اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

استارت برنامه نویسی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

استارت برنامه نویسی

سلام
    من از اون جایی که زمینه برنامه نویسیم صفره میخوام از یه جایی شروع کنم اما اونشو نمیدونم.
    ممنون میشم راهنمایی کنین
    برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
    راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

پاسخ : استارت برنامه نویسی

سلام
    برنامه نویسی کامپیوتر یا میکرو؟
    چه زبانی؟
    گفت که دیوانه نهی لایق این خانه نهی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Finder_
      سلام
      برنامه نویسی کامپیوتر یا میکرو؟
      چه زبانی؟
      سلام
      برنامه نویسی میکرو.زبونش رو بیشتریا میگن سی یاد بگیر نظر دوستان چیه.با چه منبعی استارت بزنم
      برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
      راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

منم توصیه میکنم سی یاد بگیرین
        اگه میخواین avr یاد بگیرین، "آموزش سریع میکرو کنترلرهای avr" نویسنده آقای سپاس یار رو دانلود کنید
        گفت که دیوانه نهی لایق این خانه نهی

دیدگاه

اگه کلا برنامه نویسی کار نکردین بهترین کار اینه که پیش یکی که برنامه نویسیش خوبه الگوریتم نویسی یاد بگیرید بعد برنامه نویسی مقدماتی تووی کامپیوتر برای نرم افزار. بعدش خیلی راحت میتونید سوئیچ کنید روی برنامه نویسی سخت افزار.
          زبان C خوبه به نظر من یکی از دلایلش هم اینه که زبان های دیگه ای هم هست که شبیه به اون هست مثلا اگه C بلد باشید خب یادگیری زبان طراحی سخت افزار Verilog هم براتون راحت تر میشه. اما به هر حال چه C چه Basic چه زبان دیگه ای بخواید کارکنید فرق زیادی نداره و مهمتر از زبان یادگیری طراحی الگوریتم هست.
          اگر هم مستقیما میخواید برنامه نویسی سخت افزار رو شروع کنید به نظر من کتاب میکروکنترلر های AVR تالیف جابر الوندی کتاب خوبی هست.

دیدگاه

بیسیک خوبه دلیش هم اینه واسه ی مبتدی ها آسونه تر تا سی و خیلی ساده تر!
            -0-

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X