 12 ولت رله چه جریانی میکشه. بعد به ازای هر 70 میلی آمپر یه خازن 1 میکرو فاراد 400 ولت بزارید
لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.
ممنون از راهنماییت
بله منظورم همون رله هست
اگه درست حساب کرده باشم 140 میلی امپر هست
پعنی باید یه خازن 2 میکرو فارادی 400 ولت بزارم؟
واقعا شدنی؟
تو گوگل سرچ کردم بعضیها گفته بودن ایسی رگلاتور ببند 7812
نظرت چیه؟
ممنون از راهنماییت
بله منظورم همون رله هست
واقعا شدنی؟
نظرت چیه؟
رله های 12 ولت توی 12 ولت 20 تا 40 میل جریان میکشن شما یه خازن پلی استر 400 ولت 680 نانو رو با رله و برق سری کن و بعد به پل دیود و خازن صافی وصلش کن کارتو راه میندازه اون 7812 هم برای رنج 15 تا 30 ولته نه 220 !
توی این عکس برق ورودی از سمت چپ وارد مدار میشه دیود ها هم 1n4007 و مقاومت سمت راستی همون رله هست
رله های 12 ولت توی 12 ولت 20 تا 40 میل جریان میکشن شما یه خازن پلی استر 400 ولت 680 نانو رو با رله و برق سری کن و بعد به پل دیود و خازن صافی وصلش کن کارتو راه میندازه اون 7812 هم برای رنج 15 تا 30 ولته نه 220 !
توی این عکس برق ورودی از سمت چپ وارد مدار میشه دیود ها هم 1n4007 و مقاومت سمت راستی همون رله هست
من 2 تا خازن 0.33uf 250v دارم
میشه موازی ببندمشون؟
بله منظورم همون رله هست
واقعا شدنی؟
نظرت چیه؟
یله درسته. اگر مطمئنید که 140 میلی میکشه(اگه آره رلتون احتمالا قوی باید باشه) یه خازن 2.2 میکرو فاراد بزارید یا اگه گیرتون نیومد با موازی کردن چند تا بهش برسید. مثلا 2 تا 1 میکرو.
بله شدنی هست. نیازی به رگولاتور و پل دیود و خازن نیست.
رله های معمولی با برق متناوب هم به خوبی کار میکنه و نیازی به یکسوسازی نداره.
قط خارن پولی استر رو با برق شهر متوالی کنید و بزنید به رله. همین :biggrin:
برای احتیاط بیشتر هم یه مقاومت 1 مگا اهم معمولی موازی کنید با خازن پولی استر تا بعد از قطع دستگاه اگه خازن شارژ مونده باشه خالی بشه
لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.
یله درسته. اگر مطمئنید که 140 میلی میکشه(اگه آره رلتون احتمالا قوی باید باشه) یه خازن 2.2 میکرو فاراد بزارید یا اگه گیرتون نیومد با موازی کردن چند تا بهش برسید. مثلا 2 تا 1 میکرو.
بله شدنی هست. نیازی به رگولاتور و پل دیود و خازن نیست.
رله های معمولی با برق متناوب هم به خوبی کار میکنه و نیازی به یکسوسازی نداره.
قط خارن پولی استر رو با برق شهر متوالی کنید و بزنید به رله. همین :biggrin:
برای احتیاط بیشتر هم یه مقاومت 1 مگا اهم معمولی موازی کنید با خازن پولی استر تا بعد از قطع دستگاه اگه خازن شارژ مونده باشه خالی بشه
چطور ترکید ؟ مدارو درست بستید ؟ از پل دیود های اماده استفاده کردی یا خودت درستش کردی خازن پلی استر 2 میکرو فاراد با وردی مدار سری کردی ؟
پل دیود رو خودم بستم
درست هم بستم
خازن رو هم با رله موازی بستم
وقتی به برق زدم رله عمل میکرد ولی همزمان دود هم میکرد
من تو مسیر بین رله و پل ، یه فیوز هم گذاشتم
بعد از حدود 20~30 ثانیه هم فیوز سوخت و هم رله و هم سیم برق ورودی و هم 2 تا از دیودها ترکید (به عبارت دیگه دود شد، اخه هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم)
پل دیود رو خودم بستم
درست هم بستم
خازن رو هم با رله موازی بستم
وقتی به برق زدم رله عمل میکرد ولی همزمان دود هم میکرد
من تو مسیر بین رله و پل ، یه فیوز هم گذاشتم
بعد از حدود 20~30 ثانیه هم فیوز سوخت و هم رله و هم سیم برق ورودی و هم 2 تا از دیودها ترکید (به عبارت دیگه دود شد، اخه هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم)
خازنت چه ظرفیتی هست من گفتم 680 نانو 400 ولت شما چیز دیگه ای گذاشتید ؟
از پل دیود های اماده استفاده کن احتمالا پل دیود رو اشتباه بستید دونه ای 1000 تومنه
دوتا پایه مثبت و منفی خروجی هستن و خازن موازی با رله باید بدفت به پلاریته خودش وصل بشه و اون دوتا پایه ~ به ورودی برق بعد از خازن وصل میشه
دیدگاه