اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سنسور تشخیص وجود اب

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سنسور تشخیص وجود اب

میتونید بایک چوب پنبه و یک میکرو سویچ شبیه قطع کن کولر آبی اما به جای بستن آب میکرو سویچ رو وصل کنه.
    راه اندازی enc28j60 و enc424j600 برای RL-TCPnet

راه اندازیks0108 با emwin

راه اندازی lcd7 اینچ با داریور داخلی stm32f429

دیدگاه

مبتدی ترین روش اندازه گیری مقاومت آبه چون به مرور خراب میشه سنسور بخاطر الکترولیت...
      بهترین روش هم روش خازنی هستش که دوام بالایی داره. با یه سیم هم میشه اجراش کرد من اجراش کردم هنوزم کار میکنه

دیدگاه

اصلا برو یک شناور کولر آبی بخر. خدت را راحت کن. برق هم نمی خواد.
        در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.

1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
        2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.
        3-آدم ها مثل عکس ها هستند: زیاد بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین!

دیدگاه

سلام به دوستان عزیز
          متشکرم از راهنماییهاتون
          لازم میبینم که واسه کاری که میخوام بکنم ، یکم توضیح بدم
          من میخوام یه ابخوری برای پرورش طیور درست کنم که به این شکل عمل میکنه که یه لوله پولیکا رو از دو طرف پلمپ میکنم و بعد یه برش طولی بهش میدم
          به این شکل یه ابخوری درست میشه که اب از طریق یه شیلنگ کوچک وارد اون میشه
          قطر این لوله پولیکا 1 اینچه و عمق اب حدود 1 سانتی متره
          من تو این سیستم نمیتونم شناور استفاده کنم
          من یه چیزی میخوام که فقط وقتی اب بهش برسه پمپ خاموش بشه و وقتی اب ازش جدا شد متوجه بشه که سطح اب پایین رفته و پمپ روشن بشه
          اگه میشه نقشه یه مداری چیزی بزارید که من همون رو بسازم
          اخه من از توضیحاتتون چیز زیادی متوجه نمیشم ولی نقشه خونی بلدم
          ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

دیدگاه

...........

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط مته به خشخاش نمایش پست ها
            یعنی در حقیقت مقاومت آب را اندازه گیری می کنید. آن هم به طور مستقیم توسط ورودی های آنالوگ به دیجیتال میکرو.
            در حالتی که سر سیم های متصل به ADC داخل آب باشند و سطح آب کمی بالا یا پایین برود، تغییر مقدار اهمی خوانده شده در کارکرد ایرادی ایجاد نمی کند؟ همین طور آیا کم و زیاد شدن مقدار اهمی آب در اثر داخل شدن مواد دیگر در آن (مورد استفاده در مرغداری است) کارکرد دستگاه مختل نمی شود؟ و نهایتاً چنین ارتباط مستقیمی بین میکرو و دنیای آنالوگ را به صلاح می دانید؟ بخصوص که اگر بر اثر اختلال مدار، آب به موقع توزیع نشود، احتمال خسارت زیادی وجود خواهد داشت؟
            اونی که شما میگید الکترود در آب خورده میشه و احتمال آلودگی آب در اثر یون فلزی در آب میره .
            میتونی با سنسوری کار کنی که ضریف باشه و با آب ارتباط الکتریکی نده .مثلا یتونی خود با گیرنده فرستنده مادون قرز و یا یک اهنربای شناور کوچیک تو یه لوله و سنسور اثر هال استفاده کنی ویا یه راه دیگه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X