اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی ماژول GFT809

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راه اندازی ماژول GFT809

سلام
    من میخواستم که صوت استریو رو تو فرکانس رادیویی FM ارسال کنم (107~80) مگاهرتر.
    تو تاپیک ها رو خوندم یه ماژول خیلی خوب دوستان معرفی کردن :applause: که اسمش هست GFT809 تو اینجاو اینجا :wow:
    خوب من چون تهران بودم خیلی راحت ماژول رو پیدا کردم .و فک کنم تنها کسی که تو ایران این ماژول رو وارد کرده باشه اینجا باشه .

البته اینترنتی هم میتونید بخرید تو پالت اش 5 تا بیشتر نمونده بود . من 3 تا خریدم گفتم اگر ترکوندم بشه یه کاریش کرد . :cry2:
    حالا مشکلی که من دارم دیتا شیت درست و حسابی این ماژول رو پیدا نمیکنم .تیپ ماژول هایی که هر شرکت میزنه با هم فرق میکنه . تو یه سایت روسی این دیتا شیت رو پیدا کردم ولی دو تا مشکل وجود داره اینجا میگه با 4 تا پایه میتونی فرکانس رو کنترل کنی که کلا تیپ ماژولش با مال من فرق میکنه از رو عکسش میشه فهمید ولی تو یه سایت روسی دیگه عین ماژول خودم رو پیدا کردم .که کلا نحوه درایو ماژول زمین تا زیر زمین فرق میکنه :cry2:.
    اولا نمیدونم چه جوری ارتباط برقرار کنم .بعد رجیستر هاشم نمیدونم چه جوری . دوستانی که با این ماژول کار کردن یا میدونن دیتا شیتشو در بیارن لطفا کممممممک!
    ممنون
    خدایا لحظه ای ما را به حال خود وا مگذار....الهی آمین

پاسخ : راه اندازی ماژول GFT809

آقا هیچ کس نبود کمک کنه :cry2:
    خدایا لحظه ای ما را به حال خود وا مگذار....الهی آمین

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
    X