اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نیاز به رگولاتور خطی با ولتاژ ورودی مثبت و ولتاژ خروجی منفی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نیاز به رگولاتور خطی با ولتاژ ورودی مثبت و ولتاژ خروجی منفی

سلام به همگی
    من در مدارم نیاز به ولتاژ +15 ولت و -15 ولت دارم. رگولاتور lm7815 رو برای تولید +15 استفاده میکنم ولی رگولاتوز خطی برای تولید ولتاژ خروجی منفی نمیشناسم که ولتاژ ورودی مثبت بگیره. کسی رگولاتور خطی میشناسه که ولتاژ ورودیش مثبت و ولتآژ خروجی منفی تولید کنه؟

ممنونم

پاسخ : نیاز به رگولاتور خطی با ولتاژ ورودی مث

نوشته اصلی توسط zizi110
    سلام به همگی
    من در مدارم نیاز به ولتاژ +15 ولت و -15 ولت دارم. رگولاتور lm7815 رو برای تولید +15 استفاده میکنم ولی رگولاتوز خطی برای تولید ولتاژ خروجی منفی نمیشناسم که ولتاژ ورودی مثبت بگیره. کسی رگولاتور خطی میشناسه که ولتاژ ورودیش مثبت و ولتآژ خروجی منفی تولید کنه؟

ممنونم
    شما باید یه مدار سویچینگ buck-boost استفاده کنی. و رگولاتوری هم برای این کار وجود نداره چون مدارات سویچینگ نیاز به سلف و خازن هایی دارن که توی پکیج ها جا نمیشن. ولی کنترلرشون وجود داره که تو ایران خیلی کم یابن.

این شکل کلیشونه:

این توپولوژی سویچینگ ولتاژ رو هم میتونه افزایش بده و هم کاهش ولی ولتاژ خروجی منفی میشه.

اما طراحی یه همچین مداری کار من نیست ولی افرادی توی انجمن هستن که بلدن مثل آقای جبرائیلی یا آقا ناصر یا هر کسی که من نمیشناسمشون.

http://en.wikipedia.org/wiki/Buck%E2%80%93boost_converter

آموزش آقا ناصر:
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=92437.msg578213#msg578213
    [glow=green,2,300][b]بشر ممکن الخطاست
    درخت هرچه پربار تر سر به زیر تر[/glow]

دیدگاه

پاسخ : نیاز به رگولاتور خطی با ولتاژ ورودی مثبت و ولتاژ خروجی منفی

آقا چاره کار شما :mc34063a
      خدایا لحظه ای ما را به حال خود وا مگذار....الهی آمین

دیدگاه

سلام مجدد
        مرسی بابت راهنمایی هاتون دوستان :job:
        ولی این آی سی هایی که معرفی کردید یه مقدار به نظرم کار رو بیخودی سخت میکنه. به نظر شما بهتر نیست از 7662 برای تولید ولتاژ منفی استفاده کنم؟ اول از رگولاتور lm7815 استفاده میکنم تا بتونم ولتاژ +15 ولت رو تامین کنم و بعد همین ولتاژ رو به 7662 هم میدم تا ولتاژ -15 رو هم داشته باشم :smile:
        با توجه به اینکه نیاز به جریان کشی زیادی برای تغذیه اپ امپ هام ندارم ، اگر ایرادی در کارم میبینید ممنون میشم مطرح کنید.

مرسی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط zizi110
          سلام مجدد
          مرسی بابت راهنمایی هاتون دوستان :job:
          ولی این آی سی هایی که معرفی کردید یه مقدار به نظرم کار رو بیخودی سخت میکنه. به نظر شما بهتر نیست از 7662 برای تولید ولتاژ منفی استفاده کنم؟ اول از رگولاتور lm7815 استفاده میکنم تا بتونم ولتاژ +15 ولت رو تامین کنم و بعد همین ولتاژ رو به 7662 هم میدم تا ولتاژ -15 رو هم داشته باشم :smile:
          با توجه به اینکه نیاز به جریان کشی زیادی برای تغذیه اپ امپ هام ندارم ، اگر ایرادی در کارم میبینید ممنون میشم مطرح کنید.

مرسی
          آی سی که معرفی کردید خیلی هم جالب بود فکر کنم!
          فقط من دیتاشیت lm7815 رو ندیدم، اگه مشکل جریان یا افت ولتاژ داشتی فکر کنم اگه بتونی دوتا استفاده کنی که یکیش فقط برای ولتاژ منفی باشه و یکی فقط برای تولید ولتاژ مثبت خیلی بهتر میشه!

راستی من یادمه قبلا (واسه ولتاژهای پایین البته!) یه کار دیگه میکردم، دو برابر ولتاژ لازم رو به عنوان حد بالای ولتاژ و صفر رو به عنوان ولتاژ منفی در نظر میآ‌گرفتم و وسط اونها رو به عنوان گراند!
          یعنی مثلا واسه ولتاژ مثبت و منفی 15، ولتاژ ورودی رو روی 30 ولت تنظیم میآ‌کردم (یا با رگولاتور) بعدش یه رگولاتور برای تولید ولتاژ 15+ تو مدار میذاشتم، حالا گراند رو به همین 15+ وصل میآ‌آ‌کنم!
          مصدوم آمادست!!
          ولتاژ 30 نسبت به گراند (که 15 ولته هست) ولتاژ 15 ولتی رو میسازه، گراندت میشه همون 15+ و صفر همون 15- هست که لازم داری!!
          میدونم که شما هم قبلا استفاده کردید و خیلی سادهآ‌ست ولی بد و پیچیده توضیح دادم، ببخشید!

راستی دوستان اگه این کار اشکالی داره ممنون میشم بفرمایید که جایی اشتباه نکنیم!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X